icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

epelino
31. máj 2017

Ahojte pridavam svoju skusenost.snazime sa 8 mesiacov, pouzivam ovu testy a zatial nic
Minuly mesiac som zacala uzivat inofolic a muz folandrol.z mojho 25-35 dnoveho cyklu je tera 28 dnovy, bolestivy menzes predtym, teraz o nom ani neviem...moze to byt inofolicom alebo nahoda?

lauritka
31. máj 2017

@15tibetan3 no mozno ze uz zajtra bud epozitiv 😉

15tibetan3
31. máj 2017

@lauritka kiezby ste mali pravdu 🙂 aj ked teraz o 19.30 som si robila opät ten test ale ta druha ciarka bola trosku slabsia ako poobede, no potom som si uvedomila ze som vecer nedodrzala to obmedzenie tekutin 2 hodin, ze som vecer pila. Tak uvidim. Ja som si myslela, ze to pred ovulaciou ma byt viac hlienu. Tak ako to je? Preco ho mam teraz menej a ciarka bola poobede silnejsia? Prepacte za blbe otazky ale v tomto sa naozaj nerozumiem.

lauritka
31. máj 2017

@15tibetan3 no niekedy je viac hlienu par dni pred ovulaciou ako den pred aleb v den ovulacie, neviem presne čim to je, mozno trochu klesa estrogen aby potom nastupil progesteron. ale staci aj vodovy hlien priezračny na krčku. aby cez neho prešli spermie. potom po ovulacie sa meni na husteši a kremovy, aby cez neho uz nic dovnutra nepreslo

kakatulik
31. máj 2017

@15tibetan3 ahoj,aj u mna je to tak,ze je hlienik je tekutejsi uz par dni,mozno aj 2-3 pred pozith.vnym testom. V den ms je uz dost hustejsi.

kakatulik
31. máj 2017

Oprava,nie v dem ms,ale ovulacie pochopitelne.

15tibetan3
31. máj 2017

@lauritka dakujem za vysvetlenie 🙂

emili31
5. jún 2017

@lauritka otazka: aj na ine ale myslim ze lauritka asi bude vediet🙂 mna tak napadlo, kedze nechcem brat HAK ani teliesko ani ine...mozem si pred sexom urobit ovulacny test?mam dve deti po sebe a chceme sa nejako chranit tak ma toto napadlo..ci v den ovulky moze byt ta ciarka slabsia?neviem..napadlo ma to, neviem ako vypada ovu test aj npr den po ovulacii ked je este vajicko schopne oplodnenia alebo tak...diki moc za rady..

sophinka17
5. jún 2017

Zienky, prosim vas predaval tu niekto ovu a tehu testy za super cenu. Moze mi niekto prosim napisat nicky?nedari sa mi to najst v diskusii . Dakujem vopred

kakatulik
5. jún 2017

@emili31 tak na toto by som sa v ziadnom pripade nespoliehala,lebo ovutest moze byt pocas cyklu vzdy nejako zafarbeny,aj ked je negativny. V den ovulky je uz negativny a predsa este mozes otehu. Neviem ci merias BT,ale ta by ta spolu s testami a kontrolovanim hlienu mohla naucit spoznat bezpecne svoje telo. Toto ale zvykne trvat par mesiacov. Do vtedy,by som volila iny druh ochrany.😉

emili31
6. jún 2017

@kakatulik dakujem, tiez sa mi tak zdalo ze ovu test je v podstate dost nepresny a musela by som ho robit asi kazdy den...no vies..tazko sa pozna svoje telo ked mas pco...prve babo sme na 30den cyklu dali ...:D kebyze mam cyklus normalny jasne..je to lahsie odhadnut...dakujem itak 🙂

kakatulik
6. jún 2017

@emili31 no,ale ktovie. Mozno podla teploty a hlienu by sa aj tak dalo. Skus tri mesiace merat a sledovat hlien a do vtedy mechanicka ochrana.

simka556
6. jún 2017

Ahojte 😊 chcela by som sa opýtať je možné týždeň pred menštruáciou mám znovu slabú čiarku na ovulačnom teste ? Čo to vlastne znamená .. ďakujem pekne za odpoveď 🙂

emili31
6. jún 2017

@kakatulik ako nezblaznim sa no nie 🙂 uvidim prvy menzes ked pride a jak sa bude chovat hlien..pri druhom mi to pekne vyslo ze som vedela ze asi je to ten plodny..a ked sa pritrafi tak bude tretie a ja si to hodim 😂

alilka
6. jún 2017

@sophinka17 ahoj ..ja objednávam od @korytnacka1981 😉

kakatulik
6. jún 2017

@emili31 jaj tak tebe este nenabehol cyklus? Tak by som si fakt davald pozmer a kondom,lebo keby si si to mala hodit a dve male deti...? Ja viem ze srandujes. Ale skus tu teplotu s hlienom a ak sa v tom vyznas,tak aj krcok. Nic za to nedas.

kakatulik
6. jún 2017

@simka556 slaba ciarka nic neznamena. LH mas v krvi pocas celeho cyklu.

cvikla12
6. jún 2017

@simka556 LH máš v krvi stále a stále klesá a stúpa tak to nemusí moc znamenať. Ak bude tmavnuť môže to znamenať aj tehu.

tryromy
6. jún 2017

votriem sa sem nech som mudrejsia

simka556
6. jún 2017

@cvikla12
@kakatulik
Ďakujem za info 😊

sophinka17
6. jún 2017

@alilka dakujem ti 🌹

saska697
6. jún 2017

Kocky vcera som si robila ovu test a ciarka bola ledva viditelna to bolo cca 19:45. Dnes som robila az 20:03😕 vraj sa moze podla navodu len do 20. No ciarka na ovu teste bola vidiet iz skor ako uplinula doba cakania a ciarka je podla mna skoro ako.kontrolna. brat test ako teraz ako neplatny ci skoro pozitivny? Kedze som.ho robila po.20 g😕

mokilko
6. jún 2017

@saska697 ja by som povedala že ovu sa blíži,este mu chýba kúsok,skus zajtra doobeda ešte a hop na to

saska697
6. jún 2017

Dakujem cize nie je test neplatny ak som ho robila po 20? ;)

alilka
6. jún 2017

@saska697 ale vôbec nie 😁 to je odporúčaný čas ale nič sa nestane aj o 22hej keby bol robený..keď musí tak musí 😁 smelo do toho 😉

lauritka
6. jún 2017

a mne uz sa zda pozitivny 🙂 ak bude zajtra slabši, dnes ber ako vrchol LH a ovulka bude do 48 hodin
@saska697

alilka
6. jún 2017

@lauritka ešte sa ťa chcem spýtať ,strašne mi je horúco a zmerala som telesnu teplotu a mám ju zvýšenú..37..môže to mať niečo s tehu ak by náhodou?😁

lauritka
6. jún 2017

@alilka TEORETICKY MOZE 🙂

saska697
7. jún 2017

@alilka aha super ja ze sa nemoze testovat po 20 sa dakeho dovodu 😂😂. Xi len moje podvedonie mi povedalo skus testnut I ked je uz vecer a bum ciarka a den predtym ledva viditelna😱

alilka
7. jún 2017

@saska697 skús ešte dnes okolo 10-11 že aký bude ,😊