Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dadulka271 nooo ja by som skysila tehu test urobiť neskor, neviem preco, ale ja som zo začiatku mala tehu silnejšie pocas dna ako z ranneho mocu, a nieco sa tam crta na tom tehu, podla mna si tehotna ;)
@dadulka271 kolky DC si? a aky dlhy mavas cyklus?
@majamat dnes som17Dc mavam 28dnovy cyklus
@dadulka271 tak to este nie ej vela. to by mohla byt aj posunuta ovulka. na tehu test je vlemi skoro. HCG dost stupa tusim az tak tyzden po oplodneni, ked sa zacina uhniezdovanie. no vsak uvidis, co z toho bude. a teda dostatocna hladina HCG sa neukaze skor ako par dni ( max 2-3dni) pred ocakavanou ms a teda aj to su skor len vynimky. vacsinou az po termine ms.
Cakam MS a nic..uz som 14DPO..len tak mi napadlo urobit si ovu test predvcerom a dnes..a zistila som ze mi tmavne..co sa to deje?je to normalne?
@janulino tal moze to byt aj tehotenstvo ale to by mala byt testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna.ka som riez mala ale nebol uplne poz ale zial tehotenstvo to nebolo asi mi len trosku hormony zahaprovali lebo prisla ms a tetaz dalsi cyklus vyzera ze bude anovulak neviem ci aj s tym to ma suvis🙄
Ja uz dlho vysoke teploty 36,7, 36,8 a dnesnkrv na toaletnom.. Tanneviem ci ovu alebo co.. Uz nemam krv to len rano..brusko boli ako pri ms aj krize
Ahojte, predchadzajuce dni sme dost cestovali, malo spali, takze moje teploty momentalne nie su relevantny udaj. Obycajne mavam ovu 17 alebo 18dc, tento mesiac som mala 17dc mierne bolesti v podbrusku ako pri ovu ale nie az take silne. No a takyto ovu test (pozri foto)
I ked dnes, 19dc, mam btt len 36,6. Myslite, ze mohla byt ovu ten 17dc?
@tinni Ovu ti prebehne 12-48 hodin od pozitivneho OVU testu. Co sa hlienu tyka - nie vzdy je spravny, bielkovy, pocas ovulacie. Niekedy je taky skor, ako prebehne ovulacia. Kym je hlien, snazte sa...
@ejuska2586 ďakujem 😉
@tinni Ahoj. Ja som mala 15. a 16. dc pozitivne ovulacne testy a podla bt bola ovulacia 17./18dc...

@dadulka271 aj na tom tehu vidím //.držím palce