icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ejuska2586
23. mar 2017

@gabcca Krasne su no stale nie su pozitivne. Takze cakame na zajtrajsie. Co sa sexu tyka, kludne mozete aj dnes, ak je chut. Spermijky vydrzia az 72 hodin v tvojom tele, ak mas plodny hlien.

mokilko
23. mar 2017

@kotatko1232 mi hovor,maly je tak náročný,ze ja už o ôsmej hotová a panko v najlepšej nálade. Dnes som ho zobrala tiež s odrazadlom (taký bicykel bez pedálov) pre staršiu do školy,co je o dve ulice ďalej a musela som po ňom tak vyštartovať rychlo,lebo vybehlo auto. Ufff,az mi zle ostalo,brucho ma rozbolelo... Snáď je všetko ok... Najhoršie sú tie jeho výbuchy hnevu,ked polka dediny na teba cumi,co si nevieš s deckom rady. Darmo, nieje na ňom vidieť že je iný. Len na správaní....

mokilko
23. mar 2017
lauritka
23. mar 2017

@mokilko malý je zlatý 🙂 juj inak čo som si všimla chvalim manželove zuby 👍

gabcca
23. mar 2017

@ejuska2586 dakujem sexik bol, snad sa to ulozi ako ma a ja.budem testovat dalej. Som zvedavá... 🙂

kotatko1232
23. mar 2017

@mokilko Aj mi mame taky bicykel....
No kamoska ma taku dcerku take zachvaty placu dostane ze niekedy neie co ma robit..ale tak mala berie lieky na ukludnenie...
Mi mame zase skolku cca 10-15min max od nas ale mala ma carovne rychle cizmicky a ked si ich obuje tak sme tak do 10 min v skolke a ked ma klasicke tenisky aj 20 min uff.
no a tie Auta hmm tak tu u nas pri nasej bytovke soferi vedia ze musia Jazdit pomalsie a aj tam mame znacku lebo tu je strasne vela deticiek...

mokilko
23. mar 2017

@lauritka manžel má šťastie od boha, ja furt problémy so zubami a hlavne po deťoch. On mal prvú plombu ako 27 rocny. Má skoro 33. 🙂

kotatko1232
23. mar 2017

@mokilko Aky je chutnucky ...joj tie licka fajne take na Pusinkovanie 🙂

lauritka
23. mar 2017

@mokilko super. to je fakt geneticky dar

mokilko
23. mar 2017

@lauritka po svokre 🙂 má skoro 70 a všetky zuby svoje 🙂

mokilko
23. mar 2017

@kotatko1232 to áno,je to mojkatko 🙂 len ma chytá hrôza teraz,ako to zvladnem.hormony pracujú, som si dnes aj pomrncala.ludia sú zlí....

lauritka
23. mar 2017

@mokilko waaw👍 ja musim poklopat tiez mam zatial dobre zuby, ale napriklad mojej mamke sa uz v 30ke začali kazit. v 60ke uz celkova proteza

mokilko
23. mar 2017

@lauritka nooo moja mamina má ani nie 53 a už ma žabu na vrchných. Ja zuby po nej 100%. Akurát ona nesedivie ako ja,co mám ešte nie 30 a šedivá som až až....

lauritka
23. mar 2017

@mokilko tak sranda ako sa ta genetika na nas vyvrbi že 😀 a niekedy sa generacia preskoči, ja mam vlasy dobre po babke 😀

kotatko1232
23. mar 2017

@mokilko ved v ktorom tt by si mala byt??ci to uz tak skoro hormony pracuju??
a mna dnes skoro porazilo pri malej.chcela hranolky domace.ja ich robievam v rure..aj ked to nieje zdrave ale raz za cas neuskodia.. dam jej do misticky a ona maminka pod si kumne sadnut dojdem tam pojašena ako neviem co a sum miska padla a hranolky vseeeeetky pod gauč..a ona plač ze nema hranolky ...

