Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
:( uz neviem co si mam mysliet. Ovu testy stale.slabucke cize nula.bodov:(. Ale podbrusko ma pobolieva uz od pondelka. Ms by mala prist az 13.5. Teraz som 22dc :(
Ahojte. Chcem sa spýtať skúsených ci pri 32 dc, sa moze stat ze mam ovulaciu na 13 dc. Doteraz som mala tak 18 dc. Ďakujem za odpovede
@trblietava jeeej zlatko to môžeš asi aj v tehu prvý trimester 😉
@trblietava zlata krstná 😘😘😘 no a conked uz ,,ich nebudeš potrebovať" a tento cyklus to vyšlo? 😘😘😍ako sa cítiš? Co testiky? 😘koľko DPO? 😘
@karmela asi ano lebo je to prirodne zlozenie a vitaminky tak by sa mohlo asi 🙂
@sofija18 hej hej zlata je 🙂 bola by som velmi rada keby som ich uz nepotrebovala a nasla si // 🙂 citim sa byt normalna 😀 a ty? Citis sa inak okrem unavy? Mna po ovu zacali boliet prsia a bolia stala a brusko len sem tam zaboli dnes som 7DPO a testovala som uz aj tehu 😂 @karmela haha 😀 no skusim o 3 dni tehu testik na ten 10DPO.a ovu testiky od ovulky su slabotky o 19tej si spravim a hodim foto vsetkych 🙂
@trblietava áno áno mojko tak ako femibion je na plánovanie aj na prvý trimester 😉
@trblietava zlato po ovu sa ovu testy len z prvého ranného majú robkat..😉
@trblietava tak to uz sa testikov nemôžem dočkať ❤❤❤❤juuuuj 😘❤
@karmela fakt z ranneho? 😀 no parada haha.a myslis ze tam bude velky rozdiel? Preco sa maju robit z ranneho po ovulke?
@trblietava či postupne pomaličky tmavnu ak áno môže to znamenať tehu..ale nieje to pravidlo nie každá tehuľka má aj pozitívny ovu test..Aj keď väčšina ich mala hoci už sj na tehu bolo vidieť slabú druhu čiarku
@trblietava aj z ranného aj poobedneho aj večerného 😂😂😂Vsak kukni na fotke 😘
@karmela aha tak spravim teraz ked uz nepijem tu vodu a tak budem robit rano ci mi nieco nenapovedia 😉 ale citala som ze ciarocky mozu byt silnejsie aj pred ms takze to tiez moze pomylit nie?nemas s tym skusenost?
@sofija18 ked uz tak poriadne 😂 😂
@trblietava tak 😂😂😂

@matamm ja som ho zacala uzivat pred 2 tyzdnami cca. A myslim ze sa moze vely cyklus uzivat.