Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte kocky, prosim Vas prepacte mi moju mozno blbu otazku, no napriek toho skusim ci mi poradite... Prve dietatko sa nam podarilo ani nevieme ako, hned prvy cyklus bez sledovania, skratka sup a bolo. No druhe babatko sa nam nejako nedari ☹ Bazalnu teplotu si nemeriam, no chceme vyskusat ovulacne testy. Posledna menstruacia mi zacala teraz 1.4. , cyklus mam tak 26 dni, posledny cyklus bol 27 dnovi. V ktory den cyklu si mam zacat robit ovulacny test? A teda ak mi vinde pozitivny test, tak mozme zacat snazilkovat? Alebo ako to je? Dakujem za odpovede!!!
@15tibetan3, 12ty den cyklu,alebo 13den cyklu...a ak vyjde mozte zacat, do 12-48h bude ovulka od pozitivneho testu
@15tibetan3 ja osobne by som začala testovať hneď po skončení krvácania lebo sa môže stať že ovulka nieje tak ako by mala. No a keď budeš mať pozitívny testik ak sa dá snažilkujte 4 dni po sebe pre istotu lebo ovu môže byť do 12hod ale kľudne aj neskôr až do 48hod. Aspoň ja som to tak robila testovala som pre istotu po skončení krvácania a po pozitívnom teste sme snažilkovali 5dní po sebe a vyšlo to držím palčeky 😘
@mokilko tesim sa stebou ja idem zajtra na 12.00 😉
@mokilko ahojky vecsinou je pekne pocut az 7tt ..ale uvidis mozno bude uz byt aj skor..
@sagittka To máš ešte stále negatívne..takto vyzerá pozitívny..a takto negativne
@gabcca no parádička supeer gratulujem 🤰
@butterfly333 dakujem
@cvikla12
@kotatko1232
@archanjel007
Kočky a neni blbé,ze bola len dutinka zatiaľ bez zltkoveho vačku? Čiže úplne prázdna dutinka. Mám ísť až za 3 týždne na kontrolu.
@mokilko nie moja podla mna to je este skoro nevies presne kedy si otehotnela mna moj lekar ani nevzal skor na ultrazvuk ako mi bude meslat 3 tyzdne zajtra je ten den 12.00 ja som uz v 7 tyzdni tak uvidim co ma caka a urcite sa nestresuj o 3 tyzdne to uz bude aj srdiecko buchat🙂
@archanjel007 sa skôr bojim toho hematomu. Vraj je malinký a mám brať ascorutin. To budú najdlhšie 3 týždne v mojom živote.
@mokilko ja mam nenormalnu chut na zuvacky uz terorizujem muza naj mi nezabudne kupit🙂
@mokilko neboj sa toho ber tie tabletky a uvidis ako ti to rychlo zbehne hlavne ze je babo tam kde ma byt ti sa len nestresuj odychuj a mysli pozitivne si tehotna🙂
@mokilko tehotenske priznaky uz mas nejake?

@mokilko nám 5tt+5 už bilo srdiečko tak možno aj vám bude počuť.