Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@valika1210 no testtni este podvecer a zajtra. pre istotu, co ak vrchol bude len teraz a tamto este nebola ta hranica..
@tinus999 no asi to znamena, tak ako u valiky. ze teda ten 14 dc sa neda pocitat ako vrchol.. cize ovulacia este len pride.
aspon vidis u seba, ze musis cakat na uplne pozitivny testik a sledovat si aj hlien a bolesti.
takze tiez skus podvecer a zajtra.
ono niekedy sa to tazko urcuje, ked ho nemate uplne pozitiv a nemeriate BT , kde by ste videli ci to sedi a ovulka uz prebehla.. cize treba sledovat aj hlien a bolesti..
pripadne ak je SKORO rovnaky, robit aj dva za den.
@lauritka min. mesiac som mala ovu test pozitivny 20 dc (alebo 18 dc lebo neviem sama uz ako pocitat ms ci uz aj taky vytok s krvou alebo len cisto krvacanie) a dalsu ms som dostala na 30 ( alebo az 32 dc, nakolko tie prve dva dni bol zase len taky vytok s krvou) a ten asi pozitiv test bol na 9 den noveho cyklu
alchemilku som začala pit az v novom cykle ale na sliznicu mi nepomohla :o( mala som ju len 6-7 mm najviac
@micikatka ale pred ovu si mala 6-7 mm ? hmm.. no v podstate take spinenie sa este pocita do starsieho cyklu.. ale tak mze to byt , ked zasne skor, ze uz sa zacina ta sliznica "rozpadavat" ze sa dostatocne nedrzi a vajko potom nema dobru vyzivu a odide..
este by si mohla skusit pripadne sarapis brat
MAMICKY OVU TESTIKY SI ROBIM UZ TYZDEN AJ NIECO A STALE PO OVU LEN JEDNA PALICKA ANI NAZNAK NA DRUHU JE TO MOZNE?
aj ja to tak mam stale mam iba jednu palicku!
tak mozne to je,ked zena neovuluje,tak samozreje,nemoze mat ani dve ciarky...
Ahojte ja si robim ovulacne testy 2mesiac a prvy mesiac my vysiel pozitivny test na 18DC a tento mesiac my vysiel uz 12DC teda aspon si myslim ze je pozitivny. Je to mozne ked mam 34DC? Dakujem vopred za radu.
sme boli spolu od piatku kazdy den tak budeme aj dnes, este si okolo 14 hod, urobim dalsi test

@lauritka. Skoro ziadny ako vzdy.....akurat rano som citila cele podbrusko.....tak myslis ze mam stale cakat na este viac pozitivny testik?