icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
31. jan 2013

@lauritka upss to som odpisavala nayli. 🙂

lauritka
31. jan 2013

@polyana s one step testikmi mame dobre skusenosti. mam aj v bazariku 😝

lauritka
31. jan 2013

@linda555 no vyzera to, ze bledne, neskusila si zmerat BT.. ci sa teda ten predtym sa povazovat za pozitivny, ked i ho mala najsielnejsie..

leonie777
31. jan 2013

@lauritka uz som precitala celu tuto komunikaciu a myslim, ze mam nazor a idem testovat 🙂 tak nam drzim palce, nech sme cim skor v ciely a testujeme cosi ine 🙂 dakujem

leonie777
31. jan 2013

@lauritka, a budem to tu pozorovat 🙂 a zas sa ozvem s testovanim, keby cosi nepochopim 🙂

lauritka
31. jan 2013

@leonie777 jasne daj vediet. 😉 pripadne hod foto. mam aj ukazky testov v albume. aby si mala predstavu

leonie777
31. jan 2013

@lauritka, jo, vsetko som si prezrela a z toho mi vychadza, ze zacinam testovat od vikendu pre istotu, to budem mat 9den od menstruacie , tak buduci tyzden by to moholo byt aktualne 🙂 mam sice kratsi cyklus 26 - 27 dni, tak apon uvidim, nech uz sa konecne po roku trafime 🙂

lauritka
31. jan 2013

@leonie777 aj ja mavam taky kratsi.. pozitivny testik mi vychadza cca okolo 11 dc.

leonie777
31. jan 2013

@lauritka, no som sama zvedava, lebo niekedy mam pocit, ze ani nemam ovu kazdy mesiac ☹ testy som este neskusala, ale riesime s drahym od 10 do 14 dna povinne 🙂 a zatial nic .-( ty ako dlho testujes? nechcem robit paniku, ale takto to dufam comusi pomoze

lauritka
31. jan 2013

@leonie777 no ja uz dlhoo 🙂 ale tak my mame horsie spermio.. cize u nas je to take cakanie na zazrak

polyana
31. jan 2013

@lauritka a ten návod na použitie na tých testíkoch ,ktoré predávaš je aj slovenskom jazyku??

leonie777
31. jan 2013

@lauritka, hm, tak to je potom tazsie ... no uvidime ako to bude s nami, obaja mame vysetrenia v poriadku, ale od minuleho maja zatial nic ☹

lauritka
31. jan 2013

@polyana nie, len v anglictine, ale nie je to nic zlozite 🙂

lauritka
31. jan 2013

@leonie777 a na com vsetkom ste boli ??,

pikolala
31. jan 2013

@lauritka vdaka..si zlataaa 😉 ...

leonie777
31. jan 2013

@lauritka ja som bola na komplet gyn prehliadke, krvne testy, hormonalny profil mi robili a vsetky somariny, chlamydie, urea a mykoplazmy a neviem ani co vsetko ... drahy spermiogram a krvne testy ... sme udajne v poriadku, tak asi je problem ze sa netriafame do plodnych dni ... neviem ... este do maja skusame a potom som dohodnuta s lekarkou ze pridem ... cas hori a nechcem mat dieta o par rokov, ale cim skorej 🙂 asi ako kazda co sme tu 🙂

lauritka
31. jan 2013

@leonie777 este ma napadlo, ci mas prechodne vajcovody, ale to len v krajnom pripade potom, ak mate dobry spg, tak verim, ze je to len otazkou casu a ako vravis, trafit sa ;)

leonie777
1. feb 2013

@lauritka hmmm, nechapem celkom, preco to tak dlho trva, lebo pred rokom som potratila ☹ no len dufam, ze bude teraz vsetko v poriadku a podari sa to ... ty si neuvazovala nad inseminaciou, ked mate zly spg?

lauritka
1. feb 2013

@leonie777 my sme uz boli na zopar IUI, potom aj IVF a KET, aj sa dvakrat podarilo po umelku, ale som potratila.
Ano u nas je problem v spermosoch.. ma zlu DNA:. a zlu morfologiu.

