Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 gynekologička sa vyjadrovala na podobnú temu k anovulacnemu cyklu, ak meras bt a ukaze ti to graf, ze sa teplota zvysi tak na tutti prebehla ovu, na anovulakoch to vraj vidno v grafe
@linda1984 pod veru po......je dobra fakt na vsetko.....🙂
Ja som si trochu pokafrala cyklus teraz inofolicom a VMK mi ho teraz dala do poriadku.
Citim sa fajn,vobec som nebola chora a myslim ze aj príznaky pelovej alergie nie su take ako kazdy rok,aj ked moja sezona sa este len zacina.🙂
@linda1984 ja som mala tu 50mg a hned sa aj zadarilo.
@elly23 to asi hej pozri graf z minuleho cyklu vždy sa mi drží bt 14dni.
@sofija18 no mohol no hladala ho dost dlho no čo už ja viem že ovu prebehla to je hlavne.
@ria294 ja som ju zajedla lyžičkou medu.
@butterfly333 aj ja ju sem tam zajem medom , lebo mam aj tu , ktorá je zarobená s medom . Len obdivujem
@kakatulik že jej kašička chuti 😉 Ja som čudná, lebo ja nemôžem piť ani bylinkové čaje, je mi z nich špatne, tak ja musím užívať bylinky v tinkturach.
@butterfly333 to mas rovnaku teplotu od prvého dna ms po ovu? Dobre vidím? A neskúšala si pit od prvého dna ms alchemilku?
@ria294 ja mam aj med s kašičkoi od svokra ale idem.kupit tu čistu.
@elly23 alchcemilku pijem.od 1dc do 10dc.
@sofija18 to je neskutočne 🙊🙊 to kde si zobrala 😂
@kakatulik a ty moja veď za chvíľu ak sa nemýlim , máš svadbu , či? 😉
@butterfly333 no ja mam tiež aj jednu kašičku v mede
@ria294 ja mam.priamo od včelara.

@ria294 tak to zväcsenie prs by som brala aspom o cislo,ale iba to😝