Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Poradte ak mate skusenost, ak mavam 29dnovy menstruacny cyklus a ovulka prebehne az 20dc myslite ze sa posunie aj menstruacia alebo len vznikne kratka lutealna faza?vdaka
@zuzanita123 Podla toho, ako si to mavala predtym. Niekde som citala, ze lutealna faza moze byt 10-16 dnova. Idealna je tych 14 dni. Cize ak sa ti predlzi cyklus, je to dobre. Aspon sa bude mat xas uhniezdit vajicko. Pri kratkej to nestiha.
@zuzanita123 Este som ti zabudla napisat-ja som po kyrete mala ovulku az na 25 den a mrsku som dostala presne 14 dni potom-cize sa mi cyklus pekne predlzil tak, ako sa mal.
@zuzanita123 na 90% by sa ti mal cyklus predĺžiť. Lutealna fáza býva málo kedy krajšia ako tých 13-14 dní a keď sa ti aj predtým posunula ms tak aj teraz sa posunie.
@ejuska2586 jej ahoj, davno som ta necitala. Cyklus mavam 29dnovy a ovulku na 14 az 16den. Lutealnu 14 az 16 dnovu za poslednych 8 mesiacov. Myslis ze by som mala skocit na gyndu nech mi predlzi cyklus alebo duphastan?
@zuzanita123 ahojcek. Ved mas ukazkovy cyklus. Netreba predlzovat 🙂
@cvikla12
@kotatko1232 caute kocky. 🙂 ja dnes 14dc a po ovulke ani chyru ani slychu 🙂 tento cyklus fici ten posahany vajecnik tak cakam dllllhyyyy anovulak.
@cvikla12 ok, dik
@zuzanita123 Podla mna netreba. Ked si mala doteraz 14-16 dnovu, tak ti podla mna ostane tak - cize sa ti cyklus teraz predlzi. Neboj. Telo je v tomto rozumne...
@kotatko1232 ináč to je dobre aspoň si to tak nesledujes a skôr budú // 😍😘
@mokilko koli tomu ze si nachladena asi🙂
Kočky ďakujem za srdiečko od koho som ho dostala?
Žienky potrebujem poradiť. Robila som si 2 testy v tom istom čase...prikladám foto...
Prvý test (zelený) je značka woman secret "right time" - ukazuje dve pozitívne čiarky? Či sa mi to zda?
Ak áno, potom teda nerozumiem.
Druhý test (ružový) je značka MaybeBaby strip - a ten ukazuje negatívny výsledok, keďže čiarka je slabšia. Ktoremu mam teda veriť? Ďakujem
@jurkovatynka a su rovnaka citlivosť ?

@kudusko CAWKO.isto 😀 teraz pozeram lepsie na Apku 😀 😀