Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@archanjel007 no moze sa aj posunut 🙄
@archanjel007 v tomto fóre sme tu akosi mimo témy....Som myslela, že sa niečo dozviem o ovulacii...
@sussah a co by si chcela vediet??poradim aj ja 😉ak budem vediet..
Ano dakujem za odpoved pohodicka zajtra kupim dalsie testy a uvidim ci ciarka bude silniet..len citala som ze je sice lh v tele zeny stale ale ked sa zacne objavovat ciarka takze sa blizi k ovulacii a ze niekedy nemusim s testom ani zachytit vrchol ovulacie a potom ciarka zacne slabnut ci sa mylim ako este viem ovulaciu zachytit bez tych testv
@archanjel007 merajj bt ta to povie ci ovulka prebehla
@archanjel007 no nie je to celkom tak, čiarka sa moze objavovat aj slabšia a silnejšia, to este ovulaciu neznamena.. az ked su silne obidve tak vtedy je to predpoved. mozes este sledovat hlien.. pred ovulaciou byva taky ten natahovaci, priezračny ako vaječny bielok, pripadne vodovy a po ovulacii sa meni na kremovy a husty a potom ti este teplooty potvrdi, ze ovulacia prebehla, ked sa zvyši a bude zvyšena cca tych 12-14 dni
@lauritka no asi ano. tu mam foto aj dnesneho.
cize mala som to takto. robila som uz 10DC a ten bol negativny, ale teda boli dve ciarky, len ta jedna bola slabsia.
11DC pozitivny, minimalne obe boli rovnake. ta dolezit vyskocila v priebehu par sekund.
a 12,13,14DC vidite. dnesny je samozrejme este mokry, tak je silnejsie sfarbeny.
Dakujem za informacie dievcata 🙂este si sa pozriem na tu metodu tej BT kedy ju mam zacat merat viem ze rano stale v tom istom case a ako zistim.ze ovulacia bola asi tento cyklus sa oplati zacat
@majamat no taky uplne mega sa mi zdal ten 12 dc.. ak mas este plodny hlien tak posnazte, uz ked sa zmeni na husty, uz by malo byt po ovulke.
@archanjel007 ano meria sa rovnaky cas hned po prebudeni po kludnom rezime- niekolkohodinovom spanku. teplota ti ukaze spätne , ze ovulacia prebehla.
no este ked nebola ovulka mozes este zacat meriat
@lauritka aj ja mam pocit, no mm je v robote, dnes 16-tka a zajtra zas ranna, tak neviem. ja som po dvoch celodennych sluzbach. no keby to tento mesiac nevyslo, aspon viem, ze zrejme ovuklku mavam. neviem,c i mozu byt ovu testy pozitivne a bez ovulky. vzostup hormonov tam je,a le ak nie dost vajicok vo vajecnikoch, nemoze to byt aj bez ovulky? este som po tomto nepatrrala, ale zaujimalo by ma to.
@mokilko
@kotatko1232 Jeeej aj ja chcem také bruško 😀
@kotatko1232 dúfam že už aj ja budem mať takú krásnu bábiku 😀
@cvikla12 nebboj budes este 30tt 🙂
@kotatko1232 kraaaasna babika 🙂
@kotatko1232 moj vcerajsi ovu takto
@mokilko ja mam taky isty
Kedy mas mat ovulku mokilko?
@cvikla12
@kotatko1232 kocky ľavý vajecnik PCO... Odporúčaný inofolic. :(

Testy robim o 10.00 rano alebo o 20.00 vecer tak to musim ist kupit este testy uz som vsetky minula vyskusam nepit nic a neviem ci sa dostavi ovulka ked som prechladena 😒