icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mokilko
28. mar 2017

Tak kocky toto je cca 600 hcg jednotiek na dr.max tehu teste. Keby ste niekedy potrebovali porovnať 🙂

alilka
28. mar 2017

@mokilko ja som pri 260 mala už takýto ..😁 takže toto je individuálne. Podľa mňa sú koľajnice už pri cca 300-350..😉

linda1984
28. mar 2017

@mokilko to je super 👌 gratulujem 😘
Môžem sa spýtať koľko si užívala inofolic? Ja som si kúpila 60 sáčkov, najskôr som ho pila 2x denne ale pobolievalo brucho, tak pijem jeden denne a toto je teda už druhý cyklus a nič 😕

mokilko
28. mar 2017

@linda1984 paanecku,zacala som tento cyklus cca od 4dc a hneď cca 16-17dc sa zadarilo. Beriem ho doteraz. Kvôli kyseline listovej. Mám ale inofolic combi (niesu to sáčky ale tabletky)

linda1984
28. mar 2017

@mokilko no paráda 😁 takže na mňa neucinkuje 😕 a aký je medzi nimi rozdiel? Síce som povedala, že už nič nekúpim, ale možno mi to nedá...

cvikla12
28. mar 2017

@mokilko bola si u Dr?

ersp
28. mar 2017

Zdravim...so snubencom by sme sa chceli posnazit o babo, ale kedze mam predsebou posledny mesiac vs (sme spolu styri dni do tyzdna) a nepravidelny cyklus skusame ovulacne testy, dnes vysiel takyto len sa neviem vysomarit ci je pozitivny alebo negativny..vdaka 🙂

rula
28. mar 2017

@ersp ahoj, je pozitivny, prajem krasne milovanie a pozajtra rano zopakovat.🙂

cvikla12
28. mar 2017

@ersp tak ako píše
@rula testik je pozitívny takže šup na drahého a ja by som kľudne kexik mala aj tri dni po sebe pre istotu. Držím palčeky

ersp
28. mar 2017

@rula dakujem.krasne za odpoved...skoda ze so snubencom.budeme spolu az vo stvrtok tak to tento cyklus asi uz nestihneme☹

cvikla12
28. mar 2017

@ersp moja ono po pozitívnom teste môže ovulácia nastať od 12až do 48 hodín tak hlavu hore ovulka môže kľudne byť až v stredu alebo až vo štvrtok. Nesledujes hlien alebo nemavas bolesti pri ovu?

ersp
28. mar 2017

@cvikla12 hlien nejak nesleduje a bolesti mam mozno cca od vcera vecera..no verim.ze dako aj vo stbrtok vecer by sa mohli zadarit 🙂

majamat
28. mar 2017

@matenka jaj, ved som si to blbo precitala, resp. sa mi zafixoval ten 6tt. no tak to je super hodnota.

cvikla12
28. mar 2017

@ersp pevne ti držím palčeky aby sa podarilo

mokilko
28. mar 2017

@cvikla12 čítaj stranu dozadu myslím. Na pohotovosti som bola.

cvikla12
28. mar 2017

Kočky moje zajtra idem na genetické sono a veľmi sa bojím či je všetko v poriadku prosím myslite na nás a držte palčeky aby bol drobček v poriadku.

rula
28. mar 2017

@cvikla12 neboj sa, ste zdravi obaja. 😉

cvikla12
28. mar 2017

@mokilko zlatúšik môj nebojkaj sa určite je maličké veľký bojovník len tak sa nedá a všetko bude úplne v poriadku. Zajtra choď k tomu tvojmu Dr nech ti dá nejaké liečiky aby sa maličké poriadne zabývalo. Myslím na teba.

cvikla12
28. mar 2017

@rula to úplne nie je pravda predošlé tehu skončilo úmrtím v 25 tt. Tak budeme sledovaný a liečený celé tehu tak dúfam že až do úspešného konca. A ďakujem za podporu si poklad.

