icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lala1501
21. mar 2017

@gabcca aj dnes aj zajtra aj pozajtra 😂

cvikla12
21. mar 2017

@gabcca ja myslím keď je to už v pohode len treba dobrat antibiotiká tak by sa nemalo nič stať moja kľud.

gabcca
21. mar 2017

@cvikla12 dakujem snad bude vsetko ok.

cvikla12
21. mar 2017

@gabcca určite bude nebojkaj sa moja

ejuska2586
21. mar 2017

@gabcca Našla som tu super príspevok na danú tému od jednej baby, snáď sa nenaštve, že posuniem:
melle
ahoj marti, no dnes som bola. Robili mi RTG prinosovych dutin. Nevravela som nic ohladom planovania tehu. Ale inac, asi ta potesim, vcera som sa pytala mojho manzela na tieto vsetky nase obavy. Vies, on je lekar a navyse optimista a povedal mi, ze to prehaname, ze predsa jeden RTG nie je Cernobyl a telo sa s tym do dalsieho dna vysporiada. a ze aj co sa tyka tych antibiotik, tak ze podla neho to vobec nevadi. Vraj sa mam uvolnit a nevymyslat stale mozne komplikacie, ze sa to urcite skor podari ak sa nebudem stale tolko obavat a kontrolovat, lebo idealny stav aj tak nie je nikdy. Noo, tak neviem co si z toho vezmes ty, ale kedze ja som taky vecny skeptik, pesimisto-realista a navyse prilis zodpovedny typ, uplne bez obav asi nebudem nikdy. Ale ma ten moj muzik asi trochu aj pravdu. Inak marti, ked sa uz opytas tvojho gyndaka, ze co on na to, tak mi daj vediet dobre? Zaujima ma to. Papa.
30. aug 2007 o 14:33 • snaží sa • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

gabcca
21. mar 2017

@ejuska2586 dakujem

matenka
21. mar 2017

@cvikla12
@mokilko
Ovu testy robene poobede od piatka kazdy den

matenka
21. mar 2017

A toto su tehu testy od soboty rana robene, na to ze mam zajtra dostat pekne vidiet

mokilko
21. mar 2017

@matenka No kraaaasne sú 🙂ďakujem za fotky 🙂

mokilko
21. mar 2017

Tento môj by mohol byť ako tvoj sobotný 🙂

matenka
21. mar 2017

No zajtra jednoznacne treba vyskusat tehu test😉 a potom daj vediet

laydy7777
21. mar 2017

@matenka ahoj. Chcem sa opytat vedela si aj bez testou ze to vyslo? Ja mam dostat piatok mrchu ale bolia ma vajecniky.krcok mam stale dole a som neskutocne vyhadzana. Predtym som to nemavala. Som len 7 dni po ovu a mam pocit ze by to mohlo vyst asi si moc namyslam....dakujem za kazdy nazor

matenka
21. mar 2017

@laydy7777 strasne ma bolia prsia, ale fakt strasne, asi 3x som mala pichanie v podbrusku ale inak klasicke pocity ako pred MS

laydy7777
21. mar 2017

@matenka ja mam trochu citlive prsia dnes som sa dokonca prchztila pri tom ako ma bolia bradavky, pichanie pod brusku mam asi 3 den uz stale,
velmi by sme chceli bábätko aj dlho sa snažíme tak stále dúfam že to mohlo vyjsť,
uvidíme či v piatok pride mrcha

cvikla12
21. mar 2017

@matenka krásne testiky gratulujem tehulka 😘

cvikla12
21. mar 2017

@mokilko moja tak dúfam že si tehulka 😘

mokilko
21. mar 2017

@cvikla12 noo ako som spravila ten ružový ovu ako matenka tak dúfam aj ja 🙂 priznám sa,ze som nevydržala a cikla teraz večer aj na tehu,nieco sa mi naživo tam zdá,v negative je slabý tienik ale počkám do rána,to môže byť aj kanalik

cvikla12
21. mar 2017

@mokilko pošli mi foto v správe 😘

matenka
21. mar 2017

@mokilko ja som tak zvedava, hned rano cakam fotku 😊
@cvikla12 dakujeeeem 😘
@laydy7777 mne ovu testy ovela skor ukazali 😉, ale priznaky mas uplne ako ja

mokilko
21. mar 2017

@cvikla12 zlatko nevyfotitelne to je 🙂

matenka
21. mar 2017

@mokilko daj sem fotku dnesneho

mokilko
21. mar 2017

@matenka neuvidis tam nič moja 🙂

matenka
21. mar 2017

@mokilko no asi pockame na ten ranny, na fotke vzdz menej vidiet ako v skutocnosti 😙

mokilko
21. mar 2017

@matenka som ti hovorila 🙂

laydy7777
21. mar 2017

@matenka ovu testy si robila rano alebo cez den?

kotatko1232
21. mar 2017

@mokilko No ja tam vidim tu druhu / ..
ked sa zapozeram 😀

matenka
21. mar 2017

@laydy7777 poobede, rano by som mala falosne pozitivny

nikusiak9
21. mar 2017

@mokilko ked sa priblizi je vidno aj druha

kudusko
21. mar 2017