Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ishkaa tiez som zacinala ovu testami ale boli pozitivne kadejako.nevyznala som v tom a hlavne to slo do penazi.ak skusate tak malo, tak kasli aj na testy.ale ak chces testovat,opdporucam aj meranie teploty.je to len na potvrdenie ovu testov. Ak bude stale pozitivny, skus ovu test vymenit za tehu. Aj v pripade tehotenstva byva ovu pozitivny v case kedy ma prist mrcha. Tak drzim palce
😉👍rado sa stalo.tiez som pred par mesiacmi potrebovala poradit tu na konikovi a baby boli zlate. Tal len posuvam skusenosti 🙂 daj potom vediet co to bolo nakoniec.aj my budeme mudrejsie 😀
@ishkaa ahoj, ak mas viac po sebe pozitivnych ovulacnych testov skus nizsiu citlivost testov, je mozne ze mas prirodzene vyssiu hladinu LH hormonu a tym padom test zachycuje jeho narast, vrchol aj zostup. Nizsia citlivost by ti mozno ukazala len ten vrchol co znamena 12-48 hod do ovulky.
Zienky, chcem sa opytat,ktore mate skusenosti s testami ladymax od dr.max. zvyknu duchovat alebo ukazovat kanalik ci falosne pozitivny vysledok? Nemam s nim skusenosti.len som citala, ze je dost oblubeny a spolahlivy.vdaka
Kocky tak na upresnenie ci tomu spravne rozumiem. Este po pozitivnom ovulacnom teste, ked uz ciarka slabne sa moze do 48 hodin pracovat na babatku? Ovulacny test len ukazuje vysku hladinu hormonu LC a az ked dosiahne vrchol (pozitivny test) mala by do par hodin nastat ovulacia. Ci sa mylim? Cize ked som mala v stredu v noci pozitivny, vo stvrtok doobeda uz kusok slabsi a do vecera uuuplne slabulinky. JOvulacia bola vo stvrtok? VDAKA!
@15tibetan3 po pozitívnom teste rataj od tej doby že ovu nastane do 12-48hod 😉
@saska697 neviem ci je to dobre sfotené ale ja by som vravela ze 29 dc je pozitívny. A 30 dc už slabší. Neviem ako to vidia ostatné baby no mňe sa to vidí takto
😉

ahojte som novacik v ovu testoch, hadam mi poradite...ovu som mala 15.7, cize 5 dni dozadu...dnes som si ( ani neviem preco :D ) urobila ovu test a stale mam dve ciarky...druha sice slaba no je tam stale...mam zazracne telo co ovuluje 5 dni vkuse alebo preco? ak spravne chapem teraz by som uz mala mat len jednu ciarku nie?