Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik to áno ale možno vo folik nieje vajko alebo aj ked je tak je určite nejaké vadné.Ved 3r a nedarí sa.
@butterfly333 to je mozne ze su jednoducho nekvalitne.....ta VMK by mozno opät zabrala😉
@kakatulik jasne moja hned ako pride ms začnem ju brat
@butterfly333 aj ja , v dalsom cykle ideme na to😉
@butterfly333 možno ms uz ani nepríde 😘možno clostyl zabral ako mal 😘😘😘
@butterfly333 ja si skôr myslím ze to vyšlo... budem na teba silno myslieť aby MS neprišla 😘a vmk uz by si nepotrebovala 😘
@sofija18 no ved do ms je ešte dalekoo a ked príde tak ju pekne zyýtam a ide sa dalej nasadím VMK a ine vitamínky a určite sa to potom zadarí.
@butterfly333 nepríde 😁😋 Ano mojko určite to vyjde 😘😍❤
😘😘😘 zlatíčko dakujem ja verím že sa nám to podari.No nechápem ako mi v piatok na 11dc gyn povedala že nevidí žiaden folik a na 15dc už praskol.
@butterfly333
@sofija18
@kakatulik tak a keď sa podarí vám, čo vám naozaj prajem z celého ❤ tak vás budem nasledovať 😘 Dúfam, že nebude vadiť, že sa budem opičiť 🙈
@ria294 moja nám sa to určite do leta podarí tomu ver.A aj vdaka tvojím radám a podpore.❤😘
Baby vcera som mala folikul 14mm dr povedala ze v nedelu ovulka no dnes nemam vobec negativny test co teraz ovu nebude v nedelu alebo testy nebudu pozitivne
@butterfly333 verim , že neklameš 😉 a do leta to dáme . Lebo moc sa mi nechce do leta chudnúť , nakoľko mam zopár kíl navyše od tých vitamínov, radšej by som pribrala z dôvodu, že budem čakať bábätko 😜

@ria294 no moja ja som bola rok doma po operacii nohy a 15kg som nabrala no v robote som čosi zhodila no ešte by to chcelo zopár kg dole.Mám 4kg nadváhu 😲
@butterfly333 no už mi to nedalo a pozerala som aj ja tu kašičku 😀 povedala som, že už nič nekúpim, ale ved to je super úplne na všetko 😊 ktorú si mala prosím?
@butterfly333 moje ja som počas roka pribrala 10kg, po neúspešnom ivf ďalšie 3 , ale stále som zavodnena, už sa to trošku upravuje, prsia sa mi zväčšili o 2čisla a to všetko z hormónov. Mávala som 54kg a teraz na mne praskajú trička 😂😂ale hlavne , že som pozitívne naladená 😜
@butterfly333 mohol byt schovaný 😘
@linda1984 ja beriem tuto 😉 http://www.vceliamaterskakasicka.sk/kupa-maters...

@butterfly333 ako vies ze su anovulacne. Ved merias BT. Ked teplota stupla,tak bola ovulka. Teplota nestupne bez toho,aby telo nezaregistrovalo progesteron,ktory stupa pri uvolneni zlteho telieska.
🙂