rula
28. mar 2017

@ersp
vo strvtok hned ako pride drahy vsetko nabok a sup na to

rula
28. mar 2017

@cvikla12 uz mas za sebou vela, vies, ze sa musis setrit, kasli na domace prace, velkonocne okna a podobne aktivity, teraz mas prioritu v brusku. 🤰 vsetko pocka a okolie Ti urcite bude pomahat, neboj sa povedat, ze potrebujes s niecim pomoct.😉

cvikla12
28. mar 2017

@rula chodia mi veľmi pomáhať aj svokra aj naši. Tak ja sa šetrim ja si užívam tehulkovanie a krásne počasie. Posadila som si kvietky a o zvyšok zvieratká a záhradu sa stará môj úžasný manžel. A aj s domácnosťou keď nevládzem tak mi veľmi pomáha.

majamat
28. mar 2017

@cvikla12 neboj, urcite to bude OK.

15tibetan3
28. mar 2017

Kocky prosim Vas, dnes som bola na kontrole kde mi gynekolog kontroloval cystu, ktoru uz nastastie nemam, ale povedal mi ze mam na pravom vajecniku folikul. Tak som si dnes robila teda ovulacny test no vysiel negativny. Kedy si mam urobit opät ten test? Som bez hlienu. DAKUJEM!!!

majamat
28. mar 2017

@15tibetan3 ja myslim, ze denne. neviem ktory den cyklu teraz mas,a le ked mas folikul, mozno este nieco narastie a LH hormon stupa len kratko pred ovulkou. takze je dobre sledovat, kedy zacne stupat a teda test na ovu bude pozitivny.

15tibetan3
29. mar 2017

@majamat dakujem, no ono je to cele akesi divne, lebo minuly rok august, september som mala uplne rozhadzany cyklus, v oktobri mi pichli vyvolavacku a v novembri na preventivke mi gynekolog zistil ze mam cystu na vajecniku, tak mi dal hormony Utrogestan na tri cykly, ktore som mala v tom november, december a januar. Od toho oktobra ako mi bola pichnuta vyvolavacka som mala stale pravidelny cyklus 26 dni. Posledna menstruacia mi zacala 5.3., s tym, ze v strede cyklu 18.3. a 19.3. som mala silny tahavy priesvitny hlien, aj pocit mokra na nohavickach tak sme to s manzelom vyuzili mysliac si, ze sa pravdepodobne jedna o ovulaciu, v pondelok 20.3.bol ten hlien uz husty biely. No a vcera, ked som bola na kontrole u gynekologa, tak mi povedal, ze cystu na vajecniku uz nemam, ze tam mam folikul a pytal sa ma ake dlhe mam cykly tak som mu povedala,ze odvtedy ako som mala nasadenu tu liecbu tak stale 26 dnove, tak zostal taky neisty, lebo si myslel ze mam dlhe cykly, ale nevyjadril sa k tomu. Tak nerozumiem vobec tomu, nakolko teraz nemam ziadny hlien a menstruaciu by som mala dostat teraz v piatok 31.3. Nechapem vobec tomu, bo hlien nemam ziadny teraz, vtedy bol silny ten hlien a preco by sa mi zas druhy mesiac po vysadeni tych hormonov zas takto velmi posunul cyklus. Alebo co sa deje? nechapem, lebo doktor povedal ze na sone je vsetko v poriadku. Nemohol si folikul zmylit s niecim inym?

rula
29. mar 2017

Vcera, predvcerom som mala prudko pozitívne Ovu testy a vcera som dostala MS na 15 DC. Nechápem. 😲

cvikla12
29. mar 2017

@rula a je to ms? Nemáš len ovulačné špinenie?

butterfly333
29. mar 2017

@rula to bude len ovu špinenie.

rula
29. mar 2017

@cvikla12
@butterfly333
hm... som 2 DC a vypadá to na normálnu MS. Ešte mi napadlo, že či mi nepraskla cysta, aj vtedy býva LH vysoke. Uvidim najbližie dni , uvidím ako sa bude tváriť BT aj Ovu test dnes poobede.