Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 urcite ano treba verit🙂 tak rano potom informuj budem mysliet na teba .a kolko dnovu mavas obvykle lutealku ?
@lauritka stojí to cca 9€ a je tam 30ks a má to viac vitaminov. Ja to obj z cz stranky.
@lala1501 lf mám vždy 14.
@butterfly333 na kvalite sa da popracovat. A co tvoj love boy.
Aj toho by si mala preventivne preliecit.😘
@butterfly333 no tak to je dnes ak dobre pocitam len nevidim zaciatok grafu.juj drzim silno prsty🙏
@kakatulik Ďakujem za odpoveď....budem testovať ďalej a uvidíme...keď nie, tak budúci mesiac začnem testovať skôr 🙂
@butterfly333 a jednu denne ?
@slniecko527 veru asi treba skor. BT mesias?
@kakatulik mm ma spermoi v poriadku no berie floandrol zinkosel a D3.
@lauritka beriem 2x1
@butterfly333 takze potom asi len tu fytosoju, ale podla mna ti tiez netreba nejaku extra stimulku, ved pekne ovuluješ hmm.. bohvie kde moze byt chyba 😲
@lala1501 pred ovu mavam 36,6 a uz pred ovu nemeriam sem tam zmeriam aka je. No na 11dc som bola u gyn na folik po clostile a vravela že nič nevidí. No ja ovu mavam na 14-15dc a nad ránom na 15dc som mala ovu bolesti aj trocha krvi a bola som aj rano na folik a gyn vravel.že prave praskol. Ja ovu cítim.
@butterfly333 vidim,ze mas vsetko pod kontrolou.
Skus este zmenit stravu. Obmedzit lepok,sladke a tak...ktovie. Mozno tam je pes zakopany.
@kakatulik zatiaľ nemeriam.....keby som s tým chcela začať, tak odkedy?
@lauritka no to by som aj ja chcela vediet kde je chyba. No gyn akurat vravela že vajka su stare a asi ich treba skvalitnit.
@butterfly333 ale to ju ako napadlo 🙂 da sa to vobec nejako zistit ? neviem ako by mohli by stare hmm, ked vkasten kazdy cyklus dozrieva nove ?
@butterfly333 tak a nebudes potom uz 15dpo ked mavas predovulacne 36.6 ?
@butterfly333
@lauritka to mi pride ako blbost. vajicka sa vo vajecnikoch vyvijaju uz pocas vnutromat. vyvoja. no v urcitom veku su stare, ale ak je tam nejake poskodenie, pochybujem, ze sa s tym nieco da urobit, lebo uz sa nevyvijaju. keby sa vyvijali, tak oka, vyvonu sa kvalitnejsie, ale takto pochybujem.
@lauritka no že ked ja som už stará v lete budem mat 38r tak take stare su aj vajka a nemusia byt kvalitne.
@lala1501 niekedy aj 36,8 mam pred ovu to bolo na 14dc a na 15dc nad ranom okolo 3h praskol folik čo potvrdil aj gyn čize vtedy bola ovu takže som 14dpo.
@butterfly333 ja uz budem mat 41. pred rokom som otehotnela a nakoniec to skoncilo ako MA. no napr. v 35r sa mi narodila dcera a ta je OK,
@butterfly333 no dobre den hote dole verum ze teplota neklesne a bude to tam😉
@majamat čo ti pride ako blbost?
@butterfly333 ze by sa dali vajicka skvalitnit.
Ďakujem za srdiečko neznámej 🙂
@majamat no ved budem brat vit.na kvalitu
@butterfly333 mozes skvalitnit cyklus, ci zlepsit hormonalny proifil, ci uz vitaminmi a pod, ale teda zmenit stav vajcok, nemyslim. oni tam su od narodenia a inba cakaju na vyuzitie a starnu. skor by som povedala, ze mozno podla toho, aky zivot zijeme, nemusia a mozu podliehat mnohym poskodeniam
@lauritka
@butterfly333 myslím, že Dr sa zle vyjadrila vajka sú možno menej kvalitne, tak ako si myslím foliky môžu byt prázdne ako spomínala
@kakatulik , ale na kvalite si myslím, že sa da nejako popracovať vitaminmi 😉 Len Dr sa niekedy vyjadrujú tak , že im nerozumieme 😜

@butterfly333 jej to ani nepoznam. a kolko to stoji ? tak ako inofolic ? rozmyšla, ze si nasadim niečo aj ja.. lebo mi to blbne.