icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

tinus999
25. feb 2014

@lauritka prosím ťa pozri sa mi na ovu testíky a zhodnoť to lebo ja už fakt neviem...zelené sú 20-kové a modré 25-kové 🙂

macinka92
25. feb 2014

@lauritka prosim poradite mi na vysie otazku

lauritka
25. feb 2014

@tinus999 mo mne sa zdal ten na 9 dc pozitivny, ostatnym stale este chyba nieco a hlien uz mas kremovy ??
ak by bola ovulka na 11 dc. tak budes mat aj kratsi cyklus. cca 25 dnovy

lauritka
25. feb 2014

@macinka92 no neviem , nepoznam tie testy. asi zareagoval neskor, ale ak bol pozitivny a mate aj bolesti, tak sa pre istotu snazte.

lauritka
25. feb 2014

musim off, neskor este nakuknem.
@macinka92 ak by ste chceli kvalitne ovu testiky, ktore ukazuju normalne ;) napiste mi IP. mam aj album.

renkaniki
25. feb 2014

@lauritka No hlien je od vcera tahavy a priesvitny..moze byt ,ze zajtra mi ukaze uz na teste 2 rovnako silne ciarky a ovulka by potom mala byt tak 27,28,ze???Od vcera mam aj tak troska bolesti,ako keby na menzesJa viem,uz je to na Teba mozno vela,ale vidim od zaciatku,ze sa tu dievcatam snazis pomoct,ako sa len da a kazdej odpovies 🙂 😉 .Dakujem Ti za Tvoju dalsiu odpoved na moju otazku 😉

tinus999
25. feb 2014

@lauritka hlien ešte včera bol taký vajíčkový ale dnes je už biely a hustejší... a aj pri snažení ma dosť bolelo ale dnes už nie...

tinus999
25. feb 2014

@renkaniki aj ja som už z toho hlúpa a pre istotu sa snažíme skoro každý deň...😀, nikdy človek nevie... 😀

renkaniki
25. feb 2014

@tinus999 Drzim palce..ale ja som pocula,ze je lepsie radsej kazdy druhy den.Musis dat muzickovy troska pauzu 😉 😀 .Ved ho umordujes 😀 .AAAle srandujem..aj to musi byt.Neber to ,ako urazku 🙂 😉 .Tak sup do bojaaaaa 😀

rorinka
25. feb 2014

@tinus999 podla toho popisu hlienu uz mas po ovulacii - pravdepodobne vcera

tinus999
25. feb 2014

@renkaniki vôbec to nieje urážka, veď my s mužom sa na tomto presne zabávame, že ho umordujem a potom čo...hehe, veď toľko sexu sme nemali ani nepamätám hehe 😀 , vravíme že keď to bábätko vyrastie na ktorom sa teraz tak mordujeme tak mu povieme že nás stálo kopec síl....hehe 😀

renkaniki
25. feb 2014

@tinus999 😀 😉

lauritka
25. feb 2014

@renkaniki ano presne tak, ak ti vyjde pozitivny testik, tak ovulacia byva cca do 48 hodin, samozrejem moze byt aj na druhy den, je dobre zacat uz ked najdes pozitivny. 😉

lauritka
25. feb 2014

@tinus999 no podla tych priznakov, by sme mohli brat ako vrchol ten 12dc, sice to mas fotene po vyschnuti, ale po 10 minutach bolo rovnako silne ?? z toho by vyplyvalo, ze ovu si mala bud vcera, alebo dnes. a uz odznievaju bolesti a meni sa hlienik-

tinus999
26. feb 2014

@lauritka testy sú fotené po vyschnutí, ale po 10 min. sú oveľa silnejšie, bolesti vaječníkov sú znova tu a hlien sa znova začína naťahovať, už neviem čo si mám o tom myslieť... ☹

lauritka
26. feb 2014

@tinus999 zase ? no to je cudne, tak testuj dalej. nechapem, potom zeby ani ten nebol ten NAJ ?? ... 😕 😕 😕

mala by si merat aj BT, tam by sa ukazalo kedy prebehla ovulka. .. asi mas vela toho Lh hormonu, teda vyssiu prirodzenu hladinu, takto ta to stale myli..

