Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Este doplnim, ci mi povedala Dr k ovu testom a meraniu bt, joooj poviem Vam, ze dnes uz nikto nemeria bt teplotu a ovu testy? Tie su falošné, to sa robilo kedysi, dnes uz sa nic take nerobi, to nemozete tomu verit....😂
Je tu niekto? ;)
Ahojte snazilocky. V sobotu som si prvy krat spravila ovu testik. Bola som 18DC. Len som zacala aj spinit :(. A ciarka je slabucka :(. Mavam dlhe cykli 37 a sem tam aj viac :(.
Co myslite ? Prva foto sobota a druha foto nedeľa. Zda sa mi alebo tmavne ?
Zacala som badat hlien s ruzovym nadychom a na papieri zacina byt tahavy. Podla kalendara co pocita ms a ovu tak od dnes mi zacina plodne obdobie a ovu by som mala mat 29.
Oplati sa testovat dnes ,zajtra .... ci je uz po ovu :(
(1 fotka)
@saska697 ak mas 37 dnove cykli, tak ovulka by mala byt okolo 23dc. Takze kludne testuj dalej.
@ejuska2586 Ďakujem tak budem testovať dalej. A len mne sa mari alebo silnie ciarka na teste?😁
Fuu a zacinaju dake divne pocity v podbrusku😱😕
@saska697 Ano, trosku stmavli. Ale pri ovu testoch je to ine. Mozu tmavnut a blednut cely cyklus. Testuj dalej.
Baby,čítala som že ovu test keď ráno je pozitívny,tak si tehotná...Je to pravda????? Ja som ovu mala pozit. 19.eho... Tak kedy mám skúšať zase či bude pozit.?????Ďakujem vám 😊 dúfam že už nám to vyjde😊
Ahojte. Prosim o radu. V sobotu som mala dostat mrchu a nic dnes je 31dc a nic .uzivam pyrodoxyn na predlzenie cyklu aby sa mi vajko stihlo zahniezdit kedze ovulku mam neskor cca 18 dc a cyklus 28 dnovi. Len Bt nizka stale
Ovu testy maju silnejsie kontrolne ciarky. A krcok je dole a makky. Doktor povedal ze ovulka tento mesiac nebola. Co sa to deje?
@laydy7777 ahoj,kedze je krcok makky dole,urcite pride. Inak no ak nebola ovulka,tak sa asi neda hovorit o lutealke,ale aj tak je dobre,ze ten pyridoxin funguje. Teplota nebola hore vobec? Inak,je uplne normalne,ze raz za nejaky cas je anovulak. Kazda zena to tak ma. Nestracaj hlavu a vyckaj.

@mokilko kľud sleduj cez deň priebeh a tlak a uviids keď bude blbmut tak treba ísť k dr.