leonie777
1. feb 2013

@lauritka , tak to mi je naozaj luto ☹ otehotnela som vtedy prirodzene asi po 4 mesiacoch, len babatku prestalo byt srdiecko ... to bolo minuly rok v maji a odvtedy skusame a nic ... ako vidim, je nas tu kopec, co maju problem a tento business s testami a umelkami je ozaj iny ... vcera som musela v lekarni prinutit lekarnicku aby mi objednala testy tie co su 20 kusov, lebo maju len take po 5, tak dufam ich budem dnes mat a idem nato ... obdivujem ta, ze to nevzdavas, ale zas chapem, ze tuzba po babe je silnejsia ako cokolvek

leonie777
1. feb 2013

@lauritka este mam otazku k tomu IUI, nepoznam nikoho kto to absolvoval, nieco som citala po nete, ale nemozes hodit spravicku o tom ako to v reale prebieha? mozes do posty, aby som tu nemenila temu 🙂 hlavne ma zaujima, ci pred tym zakrokom treba brat nejake hormony a ci predtym ako to robia, treba ist znova na spg. vdaka

nayli2004
1. feb 2013

@lauritka ahoj, ale ano, stúpla , 29. ráno som mala BT 37,1, pre istotu som urobila poobede ovu test, a už tam nebola žiadna druhá čiarka.. 30, 31 a dnes som mala BT ráno 36,9... som zvedavá či sa niečo zadarilo.. kedy by som mohla tak testnúť tehu testom? počítala som že okolo 6.2. by tam mohol byť duch ak by sa náhodou zadarilo?🙂..
A ešte sa chcem kočky opýtať, kedy Vám lekár urobil hormonálny profil a poslal na ďalšie vyšetrenia? po akom čase? My sa pokúšame od august - sept 2012.. a v januári 2013 som začala s týmito ovu testami.. Pred tým ako sme začali, tak som bola na prehliadke a steroch .. a všetko bolo ok. Minulý mesiac som volala lekárke, že sa nedarí zatial a povedala až keď sa rok nebude dariť, tak začneme s ďalšími vyšetreniami.. Ale aj mne roky pribúdajú a nie ubúdajú🙂 Mám už jedno dieťa, to bolo úplne bez problémov.

lauritka
1. feb 2013

@nayli2004 mozes skusit tak na 10 dni po ovulke 🙂 myslism, ze este mas cas to riesit, skus aspon par mesiacov tie testiky. ved pekne ovulujes.budete sa presne triafat a raz to musi vyjst ;) spermie mate predpokladam v pohode, ked mate uz jedno babo.

ani473
1. feb 2013

Ahojte babenky chcem sa spitat uz celi tizden si robim ovu testy vcera mi konecne visly dve ciarky rovankej silnej farby ale bohuzial manzel zaspal jak drevo mal strasne husti den . chcem sa vas spitat ze dneska ked som si robila testik a tiez bola aj ta druha ciarka silna sice o kusocek slabsia ako vcera ale predca . mozem aj dneska otehotneit ? alebo iba vcera bola nato ta spravan chvilka ? prooosim o odpoveeed 🙂 a dopredu vam dakujem 😉

lauritka
2. feb 2013

@ani473 ahoj, ovulka nastava do 48 hodin po vrchole, cize pozitivnom teste, cize urcite nebolo vcera neskoro ;) a poistila by som aj dnes.

ani473
2. feb 2013

oooo no super 🙂 tak dakujem 🙂 tak volam muzovy nech sa ponahla domou 🙂 aby smesi to poistili aj dneska 🙂 hihi 😀 tak hadam sa namvolacopodari lebo uz poroka sa snazime a staaale nic ale ja som si ratala plodne dni na 14 ti den a nekupovala som si ovu testy ale tento mesiac som si kupila a zistila som ze ovulku mam az na 19 az 20 ti den vlasne vtedy zacina :O to je prekvapkooooo a potom ze preco sa nam nedariiii

leonie777
4. feb 2013

@lauritka, takze moje testovanie? co hovorite ostatne baby, jasna sprava, vcera plodny den? myslite ze mam testovat este aj dnes? dik

denisa87
4. feb 2013

@leonie777 skus aj dnes,mne minuly mesiac ukazal aj na druhy den silnu druhu ciarku,vcera som mala takyto a testnem este aj dnes 😉

leonie777
4. feb 2013

@denisa87 , bola som prekvapena, ze mne predtym dni ako vidis ani naznak ciarky a vcera rovno bum silna ... na tvojich vidim, ze ti to ukazovalo postupne, tak fakt neviem, asi to jednoznacne testnem aj dnes este. otazka este k tomu, v akom case testujes ty?

denisa87
4. feb 2013

@leonie777 minuly mesiac aj ja som tak mala,jeden den skoro nic,a druhy den ciarky jak hrom 😉 ja bud na obed alebo okolo 14-tej,dnes od 10-tej do 12-tej nepijem a potom testnem 🙂