Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jurkovatynka a tie zelene ?? a vzadu je aka citlivost napisana ?
@lauritka tie zelene su z internetovej lekárne...a oboje su 10tky.
@majamat len teraz nerozumiem ktorym verit viac. Ci tym z lekarne priamo. Alebo tym z internetovej lekárne.
@jurkovatynka vedja tiez neviem,ale tie z lekarne mi prisli lepsie, lebo pozitivne LH 5dni mi pride celkom dost dlho.
@bevab urcite pozitivny🙂
Dakujem dievcata. Budeme mat s muzom maraton 😍 a velmi si zelame pozitivny vysledok snazenia samozrejme 🙂
@majamat a ake ste mali tie co vam ukazovali 5dni LH?
ahojte dnes som bola na folikometrii a mam folikul 24mm no len manzel mi pride az pondelok v noci to je uz asi neskoro ci ked mi praskne cez vikend poradte mi
@jurkovatynka a čo hlien ? je nejaky ?
@jurkovatynka ja som mala tieto https://www.elixi.sk/comfort-ovulacny-test-pruz...
2ks-13dc,nie 3 🙂)
@lauritka je taky priesvitny. Ale neni ani ťahavý a ani vodový..taky akurat stredne by som povedala.
@jurkovatynka ano no priesvitny je ok, nemusi byt vzdy uplne tahavy, tak sa pre istotu snazte a potom si ho sleduj tak cca o dva dni, či sa zmeni na husty a kremovy, to uz bude po ovulacii
@majuskabobi no ale este ani jeden nie je pozitivny.
@lauritka alebo akony som to povedala. Mam stale pocit vlhka/mokra 😀
@jurkovatynka ano😉
@lauritka podla mna som to nevystihla,ten 14dc bol aj hlien plodny, dufam teda 🙂)

@jurkovatynka aj ja som mala tie z lekarne slabsie. mozno ich este kuim a otestujem ovulku buduci mesiac len s tym, lebo tie netu uz nemam.