Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby zajtra som objednana na krv nalacno to mi bude robit lekar aj sono ci az ked budu vysledky
@archanjel007 to závisí od Dr. Moja mi robila až keď boli výsledky 😘 prajem aby všetko dopadlo na 1 😉
@cvikla12 no lebo vies co som pisala vtedy ma objednali na 9 tak som bola na lacno tak lekar mi vravi co som vas tak objednal skoro ved akcia srdiecka bola ja vravim neviem ;)vravi podte skontrolujeme babo odkontroloval a vravi srdiecko bije krasne vsetko ok podte ku sestricke a ta mi vravi na krv 9.5 na lacno od 7.00 do 8.00 uvidime lebo som citala ze od 11 do 13 tyzdna by mal urobit velky ultrazvuk troska som z toho popletena 🙂lebo mi vravel ze dalsie vysetrenie mu poistovna nepreplati tak poplatom 20 eur
@cvikla12
To mi bude brat ten rh faktor krvna skupinana toto za kolko su vysledky asi?bo ked som prisla mi bral ster 6.4 na z krcka onco a este 28 nemal vysledok
@archanjel007 aj ja som Rh negatívna a výsledky mala tak za necelý týždeň. No a áno v 12-13tt by si mala mať veľký ultrazvuk. Myslím si že ten veľký ultrazvuku ti robiť bude. Musí spraviť merania
@cvikla12 i ja si myslim ze by mal a asi to tak myslel ze toto mu nepreplacaju ze 20 eur bude stat tak ti zajtra dam vediet ze co mi vysetril🙂
@archanjel007 no je to možné niektorý Dr to majú za poplatok. Určite mi daj vedieť mi ideme až 23na sono v 20tt aj pohlavie by nám mali potvrdiť či to teda bude dievčatko 😀
@cvikla12 ok zajtra ti dam vediet ;)
@archanjel007 budem sa tešiť
@cvikla12 aj ja sa tesim vravel ze urobi fotky aj mam doniest usb kluc a nahraje srdiecko dufam ze zajtra neeze mi vezmu krv a povie ze o tyzden mam prist 🙂
@cvikla12 busem na teba ja mysliet 23 🙂
@archanjel007 neboj určite bude aj sono a ty uvidíš svojho drobčeka
Ahojte. Dnes som 45 dc a mrcha neprisla este. Uzivam inofolik combi asi 3 tyzdne. Bola som na vyvolavacke pred tyzdnom a stale nic. Stale ma bolia krize a v podbrusku. Dnes si robim ovu test pred chvilkou a testovacia ciarka skoro taka ista ako ta druha. Nechapem ? Ze by ovulacia?
@laydy7777 žeby tehu?? Skus tehu testík držím palce.
alebo to bude tehu 😉 presne tak. xixi
@lauritka
@butterfly333 ale to by doktor videl pred tyzdnom ci nie? Som z toho zmetena. Hrozne som unavena a len by som spala. Ked som si robila tehu test bol negativny ale to bolo 2 tyzdne dozadu.
Stalo sa niektorej z vas ked si robila tehu test ze najskor ste mali 2 ciarky a potom zmizla ta druha ? Nechapem
@laydy7777 hej mne.. Ale mala som 2 dni ms tak cakam ze co..

@kaki221 držím palčeky aby sa podarilo 😉