Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Slaba Druha ciarka tam moze byt kedykolvek, hladina lh pocas cyklu kolise, aj ked u teba je tazko povedat, ci hovorime uz o cykle, kedze kojis, a ms po porode zatial nebola. Slabsia druha ciarka tam moze byt pred ovulkou ale uz aj po ovulke. Ale ak sa chces dopatrat k ovulacii cez ovu testy, tak davaj pozor aby si neskrachovala 😀. Niektore zeny nemaju cyklus aj rok a viac, pokial koja na poziadanie. Ja som tiez , ale mne dosla 1.ms ked mal maly 4 mes
Ak si chces byt ista, skus merat bazalnu teplotu, alebo si proste davajte pozor istejsim sposobom do prvej ms a potom sa zacni sledovat, kedy je ovulka.
Drzim palce 😉
A este lh hormon sa nach. V moci aj u muzov, takze to neznamena, ze ked mas druhu ciarku= mas cyklus, lebo druhu ciarku si moze najst aj muz, a to nema ani kramy ani ovulaciu.
@leellee
@monika_akinom ďakujem krásne 🙂
Ide o to, že včera ráno som trošku špinila, myslela som, ze prisiel menzes. Pred tehotenstvom som mala pár krát spinenie počas ovulácie. A keďže menzes sa nerozbehol, napadlo ma či to nebude práve ovulácia.
@leellee a ovulacne bolesti si nemala? Ja som napriklad citila pred tehu kazdu jednu ovulku. Ale po porode vobec. Zacala som az po roku cca.
A ovulacia to samozrejme mohla byt. Uvidis ci menstruacia pride alebo nie 🙂.
Ahojte kocky, chcem sa vas spytat jednu vec...dnes som 17DC a vysla konecne tmava ciarka na ovulacnom teste...ale tahavy hlien som mala asi 2-3 dni dozadu...teraz som uz suchsia...mozu sa mylit ovulacne testy? Sex mame kazde dva dni, aj vcera naposledy...tak teraz neviem ci ovulujem alebo testy su blbe...ak sa uvolni vajicko, testy budu blednut? Dakujem za odpoved
Dievčatá poraďte. Užívam inofolic bombu mesiac. Robila som si 13den ovulacny. Bola tam čiarka ale len taká akoby tam ani nebola tak 14ty deň som preskočila. Dnes 15ty deň čistý biely test bez náznaku čiarky. V minulosti som už 15ty deň mala najsilnejšiu čiarku. Tak teraz neviem čo mám robiť. Už som to prešvihla alebo ten inofolic posunul ovulku. Brucho boli ako pri ovulke. Už sa mi mení aj spinenie. Ráno biele teraz večer už sa to začína podobať na take čisté aké by malo byt. A čiarka nikde. Nechápem.
@monika_akinom takte sa mi to kvôli inofolicu posúva? Alebo teraz už neviem. Čítaj vyššie
Mohla
@lauritka dnes som robila znova test a už začína ukazovať čiarku. Čiže určite mám posunutú ovulku. Ale tak pre istotu sme včera skúsili lebo podľa starého bez onofolikoveho ciklusu som už mala mat. Brucho už začalo bolieť včera. Hlien už priesvitný vodovy. Tak neviem. Včera bez čiarky dnes už toto
Ahojte baby môžem sa opytat ? Včera som mala pozitívny Ovulacny test a dneska je už negatívny, ale strašne ma boli vaječník aj chrbát a mám hlien,je možné že ovulka bude aj dnes keď je už test negatívny ?? Dakujeem
@nunufatko Ahoj. Ovulka prebieha od 12-48 hodin po poslednom pozitivnom teste. Takze je viac nez pravdepodobne, ze bude dnes, prip. zajtra. Ale podla priznakov, ktore opisujes, prave prebieha...
@ejuska2586 ďakujem za odpoved 😘
@sewie ešte nie je pozitívny, u mňa bola ovu vždy iný deň cyklu, nikdy nie rovnako
ja si kupujem ovulacny test len digitalny,je drahy, ale presny.
@monika_akinom krásny test, ja zasa skusam dávno som to skúsila asi dva mesiace len ale gyn mi poradila že mám skúsiť to sledovať lebo ja som bola vždy v tom že mám hneď po kramoch, a figu borovu minuly mesiac som mala ovu tak že o 5dní prišli kramy, čiže nedá sa vôbec spoľahnúť na stred,ci hneď po kramoch...Gyn mi povedala žena môže ovulovat aj par dni pred kramami...Mi sa snažíme dlho a nič...Ale už to riešime,hľadáme chybu...Ja teraz s ovu čakám kedy bude pozitívny a už som 12DC a nič ani náznak 😂 😂 😂
@michhaela ja som mala min. cyklus na 20 DC, a tento 13DC. Ja sledujem 4.cyklus a zakazdym bola ovu v iny den cyklu. Ale zatial sa velmi nedari. Prve dva cykly som aj mala + tehu testy, ale mrcha dosla vzdy :-/, no a minuly cyklus mi sice potvrdil ovulaciu ovu test,ale bazalna teplota hovorila skor o anovulaku, takze som ju aj cakala 🙂, uvidime tento mesiac.
Tak ti drzim palce, aby sa vam co najskor podarilo 🙂 a mozes sa potom pochvalit tiez kedy bude ovu 🙂, ja sa vzdy rada pozeram na pekne //
@monika_akinom Ďakujem veľmi pekne 🙏, samozrejme ja tu dam a aj ta oznacim kedy budú ovu dve // ale či tehu ostanem netuším,už tomu viac neverím lebo toľko sklamania že až 🙄 tak už to beriem športovo...Niečo zlé je ma niečo dobré,tak už beriem...😉
Kocky prosim, kde kupim vyhodne kvalitne ovulacne, ale take kde je viac kusov, dakujeeem😉

Baby, môžem poprosiť o radu? Nevyznám sa v ovulacnych testoch vôbec a isto ste tu skúsenejšie, tak mi možno niektorá poradíte. Kojim, krpana má 6 mesiacov, menzes ešte nebol. Dnešný ovulacny test mal slabú druhu čiarku. Čo teda chapem, že znamená, že nemám práve ovuláciu, ale môj otázka je, znamená to, ze už bola alebo sa chystá?
Teda, ak by ešte cyklus vobec nenabehol, nebola by tam žiadna druhá čiarka? Alebo to tak nefunguje? 😀