Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Kočky moje zajtra idem na genetické sono a veľmi sa bojím či je všetko v poriadku prosím myslite na nás a držte palčeky aby bol drobček v poriadku.
Kocky prosim Vas, dnes som bola na kontrole kde mi gynekolog kontroloval cystu, ktoru uz nastastie nemam, ale povedal mi ze mam na pravom vajecniku folikul. Tak som si dnes robila teda ovulacny test no vysiel negativny. Kedy si mam urobit opät ten test? Som bez hlienu. DAKUJEM!!!
@15tibetan3 ja myslim, ze denne. neviem ktory den cyklu teraz mas,a le ked mas folikul, mozno este nieco narastie a LH hormon stupa len kratko pred ovulkou. takze je dobre sledovat, kedy zacne stupat a teda test na ovu bude pozitivny.
@majamat dakujem, no ono je to cele akesi divne, lebo minuly rok august, september som mala uplne rozhadzany cyklus, v oktobri mi pichli vyvolavacku a v novembri na preventivke mi gynekolog zistil ze mam cystu na vajecniku, tak mi dal hormony Utrogestan na tri cykly, ktore som mala v tom november, december a januar. Od toho oktobra ako mi bola pichnuta vyvolavacka som mala stale pravidelny cyklus 26 dni. Posledna menstruacia mi zacala 5.3., s tym, ze v strede cyklu 18.3. a 19.3. som mala silny tahavy priesvitny hlien, aj pocit mokra na nohavickach tak sme to s manzelom vyuzili mysliac si, ze sa pravdepodobne jedna o ovulaciu, v pondelok 20.3.bol ten hlien uz husty biely. No a vcera, ked som bola na kontrole u gynekologa, tak mi povedal, ze cystu na vajecniku uz nemam, ze tam mam folikul a pytal sa ma ake dlhe mam cykly tak som mu povedala,ze odvtedy ako som mala nasadenu tu liecbu tak stale 26 dnove, tak zostal taky neisty, lebo si myslel ze mam dlhe cykly, ale nevyjadril sa k tomu. Tak nerozumiem vobec tomu, nakolko teraz nemam ziadny hlien a menstruaciu by som mala dostat teraz v piatok 31.3. Nechapem vobec tomu, bo hlien nemam ziadny teraz, vtedy bol silny ten hlien a preco by sa mi zas druhy mesiac po vysadeni tych hormonov zas takto velmi posunul cyklus. Alebo co sa deje? nechapem, lebo doktor povedal ze na sone je vsetko v poriadku. Nemohol si folikul zmylit s niecim inym?
Vcera, predvcerom som mala prudko pozitívne Ovu testy a vcera som dostala MS na 15 DC. Nechápem. 😲
@rula to bude len ovu špinenie.
@cvikla12
@butterfly333
hm... som 2 DC a vypadá to na normálnu MS. Ešte mi napadlo, že či mi nepraskla cysta, aj vtedy býva LH vysoke. Uvidim najbližie dni , uvidím ako sa bude tváriť BT aj Ovu test dnes poobede.

Tak kocky toto je cca 600 hcg jednotiek na dr.max tehu teste. Keby ste niekedy potrebovali porovnať 🙂