Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dasaa
@korytnacka1981 baby viete xomu sa hovori smola vcera konecne pozitivny test a moj chlao nebol doma dali sme prevcerom a dame dnes drzte palce
@iwulqa 🙏
@korytnacka1981 dobre som si vycitala ze bil vcera pozitivny ked dnes uz slabne?
@monika_akinom tak šup šup
@iwulqa hadam dame na konci mesiaca aj pozitivne tehotenske 😁
@monika_akinom dufam ze ano verim v to
@iwulqa ano, vrchol 16 dc
@korytnacka1981 dakujem myslela som si tak snad sa to tento mesiwc podarilo sice sme sa snazili 15 a 17 dc ale tak verim ze to dame 😇😊😉
@iwulqa 🍀
Viete mi povedat preco vcera som na Ovulacnom teste mala slabu ciarku viem ze bol negativny no vyzeralo to ze ovulka sa pomaly blizi a dnes ovela slabsia skoro neviditelna
Je mozne ze ovulka bola pred zopar dnami preto ten silnejsi ovu test vcera a dnes uz vobec nic ?
Prikladam foto z efektom lebo sa to nedalo oftotit tak aby bolo vidno ake silne ciarky su
Druhy test je robeny dnes prvy vcera
Kedy je dobre sa snazit v den pozityivneho testu ci poradte
@dasaa testovala som predtym skoro kazdy no teraz som 5 a pol tyzdna po potrate ms este nedorazila no zdalo sa mi ze pred zopar dnami som Mala ovulku
Kedze som mala podobny hlien tomu ovulacnemu no niesom si ista ako naschval akurat ten cas ani jeden ovu test doma a asi som sa testovala uz neskoro Kedze ovu testy mi dorazili az teraz 🤷♀️

Vualaa ide sa na to zlato 😁, bolo by fajn uz konecne uspesne