icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

valika1210
23. feb 2014

@lauritka. Skoro ziadny ako vzdy.....akurat rano som citila cele podbrusko.....tak myslis ze mam stale cakat na este viac pozitivny testik?

micikatka
23. feb 2014

@lauritka ahoj zase a budem otravovat otazkou. ak je lutealna faza kratka ( ovu napr. 20 dc) a cyklus 30-31 dnovy, tak potom co? vajicko sa nestihne uhniezdit? alebo moze ms meskat aby bola ta lutealna faza dodrzana?

tinus999
23. feb 2014

@lauritka neviem čo si mám o tomto myslieť, včera druhá ciarka úplne zoslabla a večer som už mala aj slabé bolesti v podbrusku a krížoch, a aj hlien mám a teraz som si zasa spravila testik a zasa silnejšia ciarka. Čo to znamená? Ešte jedno vajíčko a ovulka alebo co?

lauritka
23. feb 2014

@valika1210 no testtni este podvecer a zajtra. pre istotu, co ak vrchol bude len teraz a tamto este nebola ta hranica..

lauritka
23. feb 2014

@micikatka no teoreticky sa moze uhniezdit aj skor.. takych 11 dni by este nemalo vadit ale kritickych je 9 a10..
no a ms sa odvija ododna ovulacia.. ona nemeska, LF mas zvycajne konstatnu plus minus jeden den. ked sa posunie ovulka, posunie sa aj cyklus.

lauritka
23. feb 2014

@tinus999 no asi to znamena, tak ako u valiky. ze teda ten 14 dc sa neda pocitat ako vrchol.. cize ovulacia este len pride.
aspon vidis u seba, ze musis cakat na uplne pozitivny testik a sledovat si aj hlien a bolesti.
takze tiez skus podvecer a zajtra.

ono niekedy sa to tazko urcuje, ked ho nemate uplne pozitiv a nemeriate BT , kde by ste videli ci to sedi a ovulka uz prebehla.. cize treba sledovat aj hlien a bolesti..
pripadne ak je SKORO rovnaky, robit aj dva za den.

micikatka
23. feb 2014

@lauritka a co potom ked je ta LF len tych 9-10 dni?

lauritka
23. feb 2014

@micikatka no nemusi sa stihnut uhniezdit.. ked uz sa zacne odlupovat sliznica..
a uz mas odlsedovane, ze ju maavas kratku ??

micikatka
23. feb 2014

@lauritka este zatial nie kedze tento cyklus je anovulacny :o( len stale rozmyslam nad tym mojim testom min. mesiac, ze ci sa mohlo aj uhniezdit ale kedze bola lf kratka, ci neodislo so sliznicou

lauritka
23. feb 2014

@micikatka a minuly mesiac si mala kratku ? uz nepamatam grafik.. teoreticky mohlo byt aj z toho, ked nema idealne podmienky, ze ta sliznica nie je uplne pripravena.
pijes alchemilku ?

micikatka
23. feb 2014

@lauritka min. mesiac som mala ovu test pozitivny 20 dc (alebo 18 dc lebo neviem sama uz ako pocitat ms ci uz aj taky vytok s krvou alebo len cisto krvacanie) a dalsu ms som dostala na 30 ( alebo az 32 dc, nakolko tie prve dva dni bol zase len taky vytok s krvou) a ten asi pozitiv test bol na 9 den noveho cyklu
alchemilku som začala pit az v novom cykle ale na sliznicu mi nepomohla :o( mala som ju len 6-7 mm najviac

lauritka
23. feb 2014

@micikatka ale pred ovu si mala 6-7 mm ? hmm.. no v podstate take spinenie sa este pocita do starsieho cyklu.. ale tak mze to byt , ked zasne skor, ze uz sa zacina ta sliznica "rozpadavat" ze sa dostatocne nedrzi a vajko potom nema dobru vyzivu a odide..
este by si mohla skusit pripadne sarapis brat

micikatka
23. feb 2014

@lauritka na ten 14 dc som mala 6-7 mm a na 17 uz len 5 mm, a na 21 stale len tych 5 mm

teraz som začala s materskou kasickou, uvidim tento mesiac a od dalsieho ak to nevyjde, tak zacinam s clostilom

lauritka
23. feb 2014

@micikatka no jo to je nizka slznica.. mozno aj preto sa nemuselo dobre uhniezdit.

tinus999
23. feb 2014

@micikatka mne lekár povedal že MS sa počíta len od riadneho krvácania (svetlá krv) nie od spinenia, mala som ten problém pri prvom otehotneni...tiež som si nebola istá ale teraz už keď to viem ľahšie sa to počíta...🙂

micikatka
23. feb 2014

@lauritka no ved to. pred prvym otehu som brala clostil a estrofem (ten bol na sliznicu)

tinus999
23. feb 2014

@lauritka aj ja si myslím že to ešte nie je ono vzhľadom na tie bolesti tak sa to ešte len kumuluje a o čoskoro to dúfam príde len do teraz som mala testy 20 ky a už mám len 25 ky, tak to musím nejak odsledovat... 😀

macinka92
23. feb 2014

MAMICKY OVU TESTIKY SI ROBIM UZ TYZDEN AJ NIECO A STALE PO OVU LEN JEDNA PALICKA ANI NAZNAK NA DRUHU JE TO MOZNE?

monika11m
23. feb 2014

aj ja to tak mam stale mam iba jednu palicku!

davidko1
23. feb 2014

tak mozne to je,ked zena neovuluje,tak samozreje,nemoze mat ani dve ciarky...

macinka92
23. feb 2014

@davidko1 a to co znamena ze neoze otehotniet tak prco predtym nebol problem

lubiiii
23. feb 2014

Ahojte ja si robim ovulacne testy 2mesiac a prvy mesiac my vysiel pozitivny test na 18DC a tento mesiac my vysiel uz 12DC teda aspon si myslim ze je pozitivny. Je to mozne ked mam 34DC? Dakujem vopred za radu.

janka48
24. feb 2014

vcera robeny ovu test co vy nato?

renkaniki
24. feb 2014

@janka48 No ja vidim rovnako silne....pekne 😵 .

janka48
24. feb 2014

@renkaniki ja tiez dufam ze to vyjde konecne tento mesiac

renkaniki
24. feb 2014

@janka48 Drzim silno palce..a skusate uz dnes hned???Alebo cakas tie 2 dni,vtedy by malo byt uvolnenie vajicka a a veelka sanca otehotnenia

janka48
24. feb 2014

sme boli spolu od piatku kazdy den tak budeme aj dnes, este si okolo 14 hod, urobim dalsi test

janka48
24. feb 2014

@renkaniki sme boli spolu od piatku kazdy den tak budeme aj dnes, este si okolo 14 hod, urobim dalsi test

renkaniki
24. feb 2014

@janka48 Tak drzim palce....

janka48
24. feb 2014

@renkaniki vdaka aj vam ak sa pokusate