kotatko1232
23. mar 2017

@mokilko to ako keby som ja pisala...šediva som moooc a zubky to iste po mamine cize uz setrim na porcelanove... ☹

mokilko
23. mar 2017

@lauritka ja som akurát po babke ako jabloň 🙂 mama je z ôsmych deti. Tá nikdy nechcela viac ako jedno-dve. Ja čakám tretie (snáď sa aj dočkám) a vôbec by som neprotestovala aj rodiť ďalej 🙂 milujem hrozne deti. Akurát nedávno si susedovci adoptovali 2r. dievčatko. Samou laskou by som ju zjedla,taka je nádherná 🙂 tak mi je hrozné ľúto vždy tých ktorým to nieje dopriate.... Ale teším sa s nimi,sme si skoro ako rodina, urobili sme si dokonca aj bránku v plote medzi nami,aby sme dokola chodiť nemuseli 🙂

mokilko
23. mar 2017

@kotatko1232 nejak skoro zachvilu 4tt. Ale u mňa to tak vždy začína. Mm sa už na mne smeje,lebo to pozná 🙂 vždy mi povie,ze ty si tak pekne zlato nemožná 🙂 🙂 zlato ja nestačím upratovať,raz je to sudocrem po celom gauči rozotrety,naposledy včera mi rozlial celu fľašku garnier odlicovaca s tým olejom na vodeodolný make-up po celej obývačke vrátane toho gauča,utopil v ňom mobil a taaaak 🙂

kotatko1232
23. mar 2017

@mokilko Moja babka je z 8 deti a otec tiez ..a moja polovicka nie a nie za svet vela deti..cca 3-4 ..normalne som uz aj v skolke chcela robit koli tomu 😀

kotatko1232
23. mar 2017

@mokilko
@mokilko CI PANA .tak moja je ako anjel...bud pozerame rozpravocky alebo si kreslime,alebo ideme kupat babiky 😀 😀

mokilko
23. mar 2017

@kotatko1232 tak môj mm je z 3 chalanov, to tretie ešte akceptuje 🙂 ja sa len bojím,ze keď sme už raz dvojciatka čakali aby sa to nestalo znova. Ako deti fakt milujem ale čo je moc,to je moc. Hardcore 🙂

mokilko
23. mar 2017

@kotatko1232 by som ti vedela hodiny rozprávať o tom,co to je mať doma "špeciálne" dieťa 🙂

kotatko1232
23. mar 2017

@mokilko 🙂 CIZE ti doprajem tie 2catka a este chlapcekov 🙂

mokilko
23. mar 2017

@kotatko1232 juj chlapčekov nieeeee... Tak sa modlím aby to bolo teraz dievčatko. Vieš,pri chlapcovi máme väčšie riziko že bude tiež trpieť na autizmus. Dievčence tvoria tuším len 1%.

sticker
kotatko1232
23. mar 2017

@mokilko ano??iiii tak teda dievcatka dvojcatka 🙂

mokilko
23. mar 2017

@kotatko1232 bude to Broňa a hotovo 🙂 a iba jedna 🙂

mokilko
24. mar 2017

Bre ranko kocky 🙂 mamatesty sa mi zdajú že lepšie ukazujú. Tmavne to,ale strašne pomaličky,nie? 😨

alilka
24. mar 2017

@mokilko netmavne ti to pomalicky,len testujes kazdy den,preto sa ti to nezda..🙂 pozri si rozdiel medzi 10dpo a dnesnym..je to pekne vidiet..🙂

mokilko
24. mar 2017

@alilka tak by som mala aspoň každý druhý,co? Nech mám kľud 🙂 ale to sa nedá vydržať 🙂

kudusko
24. mar 2017

@mokilko zlatko co chces na 12 dpo kolajnice? Vsak ti ukazkovo silnie😉 co by druhy dal zato 🙂