Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 tak to teda áno, určite som nafúknutá ale aj mudr povedal, že maternicu mám zväčšenú viac o čosi. Keby si ma videla pri synovi, tak odpadnes.
@cvikla12 ahaa to ma mrzí že ste prišli o syna. No hlavne je že ste teraz v poriadku a brusko je krásne.
@mokilko no ja ze to je z predošleho tehu. No brušká mate krásne aj ja už take chceeeem. 😘
@butterfly333 budeš mať, neboj 🙂 ešte len začiatok to je. Výhra je keď to človek dotiahne až do pôrodu.
@mokilko to ano človek nemá vyhrate nikdy nevieme čo sa može stat len verit že bude všetko v poriadku až do konca.
@butterfly333 presne tak 🙂 posielam pozitívnu energiu 🙂
@butterfly333 áno máme v nebičku anjelika. A teraz no zatiaľ v poriadku a keďže dostávam infúzie tak verím že v poriadku budeme až do šťastného konca
@mokilko dakujeeem a ešte si prosím od každej tehu bacilkyy.😘😘😘👶🤰
@butterfly333 tfuj tfuj tfuj 🙂 posielam 🤰
@cvikla12 ak sa smiem spytat aj vam povedali príčinu? Ja som 4x potratila a raz v 22tt rodila mrtve no do dnes neviem príčinu.
@butterfly333 neboj určite aj ty budeš mať verím tomu. A posielam tehu bacilky 🤰👶🤰👶🤰👶
@butterfly333 ja som v 25tt porodila mŕtveho synčeka a áno malý bol na pitve a zistili príčinu
🙏 ste velmi silné ženy.. missed je oproti tomu nič, čo ste si museli zažit, ked musite porodit mrtve dietatko 😢, to by hocikto nezvladol. moj obdiv .. prajem kazdej zdrave babatko 😘👶
@cvikla12 tak skusala som si aj dnes robit ovu test a zas len jedna kontrolna ciarka......len toho hlienu tento cyklus bolo malo, mala len raz jednorozovo v nedelu a dnes rano. No bolesti v prsnikoch a v podbrusku v strede cyklus su tiez pre mna nezvycajne, nakolko ma prsniky nezvyknu bolievat a podbrusko len pocas menstruacie. Snazime sa o babo, tak sama som zvedava, ako to tento mesiac vinde.
Kde sa stratila kotatko1232?
@15tibetan3 moja máme tu kočky ktoré nemali pozitívny ovu test a sú tehulky tak hlavu hore.
@cvikla12 to máš pravdu je to to najhoršie čo može žena zažit velmi tažko sa z toho dostáva a bolí to stále. Ja som ho dokonca videla ležat vedla mňa ho nechali bolo to niečo strašne.
😢 to musela byt prazdnota.. aspon ja som sa citila taka prazdna po missedoch.. po kyretoch.
@butterfly333 mne ho neukázali to má mrzelo len som počula ako si medzi sebou vraveli keď ho vážili a merali vo vedľajšej miestnosti
😘 drzim palce.

@mokilko fajne pekne brusko mas🙂
@mokilko kotatko dala pozitivne testy dnes

@butterfly333 áno tá je zo 14tt 🙂 Dr mi povedala že je to v pohode že je preto také väčšie lebo ako sme v 25tt prišli o synčeka a otehotnela som hneď po 4 mesiacoch