Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333
@lauritka
a ako som brala duphaston mam predlzene cykli az na 38
😡
@kotatko1232 ešte slabé testiky pokračuj ďalej. Držím palčeky aby to tento cyklus vyšlo.
@cvikla12 DAKUJEM..NO MOHLO BY 🙂
@kotatko1232 budem na teba myslieť
@kotatko1232 ja tiež beriem duphaston od 1dpo a ms chodí vždy presne . Tak testuj dalej ovu pride.
@kotatko1232 no to uz moze začinat boliet, ze dorasta folik 🙂 len skušaj dalej, takze 36,8 je u teba este predovulačna tepllota
@lauritka ano 🙂
@butterfly333
@butterfly333 ano ked som ju brala vzdy dosla presne ale ked som ju vysadila pokazilo sa to..uz si pride kedy chce ☹
@lauritka jj stale 36.5 ziadna zmena teploty...
@zuzanita123 tak potom este len bude
@lauritka ale s druheho vajecnika nie? Ci myslis ze ten 21mm este praskne? Sak uz musi byt obrovsky😁
@zuzanita123 mne praskali pri 30mm 🙂
@alilka wau, moj by mal mat okolo 35 dnes teda a to este nepraskol...zda sa mi to nepravdepodobne
@zuzanita123 35_?ci 25?
@alilka vo stvrtok mal 21mm tak dnes by mal mat okolo 35 preto mi to pride divne
@zuzanita123 jaaj takm 35 neverim ze ma..bud ti praskol,alebo sa zacal vstrebavat..pri 35 by uz z toho bola cysta nie zrele vajko..🙂
@zuzanita123 mp moze úraksnut aj okolo 26-28mm 🙂
@zuzanita123 aja. vlasten ano ty si mala vo štvrtok uz velky folikul.. hmm, tak potom ked sa nezvyši BT , tak nepraskol. aj to sa niekedy stane

@butterfly333
@lauritka No minuly mesiac po ovulke som mala 14 dni 37,1 ..co to znamena??
Dnes rano ma zacinali boliet trosku vajecniky...