Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko nooo tak to teda može byt že možu byt aj dve.No prajem aby bolo všetko v poriadku a bezproblemové tehu.🤰
@butterfly333 moja ja som šťastná ako blcha ale to by bol hardcore 🙂 radšej jedno 😂
@mokilko budes mat dve🙂
@archanjel007 prosím ťa nestras 🙂)))
@mokilko no urcite ano mas nato predpoklady a urcite ti ovuloval druhy vajecnik a dve vajka lebo si pila infoloc😥
@elly23 no veru, som v skupine s maminou, ktora nemohla otehotniet. myslim, ze oaja mali nejaky problem. ona tusim PCO, ale uz to neviem presne. takze jej s prvym tehu pomohli a narodila sa jej krasna dcerka. rovesnicka tej mojej. o 1,5r mala dalsiu dceru, prirodzene a o 2r dalsiu, tiez prirodzene. cize v priebehu 3,5r sa jej narodili 3dcery. 🙂
Kočky som na pohotovosti. Spinila som silnejšie ako je zdravé. Čakám na výsledky hcg z krvi. Dutinka je jedna,snad to aj tak zostane 😲
Tak hcg 577,9 jednotiek. Tak bábo rad 😵
@mokilko ano, nasla som toto http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... minimalna hodnota v 6tt je 18, cize uplne super to mas 🙂 parada. 🙂

@butterfly333 aj máme v rodine ob generácia dozadu a už som raz dvojičky čakala 🙂 preto sa dosť trasiem 🙂
@cvikla12 ms mešká v podstate nejaký 2-hy deň maximalne