Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ja som bola na komplet gyn prehliadke, krvne testy, hormonalny profil mi robili a vsetky somariny, chlamydie, urea a mykoplazmy a neviem ani co vsetko ... drahy spermiogram a krvne testy ... sme udajne v poriadku, tak asi je problem ze sa netriafame do plodnych dni ... neviem ... este do maja skusame a potom som dohodnuta s lekarkou ze pridem ... cas hori a nechcem mat dieta o par rokov, ale cim skorej 🙂 asi ako kazda co sme tu 🙂
@lauritka , tak to mi je naozaj luto ☹ otehotnela som vtedy prirodzene asi po 4 mesiacoch, len babatku prestalo byt srdiecko ... to bolo minuly rok v maji a odvtedy skusame a nic ... ako vidim, je nas tu kopec, co maju problem a tento business s testami a umelkami je ozaj iny ... vcera som musela v lekarni prinutit lekarnicku aby mi objednala testy tie co su 20 kusov, lebo maju len take po 5, tak dufam ich budem dnes mat a idem nato ... obdivujem ta, ze to nevzdavas, ale zas chapem, ze tuzba po babe je silnejsia ako cokolvek
@lauritka este mam otazku k tomu IUI, nepoznam nikoho kto to absolvoval, nieco som citala po nete, ale nemozes hodit spravicku o tom ako to v reale prebieha? mozes do posty, aby som tu nemenila temu 🙂 hlavne ma zaujima, ci pred tym zakrokom treba brat nejake hormony a ci predtym ako to robia, treba ist znova na spg. vdaka
@lauritka ahoj, ale ano, stúpla , 29. ráno som mala BT 37,1, pre istotu som urobila poobede ovu test, a už tam nebola žiadna druhá čiarka.. 30, 31 a dnes som mala BT ráno 36,9... som zvedavá či sa niečo zadarilo.. kedy by som mohla tak testnúť tehu testom? počítala som že okolo 6.2. by tam mohol byť duch ak by sa náhodou zadarilo?🙂..
A ešte sa chcem kočky opýtať, kedy Vám lekár urobil hormonálny profil a poslal na ďalšie vyšetrenia? po akom čase? My sa pokúšame od august - sept 2012.. a v januári 2013 som začala s týmito ovu testami.. Pred tým ako sme začali, tak som bola na prehliadke a steroch .. a všetko bolo ok. Minulý mesiac som volala lekárke, že sa nedarí zatial a povedala až keď sa rok nebude dariť, tak začneme s ďalšími vyšetreniami.. Ale aj mne roky pribúdajú a nie ubúdajú🙂 Mám už jedno dieťa, to bolo úplne bez problémov.
Ahojte babenky chcem sa spitat uz celi tizden si robim ovu testy vcera mi konecne visly dve ciarky rovankej silnej farby ale bohuzial manzel zaspal jak drevo mal strasne husti den . chcem sa vas spitat ze dneska ked som si robila testik a tiez bola aj ta druha ciarka silna sice o kusocek slabsia ako vcera ale predca . mozem aj dneska otehotneit ? alebo iba vcera bola nato ta spravan chvilka ? prooosim o odpoveeed 🙂 a dopredu vam dakujem 😉
oooo no super 🙂 tak dakujem 🙂 tak volam muzovy nech sa ponahla domou 🙂 aby smesi to poistili aj dneska 🙂 hihi 😀 tak hadam sa namvolacopodari lebo uz poroka sa snazime a staaale nic ale ja som si ratala plodne dni na 14 ti den a nekupovala som si ovu testy ale tento mesiac som si kupila a zistila som ze ovulku mam az na 19 az 20 ti den vlasne vtedy zacina :O to je prekvapkooooo a potom ze preco sa nam nedariiii

@lauritka upss to som odpisavala nayli. 🙂