icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mokilko
28. mar 2017

@butterfly333 aj máme v rodine ob generácia dozadu a už som raz dvojičky čakala 🙂 preto sa dosť trasiem 🙂

@cvikla12 ms mešká v podstate nejaký 2-hy deň maximalne

cvikla12
28. mar 2017

@mokilko no dvojičky aj môj manžel má súrodencov dvojičky aj ja mam súrodencov dvojičky. A aj mamina teta mala dvojičky.

cvikla12
28. mar 2017

@mokilko aj mne keď meškali druhý deň okrem mama testu som urobila aj iní už ani neviem aký to bol a boli tam riadne koľajnice tak kľud

mokilko
28. mar 2017

@cvikla12 No veď zajtra sa to rozluskne snáď 🙂 stále to beriem ako zázrak, nemala som byť predsa vôbec tehu, tento vaječník dom mala odpísaný... Bohviečo narobil ten inofolic 🙂

cvikla12
28. mar 2017

@mokilko držím palčeky aby bolo všetko v poriadku

butterfly333
28. mar 2017

@mokilko nooo tak to teda može byt že možu byt aj dve.No prajem aby bolo všetko v poriadku a bezproblemové tehu.🤰

mokilko
28. mar 2017

@butterfly333 moja ja som šťastná ako blcha ale to by bol hardcore 🙂 radšej jedno 😂

archanjel007
28. mar 2017

@mokilko budes mat dve🙂

mokilko
28. mar 2017

@archanjel007 prosím ťa nestras 🙂)))

archanjel007
28. mar 2017

@mokilko no urcite ano mas nato predpoklady a urcite ti ovuloval druhy vajecnik a dve vajka lebo si pila infoloc😥

elly23
28. mar 2017

@mokilko juuuj drzim silno prsty, nech všetko dobre dopadne 🙂))) a lekári toho nahovoria...uz otehotneli aj zeny, co im lekari povedali, ze nikdy nebudu moct mat deti a podobne...

majamat
28. mar 2017

@elly23 no veru, som v skupine s maminou, ktora nemohla otehotniet. myslim, ze oaja mali nejaky problem. ona tusim PCO, ale uz to neviem presne. takze jej s prvym tehu pomohli a narodila sa jej krasna dcerka. rovesnicka tej mojej. o 1,5r mala dalsiu dceru, prirodzene a o 2r dalsiu, tiez prirodzene. cize v priebehu 3,5r sa jej narodili 3dcery. 🙂

mokilko
28. mar 2017

Kočky som na pohotovosti. Spinila som silnejšie ako je zdravé. Čakám na výsledky hcg z krvi. Dutinka je jedna,snad to aj tak zostane 😲

elly23
28. mar 2017

@mokilko :-O cosi, drz sa...

majamat
28. mar 2017

@mokilko neboj, to bude dobre, ja som pri dcera aj spinila a chvilu aj krvacala. ak je dutinka, tak je to OK. este si nizky tt, este ani HCG nemusi byt moc vysoke.

mokilko
28. mar 2017

@majamat No na to hcg som fakt zvedavá.... Za pol hodku budem vediet

alilka
28. mar 2017

@mokilko no ak videli uz aj na sone tak cez 1000 by malo byt..🙂 a tebe pekne testy tmavli,takze tak..🙂 drzim ti palce..co ti vlastne povedali teraz,?

mokilko
28. mar 2017

@alilka že sa nič nedeje,vraj o abort nejde,teda aspoň zatiaľ. Maternica ok, sliznica sa neodlupuje. Že možno na krčku praskla cievocka či čo. Ale čakám ešte na tie vysledky a asi mi nasadia duphaston šak ako inak.

mokilko
28. mar 2017

Tak hcg 577,9 jednotiek. Tak bábo rad 😵

alilka
28. mar 2017

@mokilko a uz to videli aj na sone,,??divne..a co ti dalej povedali?mas ist na kontrolu?

mokilko
28. mar 2017

@alilka na sone gestacny vacok veľ. cca 8mm. Žlté teliesko na ľavom vajecniku. Čiže som ovulovala určite z toho ľavého. No a nič, tehotná zevraj určite som, o týždeň na kontrolný odber hcg, zajtra idem k môjmu gyndosovi čo on na to

elly23
28. mar 2017

@mokilko lavy je ten, co je nefunkčný? Uz sa v tom stracam....a co tie jednotky hcg, co to znamená?

majamat
28. mar 2017

@mokilko kolky si tt, ako kolky den po ovulke to asi je? toto je dost dolezite a v prvych tyzdnoch moze byt hodnota este dost nizka.

majamat
28. mar 2017

@mokilko ozaj, to tam pri tom HCG mas aj refer. hodnoty? mozu byt rozne v roznych labakoch.

matenka
28. mar 2017

@mokilko drz sa moja, nohy vylozit a odpocivat ☺

mokilko
28. mar 2017

@elly23
@majamat
@majamat takto. Bola tam mladá doktorka. Dosť dlho sa voľne sturala s tým snom kým vôbec našla čo mala. Takže zajtra mi môj zlatý mudr.povie bližšie. Hcg skoro 600 je vraj na 4tt+nejaké 2 dni úplne super. Papier z labaku som nevidela. Mám to napísané iba v papieri z pohotovosti.

mokilko
28. mar 2017

@elly23 zlatko ano, z toho vajecniku som otehotnela čo mal byť nefunkčný. Asi ozaj zabral ten inofolic

majamat
28. mar 2017

@mokilko ano, nasla som toto http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... minimalna hodnota v 6tt je 18, cize uplne super to mas 🙂 parada. 🙂

majamat
28. mar 2017

@mokilko teda to je hodnota na 5tt, ale ty tusim 6tt estelen zacinas.

matenka
28. mar 2017

@majamat praveze moliko este nezacina 6, je na zaciatku 5tt