Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka No hlien je od vcera tahavy a priesvitny..moze byt ,ze zajtra mi ukaze uz na teste 2 rovnako silne ciarky a ovulka by potom mala byt tak 27,28,ze???Od vcera mam aj tak troska bolesti,ako keby na menzesJa viem,uz je to na Teba mozno vela,ale vidim od zaciatku,ze sa tu dievcatam snazis pomoct,ako sa len da a kazdej odpovies 🙂 😉 .Dakujem Ti za Tvoju dalsiu odpoved na moju otazku 😉
@lauritka No robila som si teraz test a nie je vovec ta druha tmava ciarka..a uz ani tak natahovaci hlien nemam,ale tak skor mokro.Myslim si,ze by sme uz mali skusat..neviem,ci by to nebolo neskoro,zasa zajtra testovat a nebude ciarka silna a to uz je vela,ze este neukaze silnu ciarku.Mam cudny pocit,take tahanie na pravej strane,no neviem,ked test nic neukazuje,je este slaba.Videla som tu vela testov a musi byt ta ciarka skoro tak rovnaka,ako ta kontrolna....no ja som uz z toho vol 😀
@lauritka No hlien som mala pondelok utorok dost vela a dnes veelmi slabo,skor by som povedala,ze len do mokra.Tak uvidim zajtra este,lebo normalne ma dojst po Tom hliene ovulka,ako si pisala a citam aj vela o Tom...no je to tazke tak sa sledovat a tie testy.Je to nove pre mna.Diiik.A ako si na Tom Ty???Ako dlho skusate???
@lauritka V piatok som uz zacala,ale su aj tak slabe..zdalo sa mi najprv,ze 24.teraz v pondelok je troooska silnejsia,ale neviem neviem..to musibyt rovnako silna,ako ta druha.Tak zajtra testnem,uvidim.
Zu som sa pozrela na rok..tak dost dlho...drzim Ti siiilno palce.Akurat som pisala v pondelok,ze som videla veeela bocianov,ze ich Vam kazdej posielam,tak dufam,ze k Tebe doleti 😉 .Drzim siiilno palce

@lauritka prosím ťa pozri sa mi na ovu testíky a zhodnoť to lebo ja už fakt neviem...zelené sú 20-kové a modré 25-kové 🙂