Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@cvikla12 to viem musim byt len trpezlivá nič ine mi neostáva
@butterfly333 držím palčeky 😘
@mokilko aj ja mávam ovu 10tkove
Dneska mi je zle ...☹
@archanjel007 a testik si nerobila? Ja si stale myslim ze si tehu
@butterfly333
@mokilko
vy tak rychlo pisete, ze nestiham sledovat forum 😀 co sa tyka otehotnenia napisem k vasej diskusii, napriklad moja mamka otehotnela prvy krat po roku a pol a uz si zacinala mysliet, ze nieco nie je v poriadku a so sestrou otehotnela ani nevie ako, pila vtedy alchemilku zltozelenu, lebo ju boleli vajecniky, ze to urcite vdaka tomu 😀 zopar kamaratok otehotnelo na prvy sup, ani sa nesnazili, zato kamaratka sa snazila rok, a jej kamosky sa snazia tiez uz velmi dlho...mozno, ked ste zdrave, tak iba psychika podla mna...ja som si povedala teraz, ze zacnem cvicit a mam plno planov a uvidime...uz sa tesim, ako zacnem znovu testovat ovu 😀
@elly23 ja som psychicky OK. sice ma to kazdy mesiac trochu trapi, ale teda az tak to neprehanam. no mam uz 4ér, poklesnutu maternicu a asi aj nadvaha robi svoje. musim zacat svicit. uz som mala davno,a el stale to len odkladam, elbo pred rokom som svicila a schudla som 33kg a zastavilo sa to. rozculuje ma to, ez mi ta vaha nechce ist dole,a j ked sa snazim.
joj, ze 33kg 😀 to by bola ina parada 😀 3kg malo byt 😀
@mokilko budem si robit dnes akurat som v robotke o piatej koncim dneska to uz meska 3 den...
@archanjel007 to yzera dobre, drzim palce. 🙂
@majamat vies co ti pomoze ak chces schudnut delena strava a moj brat schudol 4o kil mal vahu 120 teraz ma 80 a kazdy den chodil behat 30 minut zaciatky len 10 a teraz je vsetko zaradom ale vaha isla dole pekne
@archanjel007 nepomohla.
@archanjel007 ja uz mam vselico vyskusane. ja uz mam aj vek a tak mam metabolizmus spomaleny a teda este mama aj skkolny k priberaniu, co teda je urcite aj ciastocne dedicna zalezitost. resp. dedi sa asi metabolizmus
ozaj a ja som od decembra, do leta cvicila. kazdy volny den na eliptickom trenazei - hodinu, navyssiu zataz. na jar som presla na bicykle, celkom narocna trasa, viac kako hodinu som bola na nom a tiez kazde jedno volno. obmedzovala som sacharidy, urcite obdobie som ich vynechavala aj uplne. kedysi, ekd som cvicila, mala som energiu z cvicenia. bola som taka nabudena,a le teraz som skor unavena. neviem cim to moze byt.
@majamat genetika niekedy nepusti nechyba ti zelezo ja som sa citila taka unavena a chybalo mi zelezo
@archanjel007 neviem, kedy mi naposledy kontrolovali zelezo, ale ja mavam krvny obraz nad normu, co by pri nedostatku zeleza vobec nemohlo byt.

@mokilko tak drzim palceeeeeee 😉