Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@bevab skús tehu test možno ste sa snažilo málo, ale v správny čas 🙂
@miska_hryzka neverim 😢. Testovat budem len keby nejakym zazrakom ms neprisla....ale dakujem ti
Baby? včera uplne slabulinký skoro biely ovu test, dnes testnem a totalne dve silné čiarky 🙂 ma šľahne a muž v praci príde až zajtra poobede. Myslite, že ak zajtra čo najskôr - teda poobede skusime že z toho niečo môže byt? dik za rady
Ahojte. Chcem sa opytat . da sa otehotniet ked mi doktor povedal ze som nemala ovu tento mesiac?
Baby drzte palce som u dr, cakam na potvrdenie tehu, dost sa bojim....dufam, ze bude všetko v poriadku, stale som dost nachladena ☹((((
Kočky poraďte prosím.pichla som si fraxiparin,zachvilku zmeram tlak :143/78. Reku nič moc,vypila som pár pohárov vody, zmeram zasa a 115/74. Nejak to asi nebude ok,ked mi tak skace tlak,ci? Má vám pocit ťažkých a bolavych nôh. Ale neopuchaju. Hádam nezačína gestoza.... 😨

@sinqopa ta máličko 😘Hlavne nech to vyjde!!Este poistite ďalšie aspoň 4 dni! Budem na teba myslieť! 😘Aha aj mne sa to uz blíži 😘