Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@archanjel007 krasny mega pozit.testík 😘😘😘🤰
@archanjel007 nie,uz je to v pohode.to len včera tak jednorazovo.
@mokilko tak potom to je fajn ;)bude vsetko ok mna raz bolia prsia raz nie takze si idem dnes spravit test a oci mi vypadli jaka ciara a to som predtym vypila liter mineralky uplne biely moc tesujem sa v pondelok lekar 🙂)))
@archanjel007 no veru, tvoje HCG bude asi poriadne vysoko, ked ti to test takto jasne odmeral. 🙂
Ahojte existuje prosím nieco ako duch na ovulacnom teste ? Čo to znamená ? Ďakujem
Oprava zvyši
@mokilko vsetko bude v poriadku len oni este nemozu nic vidier az ked bude hcg 1000 🙂
@mokilko len sa nenechaj vystresovat lekarmi tehotna urcite si spinenie je normalne a tehotna si kratko nema co vidiet.. 🙂mne tu jedna holka poradila len pozituvne mysliet tak aj ty 🙂
@cvikla12
@archanjel007 pozrite kocky ako tmavne testik,som zvedavá koľko jednotiek bude zajtra
@archanjel007
@cvikla12
Ten z 16dpo je 577 jednotiek
@mokilko vsetko bude v poriadku buude to krasne tehotenstvo
@archanjel007 No moja,kedze ty si pár týždňov predomnou, to si ja ani nedovolím odhadnúť 🙂 číslo bude vysoké určite 🙂
@gabcca ak chceš zachytiť hcg, tak meraj z prvého ranného moču.
@fernetstonikom vyskusam lebo ja testujem o jednej poobede kazdy den
@archanjel007 ahoj prosim ta ked ides pondelok k lekarovy aky budes asi den tehu?? ja som dnes 25DPO a zajtra skusim zavolat sestricke ze dva tyzdne ms neprisla a uz nepride 🤰 a ze kedy uz asi uvidia nieco??

@archanjel007 super. to je uplne jasne 🙂
@cvikla12 super. krasna fotka 🙂