icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

laydy7777
26. apr 2017

@matamm ja som ho zacala uzivat pred 2 tyzdnami cca. A myslim ze sa moze vely cyklus uzivat.

saska697
26. apr 2017

:( uz neviem co si mam mysliet. Ovu testy stale.slabucke cize nula.bodov:(. Ale podbrusko ma pobolieva uz od pondelka. Ms by mala prist az 13.5. Teraz som 22dc :(

laydy7777
27. apr 2017

@kakatulik ahoj. Prosim ta ten pirodoxin sa uziva cely cyklus? V sobotu bol 28Dc a doteraz nic. Mohlo mi to tak narusit?

alilka
27. apr 2017

@laydy7777 ahoj . Pyridoxin normálne celý cyklus .To je len vitamín myslím že B6 😀😀😀

kakatulik
27. apr 2017

@alilka ja si nemyslim ze to je pyridoxinom,lebo si ho ani od zaciatku cyklu nebrala tusim. Teraz si 33DC. Skus este pockat.
Mozno sa ti posunula ovulka.
Tehotna nie si?

laydy7777
27. apr 2017

@alilka len mi nejde do hlavy ze teraz ked som ho zacala uzivat tak mi meska mrcha uz 5 dni som uz na prasky z toho

alilka
27. apr 2017

@kakatulik nezmylila si sa??..:D
@laydy7777 tak neviem..ale mne ho tiez dali a viem ze to mozem jest stale a ze je to len vitamin..🙂

laydy7777
27. apr 2017

@kakatulik zatial mi test nic neukazal a ked mi doktor povedal ze mam anovulak tak asi nie.

kakatulik
27. apr 2017

@alilka zmylila. Ja viem,len @laydy mamla kratku LF,preto som jej poradila B6. Teraz jej mesjkaju 5dni a nevie,ci to nie je tym pyridoxinom.

zuzula802
27. apr 2017

Ahojte. Chcem sa spýtať skúsených ci pri 32 dc, sa moze stat ze mam ovulaciu na 13 dc. Doteraz som mala tak 18 dc. Ďakujem za odpovede

saska697
27. apr 2017

@zuzula802 podla mna sa moze stat. Mam 35a viac dnove. A niekolko krat sa mi stalo,ze som mala na 14dc ovu hlien, bolesti v podbrusku.😕

zuzula802
27. apr 2017

@saska697 Ďakujem za odpoved. Lebo ovu test som si tento mesiac nerobila,az od 15 dc a do dnesneho dna uplne zoslabol. A to mne testy pred ovu vzdy postupne,viditelne silneju. A toho 13 dc som mala velky pocit mokra. Usudzujem podla toho.

trblietava
27. apr 2017

@karmela @sofija18 @luta13 Ahojte 🙂 Krstna mi z Kanady doniesla vitaminky na 3 mesiace na podporu otehotnenia tak to skusim a prelozim laparku ak sa za ten cas nepodari tak pojdem potom 🙂

karmela
27. apr 2017

@trblietava jeeej zlatko to môžeš asi aj v tehu prvý trimester 😉

sofija18
27. apr 2017

@trblietava zlata krstná 😘😘😘 no a conked uz ,,ich nebudeš potrebovať" a tento cyklus to vyšlo? 😘😘😍ako sa cítiš? Co testiky? 😘koľko DPO? 😘

saska697
27. apr 2017

@zuzula802 nemate za co ;). Vrr to je tak ked si telo robi co chce ako.naschval. :(

trblietava
27. apr 2017

@karmela asi ano lebo je to prirodne zlozenie a vitaminky tak by sa mohlo asi 🙂

trblietava
27. apr 2017

@sofija18 hej hej zlata je 🙂 bola by som velmi rada keby som ich uz nepotrebovala a nasla si // 🙂 citim sa byt normalna 😀 a ty? Citis sa inak okrem unavy? Mna po ovu zacali boliet prsia a bolia stala a brusko len sem tam zaboli dnes som 7DPO a testovala som uz aj tehu 😂 @karmela haha 😀 no skusim o 3 dni tehu testik na ten 10DPO.a ovu testiky od ovulky su slabotky o 19tej si spravim a hodim foto vsetkych 🙂

karmela
27. apr 2017

@trblietava áno áno mojko tak ako femibion je na plánovanie aj na prvý trimester 😉

karmela
27. apr 2017

@trblietava zlato po ovu sa ovu testy len z prvého ranného majú robkat..😉

sofija18
27. apr 2017

@trblietava tak to uz sa testikov nemôžem dočkať ❤❤❤❤juuuuj 😘❤

trblietava
27. apr 2017

@karmela fakt z ranneho? 😀 no parada haha.a myslis ze tam bude velky rozdiel? Preco sa maju robit z ranneho po ovulke?

trblietava
27. apr 2017

@sofija18 aj jaaaaa 😀 ja tych tvojich ked budes testovat tehu ty zahada 😘 inak ty po ovu testujes ovu testy z ranneho mocu ako pise @karmela? 🙂

karmela
27. apr 2017

@trblietava či postupne pomaličky tmavnu ak áno môže to znamenať tehu..ale nieje to pravidlo nie každá tehuľka má aj pozitívny ovu test..Aj keď väčšina ich mala hoci už sj na tehu bolo vidieť slabú druhu čiarku

sofija18
27. apr 2017

@trblietava aj z ranného aj poobedneho aj večerného 😂😂😂Vsak kukni na fotke 😘

trblietava
27. apr 2017

@karmela aha tak spravim teraz ked uz nepijem tu vodu a tak budem robit rano ci mi nieco nenapovedia 😉 ale citala som ze ciarocky mozu byt silnejsie aj pred ms takze to tiez moze pomylit nie?nemas s tym skusenost?

trblietava
27. apr 2017

@sofija18 ked uz tak poriadne 😂 😂

elly23
27. apr 2017

@karmela ja som nerobila ovu z ranneho a bol pozitivny na 11DPO 😉 A test som robila okolo desiatej rano

karmela
27. apr 2017

@elly23 no vravím že to nieje pravidlo vieš veľa záleží kedy sa oplodni vajko..Niektire kocky majú druhu čiarku už pred ms a niektoré až keď mešká..

sofija18
27. apr 2017

@trblietava tak 😂😂😂