renkaniki
26. feb 2014

@lauritka No robila som si teraz test a nie je vovec ta druha tmava ciarka..a uz ani tak natahovaci hlien nemam,ale tak skor mokro.Myslim si,ze by sme uz mali skusat..neviem,ci by to nebolo neskoro,zasa zajtra testovat a nebude ciarka silna a to uz je vela,ze este neukaze silnu ciarku.Mam cudny pocit,take tahanie na pravej strane,no neviem,ked test nic neukazuje,je este slaba.Videla som tu vela testov a musi byt ta ciarka skoro tak rovnaka,ako ta kontrolna....no ja som uz z toho vol 😀

lauritka
26. feb 2014

@renkaniki no ano, pozitivny je len ked su obidve rovnake, pripadne testovacia este silnejsia.

renkaniki
26. feb 2014

@tinus999 Tu Ti ja vidim na 4tom a na 8smom testiku pekne ciarky

renkaniki
26. feb 2014

@lauritka Ahoj...ved to.Ale moze este zajtra ju ukazat??Aj ked ten hlien natah.uz nemam? 😕

renkaniki
26. feb 2014

@tinus999 Ahoj..akurat som Ti chcela pisat,ze ci ste sa uz pustili do bojaaaa 🙂 .No tie testy si s nami zahravaju,co? 😠

lauritka
26. feb 2014

@renkaniki no este sa moze znova objavit 🙂 len testuj dalej ;)

renkaniki
26. feb 2014

@lauritka Znova??Mne sa este neobjavila silna alebo silnejsia,ako ta kontrolna.Keby sa mi zajtra objavila,tak nie je to troska vela???Ze az na 28 alebo na 1marec je ta ovulka???Jaaj,mam ja ale vela otazok 😅

lauritka
26. feb 2014

@renkaniki no ale ked pises , ze mas hlien ?? tak niekedy to moze rychlo stupnut. pozr sa do mojho albumu, je tam jedna seria.. jeden den slaba. a na druhy den uz bol test pozitivny.
tam nemas nejake pravidla, ze to musi postupne tmavnut. kazde telo je ine a kazdy cyklus tiez.

renkaniki
26. feb 2014

@lauritka No hlien som mala pondelok utorok dost vela a dnes veelmi slabo,skor by som povedala,ze len do mokra.Tak uvidim zajtra este,lebo normalne ma dojst po Tom hliene ovulka,ako si pisala a citam aj vela o Tom...no je to tazke tak sa sledovat a tie testy.Je to nove pre mna.Diiik.A ako si na Tom Ty???Ako dlho skusate???

renkaniki
26. feb 2014

@lauritka Njaradsej by som to odfotila a dala to tu,ale stratila som nabijacku na fotak a nemozem odfotit.Ale vidim podla testov ,co tu boli,ze to nie je ono

lauritka
26. feb 2014

@renkaniki a testujes odkedy ??? aj cez vikend si uz testovala ovu testy?

my dlho, ved kukni rok, kedy som sa tu registrovala ;)

renkaniki
26. feb 2014

@lauritka V piatok som uz zacala,ale su aj tak slabe..zdalo sa mi najprv,ze 24.teraz v pondelok je troooska silnejsia,ale neviem neviem..to musibyt rovnako silna,ako ta druha.Tak zajtra testnem,uvidim.
Zu som sa pozrela na rok..tak dost dlho...drzim Ti siiilno palce.Akurat som pisala v pondelok,ze som videla veeela bocianov,ze ich Vam kazdej posielam,tak dufam,ze k Tebe doleti 😉 .Drzim siiilno palce

lauritka
26. feb 2014

@renkaniki dakujeem 🙂

lverffy
26. feb 2014

Ahojte dievcata chcem Vam dat do pozornosti - ponukam specialny lubrikacny gel na podporu pohybu spermii spolu s 15timi ovulacnymi testami za 25€ - velmi rychlo som otehotnela a ostalo mi to vsetko doma zabalene/nepouzite - budem rada ak to niektorej pomoze. Vramci BA doveziem. PAPA