Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@rula ale na 15dc ms? Podla mna to bude silnejšia ovu. Ja son tak mala a špinila som 3dni cez ovu. Taka krv.
@butterfly333 no je to divne, vcera ma to na wcku tak zaskocilo, ale je pravda, ze ma bolelo brucho od poslednej MS stale , kazdy den vkuse 2 tyzdne akokoby mala prisť ms. Aj dnes ma boli, nie moc, tak jemne ale takto ma to boli uz vlastne asi 18 dni. Uvidim , ci to zajtra už prejde. Nezvykne ma bolieť na 3 den pri MS.
@butterfly333 Ahoj Moja.dnes som bola na pohovore do Peguotu 😉
@kotatko1232 ideš do toho blázninca??
@butterfly333 noo asi ano na Lakovnu
@kotatko1232 tak tam to nieje až take ako na montáži. A kedy nastupuješ?
@butterfly333 na montazi je moj drahy a nedovoli mi tam ist.mne tam ked som bola na pohovor povedali ze sok krehke ziena na montaz ma ani nedaju😂😂.zajtra este tam volam a dohodneme sa presne
@kotatko1232 ja som na montaži bola vždy spokojna. Len ja som bola na vystupnej kontrole tak tam bolo super. Tak držim palce.
@butterfly333 ved ked tam pojdem dam vediet.inak ty si sa stahovala?? a kde?
@kotatko1232 pisala som ti na messenger
@15tibetan3 no co, asi ti zostava len skusat, ze sa mozno podari, ci vtedy, alebo teraz. ked uz ani dr. to nevie presne, tak je to tazko.
@mokilko kolko ti meska menstruacia a co si bola na pohotovosti?
@archanjel007 mešká 4-ty deň. Bola som preto lebo som silno spinila
@archanjel007 krásny testik.
@mokilko tak to budee v pohode nic sa neboj moja
@archanjel007 niesom presvedčená o tom....
@mokilko a teraz spinis este ci uz nie?

@15tibetan3 Ako to čítam, tak jediné, čo mi v tvojom prípade napadá, že nepraskol folikul. Len potom mi nejde do hlavy, že by ti nepichol vyvolávačku, keď tam videl folikul. Možno sa fakt len pomýlil.