Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@gabcca Našla som tu super príspevok na danú tému od jednej baby, snáď sa nenaštve, že posuniem:
melle
ahoj marti, no dnes som bola. Robili mi RTG prinosovych dutin. Nevravela som nic ohladom planovania tehu. Ale inac, asi ta potesim, vcera som sa pytala mojho manzela na tieto vsetky nase obavy. Vies, on je lekar a navyse optimista a povedal mi, ze to prehaname, ze predsa jeden RTG nie je Cernobyl a telo sa s tym do dalsieho dna vysporiada. a ze aj co sa tyka tych antibiotik, tak ze podla neho to vobec nevadi. Vraj sa mam uvolnit a nevymyslat stale mozne komplikacie, ze sa to urcite skor podari ak sa nebudem stale tolko obavat a kontrolovat, lebo idealny stav aj tak nie je nikdy. Noo, tak neviem co si z toho vezmes ty, ale kedze ja som taky vecny skeptik, pesimisto-realista a navyse prilis zodpovedny typ, uplne bez obav asi nebudem nikdy. Ale ma ten moj muzik asi trochu aj pravdu. Inak marti, ked sa uz opytas tvojho gyndaka, ze co on na to, tak mi daj vediet dobre? Zaujima ma to. Papa.
30. aug 2007 o 14:33 • snaží sa • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
@ejuska2586 dakujem
No zajtra jednoznacne treba vyskusat tehu test😉 a potom daj vediet
@matenka ahoj. Chcem sa opytat vedela si aj bez testou ze to vyslo? Ja mam dostat piatok mrchu ale bolia ma vajecniky.krcok mam stale dole a som neskutocne vyhadzana. Predtym som to nemavala. Som len 7 dni po ovu a mam pocit ze by to mohlo vyst asi si moc namyslam....dakujem za kazdy nazor
@mokilko No ja tam vidim tu druhu / ..
ked sa zapozeram 😀
@kudusko
@nikusiak9
@kotatko1232
Neviem dočkať rána kočky 🙂 hadam sa nezosypem keď nič nenájdem

@gabcca aj dnes aj zajtra aj pozajtra 😂