Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka 🙂 dakujem 🙂
@lauritka mozem mi prosim poradit...dnes by som mala dostat MS a robila som si vo stvrtok rano ovu test bol tam duch a dnes rano som si robila opat a uz zosilnel,taky mavam den pred ovulkov.Bazalna teplota sa stale drzi hore 😒 moze byt ze budem mat ovu cez MS ak dostanem? Tu je moj graf
http://www.womenzone.cz/kalendar/bazalni-teplota
Kočky, prosím vyjadrite sa, keď už inde sa neunuvaju mi ani len zanadávať! Som prvý mesiac po HAK a meriam BT, netestujem.... Som 6 DPO a už 4 deň mám hnedé hlieny.... Bolesti v podbrušku už s pred ovu,ktoré pretrvávajú.. S mm sme styk trafili akurát na ovu... Čo je to špinenie??? Ďakujem
@lauritka tak vcera som sa tesila a kuk prosim ta dnes mi zase zoslabol......:/ nechapem.....
Ahoj @lauritka potrebovala by som niečo vysvetliť 😒 Dnes som 15DC,mám pozitívny ovu test,pobolievanie vaječníkov a zároveň aj biely hustý hlien...Všade sa uvádza,že od pozitívneho ovu testu prebehne ovulka do 48h..je možné,že ovulka prebieha už v deň pozitívneho testu keďže mám zároveň aj veľa hustého hlienu? Ďakujem 🙂 😉
@lenkaaknel24 ale hlien by nemal byt husty 😕 teyn az po ovulke zhustne, mal by byt vodnaty, priesvitny, natahovaci ako vajecny bielok.. v hustom sa velmi nevedeia spermie pohybovat.
a to sa ti len dnes takto zmenil hlien ?? teoreticky a vynimocne moze byt aj v den poz. testu. ked je uz folikul dost velky.. len ten hlien ma matie.
@valika1210 ty a moznot en treti zospodu bol vrcholom ?? aky mas hlien ?
@lauritka. Hlien ziadny mozno trosku pocit mokra ale nic viac..prsia citlive...ten treti odspodu bol vcera na obed ....potom ten co som ti posielala vcera bol o 2 hodky neskor.....majka mi poradila ze mam skusit este jeden ze sice je tmava ciarocka no tenucka.....bola silnejsia nez kontrolna......🙂 poslem foto ak najdem 🙂
@lauritka preto sa aj pýtam,že mi to nejak nesedí...13DC a 14DC som mala priesvitný hlien a ovu testy negatívne a dnes sa mi objavilo veľa toho hustého hlienu až som si musela dať intímku a spravila som si ovu test a ten mega pozitívny... 😒

@valika1210 shoj, no este mu chyba;) ale uz mozno zajtra, pripadne pozajtra moze byt pozitivny.