Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzkabb1 podla mna tam nie je ani jeden +. Testovacia druha ciarka by mala byt rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna a to nie je ani na jednom. Aspon tak to vidim ja. To ale neznamena, ze ovulacia neprebehla, mozno si len nevystihla vrchol LH alebo nebol dost koncentrovany moc. Kazdopadne drzim palce aby sa zadarilo 😉
@monika_akinom ďakujem 😊 skúsiť sme skúsili, uvidíme. Nevedela som posúdiť ci sú pozitívne tie čiarky, keďže hrany na nich boli úplne jasne tmavé a výplň sa tienovala do slabšej farby než boli kontrolné čiarky. Som nováčik v ovu testoch, ak sa nezadari, budúci mesiac už budem o niečo múdrejšia 😊👌🏻
@barbi339 ja od 11 DC 1x denne, a 13-14DC okolo 11:30, 15:30 a 18:30. Tento cyklus bola 11:30 testovacia tmavsia ako kontrolna, oba neskor rovnake ciarky, cize tiez pozitivne. Potom robim este jeden den po tom, ci zoslabla, a to je vsetko.
@ceklis tak zavisi aj od citlivosti testov. Ja som skusala naraz testnut s citlivostou 10, 20 a 30. Na spodnom je testovacia silnejsia, v strede rovnako silna a na vrchnom trosinku slabsia ako kontrolna. Takze tak 🙂, ak je menej citlivy test, nemusi byt pozitivny
@ceklis skus kúpiť ten ruzovi co ma @monika_akinom ja som mala tie ružové. Monika ma pravdu záleží od citlivosti testov
@monika_akinom dakujem 🙂
cize kupit citlivost 10, ci 30? 🙂 uz som z toho jelen
ked testujem hcg, tak kupujem 10 a tak isto je to asi aj v tomto pripade, ze? pytam sa ako blondyna, ale som uz fakt z toho domotana :D moc dakujem za trpezlivost informacie aj ochotu
@ceklis aj ja pouzivam digitalny ovulacny test
dievcata, dnes je 8den od poslednej menstruacie. mala by som podla vas uz zacat robit testy?ja som zacala vacsinou robit testy ked som zacala citit bolest a vzdy mi vysiel pozitivny.
@dasaa ano, ta posledna palicka bez poznacenia je prave 11dc (okolo 11tej hodiny) a potom od 13tej uz boli už len slabšie a slabšie. takže som to na tom paličkovom nezachytila a je haluz že 11dc bola sobota a tam som to nezachytila a ten digi test mi vyšiel pozitívny na 10dc (piatok o 13tej). budem aj dalsi mesiac sledovat, škoda že som neurobila z jednej vzorky oba testy :D nic to, dalsi mesiac to vychytam :D :D :D
@jituska666 a zatial si s nimi spokojna?
@monika_akinom tie najružovšie sú aká značka? další mesiac kupim take :D
@jituska666 ja som už 8 deň testovala
@ceklis spokojna som. minuly rok som otehotnela,a myslim si ze vdaka tymto testom,len som bohuzial potratila 😠
tak skusame zas a ja len s tymito digitalnymi.
@dasaa tak teda od dnesneho dna zacnem aj ja
@jituska666 držim palce nech sa podarí čím skôr a nech je všetko v poriadku
@jituska666 skus dnes si spraviť jeden ovulacny test ak bude len jedna čiarka že druhá nebude vôbec tak ďalší si sprav až zajtra.

@zuzkabb1 podľa mňa áno 8.2.