Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Takze drahy v praci podla Vas ovu bola a uz som asi 1dpo cize zase nic😕😑😠😢.
Alebo to blbo vyzera skrze toho ze s 29dc je uz uschnuty a ten s 30dc bol este nebol suchy?.
Cize dnes v sobotu uz nula bodov,ze ? 😢
@alex999 ahoj prosim ta aku znacku ovu testov si pouzivala?
No ja by som povedala že ešte trošku mu treba. Skús ešte večer pre istotu testovať možno už bude silnejšia. V každom prípade sa posnažte dnes aj zajtra a kľudne aj pozajtra 😂😂
Čiarka ti pekne silnie takže ovu bude zachviľu.
@natalerachel posnazim.sa aj ku veceru testnut dufam ze bude pozitivny lebo kupili sme si aj ten gel na udrzanie spermii tak som.zvedava 🙂
@natalerachel test je ten isty len po niekolych minutach znovu sfoteny tak dufam ze ovulka uz nebola ale ze este len bude lebo nevyznam sa v tom 😒
Baby mate skusenost myslite ze su chybne aj kontrolna sa mi zda velmi svetlucka cyklus mavam dvojaky jeden mesiac 28 dni a dalsi 41 dni neviem preco ale vychadza to tak uz pol roka a teraz som mala 7.7 za sebou spontany mikro potrat v cca 3 tt. A skusala som merat aj teplotu ale to sa neda kedze som v noci aj 5 x hore a nemam suvisli spanok.
@ianka94 Už sa môžete snažilkovať. Je tesneeee pozitívny, ak nie úplne pozitív, takže v priebehu 12-48 hodín by mala prebehnúť ovulka. Držím päste, nech to vyjde 😉
@ianka94 bude určite. Testovala si aj iné dni predtým?
@crazy_girl1 dakujem dufam ze sa postasti aj s tym gelikom 🙂
@natalerachel ano skusala som.ale bol biely myslela som.ze uz kaslem nato ze skusim testovat na.druhy mesiac ale tak predsa som to skusila dnes a pozeram a obe ciarky 🙂 len ide oto ze snazilkivat mozeme jedine dnes a.zajtra lebo v piatok odchadzame na dovolenku 😘
@ianka94 to v pohode stačí tieto dva dni si myslím. Počítam ze vecee bude celkom pozitívny test. Potom daj vedieť 😉 ináč peknú dovolenku 😀
@natalerachel tak asi nic z toho lebo priatel uprednostnuje pred tym nieco ine takze nebude vecer nic 😢
@iwulqa ahoj, nemyslim si ze testy su chybne. Ak si mala tento mesiac mikro potrat mozes mat cyklus trochu rozhadzany. Skusaj dalej testovat. A merat teplotu si mozes aj ked v noci vstavas, pokial nie si dlho v noci hore, rannu teplotu by to nemalo ovplyvnit. Ja vstavam k malemu tiez 4 krat za noc, meriam o 5 rano a nema to vplyv na teplotu.
@ianka94 fíha. Čo ma dôležitejšie?
Ahojte potrebujem pomooc alebo aspon poradit dnes rano som si robila ovu test a vysiel pozitivny sice bola ciarka o trosku slabsia ale bola tmava a vecer o 18tej som.si robila zasa a vysla slabulinka ciarka ...kvoli comu ?
@ianka94 Ten ranny pozitivny urcite nebol. Testuj aj nasledujuce dni, zajtra alebo pozajtra uz bude 100%.
@myskahryzka a nepremeskala som ovulku? Lebo dnes uz mam 18 DC. Skusim aj dnes testnut a uvidim aky bude dnes ten test
@ianka94 Ako pise lauritka, moze byt aj neskor. Este pekne dnes otestuj. Myslim ze uz bude uplne pozitivny.
Urcite skusim aj dnes dievcatka dakujem vam len nechapala som preco ranny test silnejsia ciarka a vecer pomaly nijaka ale moze to byt asi ozaj aj tym ze dost vody som popila aj petruskovy caj 😂
@myskahryzka
@lauritka
Z ranneho sa nema robit.vycikas cely hormon.rob najskor pred obedom
Tak testla som to teraz znova o takej istej hodine ako vcera a vysiel negativny takze ovulacia uz bola ☹ takze keby sme sa predsa este len dneska snazili s tym gelom tak uz zbytocne ? alebo aky mate nato nazor ? ved zena moze otehotniet aj po ovulke ci nie ?

@saska697 Jaj az teraz som si vsimla ze som prispevok dala omylom sem a nie do skupiny duch na teste 😀 zaujimali ma tehu testy.dakujem za reakciu.ani by som si to asi nevsimla