Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte. Som domka 🙂
@lala1501 ja mam ms v pohode 4dni ani bolesti len prve 2dni dost silná.
@mokilko to nedobre ked mas modriny lebo ti velmi riedi krv potom to nepotrebujes pichat
@archanjel007 šak ale v mieste vpichu mám iba maličkú. To je normálne. Mám tie úplne najslabšie dávky
@mokilko jaj ja som pochopila ze sa ti robia modriny 🙂ale podla mna bolo by dobre ak by ta poslali na hematologiu a urobili ti vysetrenia ze co vlastne ci to potrebujes prevencia nie je zla ale ja by som si to nechala preverit🙂
Mamicky prosim Vas, je mozne ze som nezachytila ovulaciu na teste alebo mozem mat cyklus bez ovulacie, pripadne az teraz prebehne ovulacia? Poslednu menstruaciu som mala od 1.4., cyklus mam tak 26 dnovi, posledny bol 27 dnovi. No uz tyzden ma poblievaju prsniky na dotyk tiez treti den ma mierne pobolieva podbrusko podobne ako pri menstruacii, ale hlien podobny bielku som mala len jednorazovo v nedelu rano a dnes (utorok). Co si o tom myslite? Stretlli ste sa s tym? Bazalnu teplotu si nemeram a nasledujucu menstruaciu ocakavam 28.4. Dakujem za vsetky odpovede!
@15tibetan3 dnes si teda 18DC? Ak dobre počítam a testik si dnes robila? A tak ako sa má? Nepila si pred testovanim?
@cvikla12 ano dobre pocitat, nie nepila som, Testik som si robila kazdy den od 11.4. , ale nie v tu istu hodinu ako den predtym. Vzdy tak ako sa mi ho dalo urobit. Akurat v nedelu som si ho nerobil, bo sme boli na oslave.
@15tibetan3 hod foto
@cvikla12 nemam, testy si nefotim, vzdy vysla len ta kontrolna ciarka
@15tibetan3 no tak jed máš hlienik tak by som pre istotu urobila testik ešte dnes okolo 18:00a zase zajtra
@mokilko ako uz odychujes domka?🙂🙂
@archanjel007 aaaano 🙂 len som sa zľakla svojho bruška. V nočnej košeli to nebolo vidieť.
Kocky, ktorym sa podarilo otehotniet, mali ste vzdy pri ovulke aj bielkovy hlien? Ako som pisala par stran dozadu, ovu test pozitivny ale hlien nikde..co to znamena?
@cvikla12 čooo ta posledna fotka je 14tt? Noo dost velke ale krásnučke hlavne nech je babo zdrave.👶
@mokilko to je tvoje teraz realne bruško v 8tt??to asi nie že

@butterfly333 tak ked skusas vsetko tak vyskusaj aj toto nic za ro nedas ke to prirodne a nie je to ani drahe kuois v lekarni normalne.a ked nic neviem sice aku ty mavas ms ale robi ju znesitelnejsou