icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ishkaa
20. júl 2017

ahojte som novacik v ovu testoch, hadam mi poradite...ovu som mala 15.7, cize 5 dni dozadu...dnes som si ( ani neviem preco :D ) urobila ovu test a stale mam dve ciarky...druha sice slaba no je tam stale...mam zazracne telo co ovuluje 5 dni vkuse alebo preco? ak spravne chapem teraz by som uz mala mat len jednu ciarku nie?

husky48
20. júl 2017

@ishkaa dve ciarky su na ovu testoch vzdy. Rozdiel je v intenzite. Ten co si si robila a je tam slaba ciarka je negativny.takze nemas 5 dni vkuse ovu neboj. Pozitivny ovu test je al su ciarky obe rovnako silne alebo testovacia je silnejsia nez kontrolna.

husky48
20. júl 2017

@ishkaa takto vyzeraju pozitivne ovu testy 😉

ishkaa
20. júl 2017

@husky48 no ten moj momentalne vyzera takto, takze toto je negat.ano?

husky48
20. júl 2017

@ishkaa ale toto je pozitivny ovu test.ciarky su rovnako silne.tak mas ovu asi teraz. Takyto test si mala aj 5 dni dozadu? Toho 15.7?

ishkaa
20. júl 2017

@husky48 presne tak, aj 15 som si robila a mala som presne takyto isty...dnes ani neviem preco som si spravila a prekvapilo ma ze su tam stale...neberiem ziadne lieky ani nic co by teoreticky mohlo test ovplyvnit...asi mam zazracne vajecniky ? 🙂

husky48
20. júl 2017

@ishkaa tak su pripady kedy zena ovuluje aj 2- krat za mesiac ale byva to do 48 hodin po prvej ovu.ci je to tvoj pripad tazko povedat. Na tehu mi to pride skoro.bazalnu teplotu si nemerias? Podla nej by si hned vedela ci ovu prebehla

ishkaa
20. júl 2017

@husky48 az na takom leveli niesom, o babo sa snazime 3 mesiace a len tento mesiac som si zacala testovat ovu cize som uplny zaciatocnik...no nic, uvidime, skusim spravit o dva dni ked bude stale pozitivny asi zajdem za lekarom co sa to deje

husky48
20. júl 2017

@ishkaa tiez som zacinala ovu testami ale boli pozitivne kadejako.nevyznala som v tom a hlavne to slo do penazi.ak skusate tak malo, tak kasli aj na testy.ale ak chces testovat,opdporucam aj meranie teploty.je to len na potvrdenie ovu testov. Ak bude stale pozitivny, skus ovu test vymenit za tehu. Aj v pripade tehotenstva byva ovu pozitivny v case kedy ma prist mrcha. Tak drzim palce

saska697
20. júl 2017

Co poviete kocky este kustik ci pozitivny? ;)

ishkaa
20. júl 2017

@husky48 velka vdaka za pomoc ! 😘

husky48
20. júl 2017

😉👍rado sa stalo.tiez som pred par mesiacmi potrebovala poradit tu na konikovi a baby boli zlate. Tal len posuvam skusenosti 🙂 daj potom vediet co to bolo nakoniec.aj my budeme mudrejsie 😀

husky48
20. júl 2017

@saska697 krasne pozitivny

saska697
20. júl 2017

@husky48 takze zajtra mozeme cvicit?😂😂 min mesiac som mala na druhy den.dalsi pozitivny test este silnejsi a na treti den.tak slabucky ako vcerajsi vid.obrazok.

husky48
21. júl 2017

@saska697 ano aj zajtra aj pozajtra.kym nebude negativny 😉

adela58
21. júl 2017

@ishkaa ahoj, ak mas viac po sebe pozitivnych ovulacnych testov skus nizsiu citlivost testov, je mozne ze mas prirodzene vyssiu hladinu LH hormonu a tym padom test zachycuje jeho narast, vrchol aj zostup. Nizsia citlivost by ti mozno ukazala len ten vrchol co znamena 12-48 hod do ovulky.

ishkaa
21. júl 2017

@adela58 dakujem, vies mi odporucit aj konkretnu znacku ( ak o nejakej vies) , budem vdacna 🙂 dnes som testovala a opat dve silne ciarky

bevab
21. júl 2017

@adela58 u mna to tak nebolo. Kupila som si test s nizsou citlivostou a ten neukazal nic :(

adela58
21. júl 2017

@ishkaa ja kupujem cez ebay testy one step tie su vsak dost citlive. V jednej diskusii som citala o babe ktora mala tiez stale pozitivne ovu testy ze jej potom dobre ukazovali pepino z dm. Mozes skusit, uvidis ci to bude testami ci nie.

adela58
21. júl 2017

@bevab cize testy s vyssou.citlivostou boli casto pozitivne a s nizsou nikdy?

bevab
21. júl 2017

@adela58 aspon u mna to tak bolo.

bevab
21. júl 2017

@adela58 ja mam pozitivne 4 dni. A to je vraj moc. Baby hovorili, ze mam nejaky hormonalny problem. Pritom hormony boli podla vyšetrenia ok.

saska697
21. júl 2017

@husky48 Dufam,ze sa bam podari dostat sa k tomu 😂😂😂 lebo minule sme stihli 4dni pred ovu 😕😑 a potom ked bol az test negativny vrr ako naschval tak snad teraz sa k tomu aspon dostaneme😀

husky48
21. júl 2017

Zienky, chcem sa opytat,ktore mate skusenosti s testami ladymax od dr.max. zvyknu duchovat alebo ukazovat kanalik ci falosne pozitivny vysledok? Nemam s nim skusenosti.len som citala, ze je dost oblubeny a spolahlivy.vdaka

15tibetan3
21. júl 2017

Kocky tak na upresnenie ci tomu spravne rozumiem. Este po pozitivnom ovulacnom teste, ked uz ciarka slabne sa moze do 48 hodin pracovat na babatku? Ovulacny test len ukazuje vysku hladinu hormonu LC a az ked dosiahne vrchol (pozitivny test) mala by do par hodin nastat ovulacia. Ci sa mylim? Cize ked som mala v stredu v noci pozitivny, vo stvrtok doobeda uz kusok slabsi a do vecera uuuplne slabulinky. JOvulacia bola vo stvrtok? VDAKA!

natalerachel
21. júl 2017

@15tibetan3 po pozitívnom teste rataj od tej doby že ovu nastane do 12-48hod 😉

saska697
21. júl 2017

@husky48 ovu test dr. Max pouzivam stale ;)

saska697
21. júl 2017

Teraz robeny o 21:50 spodny

natalerachel
21. júl 2017

@saska697 neviem ci je to dobre sfotené ale ja by som vravela ze 29 dc je pozitívny. A 30 dc už slabší. Neviem ako to vidia ostatné baby no mňe sa to vidí takto
😉

kudusko
21. júl 2017

@saska697 aj mne 29 dc si mala vrchol dnes ovu a zajtra to vyzerá na 1 dpo 😍😘😃