icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

husky48
21. júl 2017

@saska697 Jaj az teraz som si vsimla ze som prispevok dala omylom sem a nie do skupiny duch na teste 😀 zaujimali ma tehu testy.dakujem za reakciu.ani by som si to asi nevsimla

saska697
21. júl 2017

Takze drahy v praci podla Vas ovu bola a uz som asi 1dpo cize zase nic😕😑😠😢.
Alebo to blbo vyzera skrze toho ze s 29dc je uz uschnuty a ten s 30dc bol este nebol suchy?.
Cize dnes v sobotu uz nula bodov,ze ? 😢

nikoletka92
25. júl 2017

@alex999 ahoj prosim ta aku znacku ovu testov si pouzivala?

ianka94
26. júl 2017

Ahojte mala otazocka kedze nieje este uplne pozitivny test myslite si ze do zajtra bude kedze dnes mam 17 DC? Merala som aj minuly tyzden ale bola len jedna ciarka a dnes citim ze mam chutky a podla toho som skusila test alebo som plodne dni presvihla ?☹

ianka94
26. júl 2017

@ianka94 este jedna fotka z toho isteho testu, takze mam dnes plodne dni a mozeme skusat to babo a zajtra to skusit este raz vsak?

natalerachel
26. júl 2017

No ja by som povedala že ešte trošku mu treba. Skús ešte večer pre istotu testovať možno už bude silnejšia. V každom prípade sa posnažte dnes aj zajtra a kľudne aj pozajtra 😂😂

natalerachel
26. júl 2017

Čiarka ti pekne silnie takže ovu bude zachviľu.

ianka94
26. júl 2017

@natalerachel posnazim.sa aj ku veceru testnut dufam ze bude pozitivny lebo kupili sme si aj ten gel na udrzanie spermii tak som.zvedava 🙂

ianka94
26. júl 2017

@natalerachel test je ten isty len po niekolych minutach znovu sfoteny tak dufam ze ovulka uz nebola ale ze este len bude lebo nevyznam sa v tom 😒

ianka94
26. júl 2017
iwulqa
26. júl 2017

Baby mate skusenost myslite ze su chybne aj kontrolna sa mi zda velmi svetlucka cyklus mavam dvojaky jeden mesiac 28 dni a dalsi 41 dni neviem preco ale vychadza to tak uz pol roka a teraz som mala 7.7 za sebou spontany mikro potrat v cca 3 tt. A skusala som merat aj teplotu ale to sa neda kedze som v noci aj 5 x hore a nemam suvisli spanok.

crazy_girl1
26. júl 2017

@ianka94 Už sa môžete snažilkovať. Je tesneeee pozitívny, ak nie úplne pozitív, takže v priebehu 12-48 hodín by mala prebehnúť ovulka. Držím päste, nech to vyjde 😉

natalerachel
26. júl 2017

@ianka94 bude určite. Testovala si aj iné dni predtým?

ianka94
26. júl 2017

@crazy_girl1 dakujem dufam ze sa postasti aj s tym gelikom 🙂
@natalerachel ano skusala som.ale bol biely myslela som.ze uz kaslem nato ze skusim testovat na.druhy mesiac ale tak predsa som to skusila dnes a pozeram a obe ciarky 🙂 len ide oto ze snazilkivat mozeme jedine dnes a.zajtra lebo v piatok odchadzame na dovolenku 😘

natalerachel
26. júl 2017

@ianka94 to v pohode stačí tieto dva dni si myslím. Počítam ze vecee bude celkom pozitívny test. Potom daj vedieť 😉 ináč peknú dovolenku 😀

ianka94
26. júl 2017

@natalerachel tak asi nic z toho lebo priatel uprednostnuje pred tym nieco ine takze nebude vecer nic 😢

adela58
26. júl 2017

@iwulqa ahoj, nemyslim si ze testy su chybne. Ak si mala tento mesiac mikro potrat mozes mat cyklus trochu rozhadzany. Skusaj dalej testovat. A merat teplotu si mozes aj ked v noci vstavas, pokial nie si dlho v noci hore, rannu teplotu by to nemalo ovplyvnit. Ja vstavam k malemu tiez 4 krat za noc, meriam o 5 rano a nema to vplyv na teplotu.

iwulqa
26. júl 2017

@adela58 aha dakujem to som nevedela ze sa moze merat aj ked vstavam. Budem dalej testovat uvidime co tie testy povedia

natalerachel
26. júl 2017

@ianka94 fíha. Čo ma dôležitejšie?

ianka94
26. júl 2017

Ahojte potrebujem pomooc alebo aspon poradit dnes rano som si robila ovu test a vysiel pozitivny sice bola ciarka o trosku slabsia ale bola tmava a vecer o 18tej som.si robila zasa a vysla slabulinka ciarka ...kvoli comu ?

myskahryzka
26. júl 2017

@ianka94 Ten ranny pozitivny urcite nebol. Testuj aj nasledujuce dni, zajtra alebo pozajtra uz bude 100%.

iwulqa
26. júl 2017

Zienky myslite ze je pozitivny alebo bude zajtra rano. Ci uz je dobre mat z drahym dnes sex?

adela58
27. júl 2017

@iwulqa este mu kusocek chyba dnes by mohol byt uz pozitivny

ianka94
27. júl 2017

@myskahryzka a nepremeskala som ovulku? Lebo dnes uz mam 18 DC. Skusim aj dnes testnut a uvidim aky bude dnes ten test

lauritka
27. júl 2017

@ianka94 ovulka nemusi byt kazdy cyklus tabulkovo na 14 dc

myskahryzka
27. júl 2017

@ianka94 Ako pise lauritka, moze byt aj neskor. Este pekne dnes otestuj. Myslim ze uz bude uplne pozitivny.

ianka94
27. júl 2017

Urcite skusim aj dnes dievcatka dakujem vam len nechapala som preco ranny test silnejsia ciarka a vecer pomaly nijaka ale moze to byt asi ozaj aj tym ze dost vody som popila aj petruskovy caj 😂
@myskahryzka
@lauritka

lauritka
27. júl 2017

Z ranneho sa nema robit.vycikas cely hormon.rob najskor pred obedom

ianka94
27. júl 2017

@lauritka praveze nerobila som ho z ranneho mocu ale okolo 11 a to sok.uz aj v praci bola lebo viem ze az od 10tej by sa mal testovat

ianka94
27. júl 2017

Tak testla som to teraz znova o takej istej hodine ako vcera a vysiel negativny takze ovulacia uz bola ☹ takze keby sme sa predsa este len dneska snazili s tym gelom tak uz zbytocne ? alebo aky mate nato nazor ? ved zena moze otehotniet aj po ovulke ci nie ?