Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Silnejsie som nemala... bol to 22 DC. Aj som trosku mazala aj dnes rano. A zas nic tak ja uz neviem. Poradte
Verim ti ... viem ake to je. Drzim moc palce 🙏napis potom. ... Majka a ked su len taketo slabsie tie testy to neznanena vobec nic?? Ziadna sanca??
@korytnacka1981 lebo v stredu vecer som pila vino a este rano som to citila :D no a stvrtok pooobede som mala silny test. Pridavala som aj fotku nedavno sem. Lenze na moj dlhy cyklus sa mi to zdalo skoro a ani som nemala take pocity ako keby som mala ovulku. Za normalnych okolnosti by som mala mat az cca tento piatok
ahojte zienky, mam otazocku. dnes rano som mala pozitivny ovulacny test, lenze rano uz bol manzel v praci a ja samozrejme tiez. cize pokial to teraz spravne chapem,tak nic nie je stratene a posnazime sa dnes vecer. ved od pozitivneho testu ovulacia ma prebehnut do 12-48h. je to tak? viete mi to potvrdit?
@jituska666 tak tak 🙂
kludne staci vecer a zajtra este poistit a ked tak este aj dva dni po ovu teste
ja si popri tom meriam aj bt a ovu mi zatial vzdy vysla az ten druhy den po pozitívnom ovu teste
drzim palce nech to vyjde
@ceklis dakujem. ja teplotu nemeriam, lebo tomu sama nerozumiem. ani neviem aka teplota by mala byt.
@jituska666 skus zajtra rano (podla toho kedy vstavas) zmeriat a potom kazdy den aspon 7dni a uvidis ci bola ovu
este by ti to mohlo zachytit
teraz by si mala mat do ovu priblizne rovnake teploty a po ovu by mali stupnut celkom viditelne a potom dalsie dni by sa mali drzat v takej zvysenej urovni
tak skus meriat a pripadne ak mas nejaku apku na sledovanie ms, tak tam je moznost zaznacenia, ak nie, tak kludne pis sem tie teploty a pozrieme :D
drzim palce
dnes uz merat nemusis, zajtra rano ked tak treba zacat
@ceklis a je nejaka konkretna teplota ktora musi byt? ked to spravne chapem tak pocas ovu je teplota nizsia a po ovu vyssia?
@ceklis toto co si napisala: skus zajtra rano (podla toho kedy vstavas) zmeriat a potom kazdy den aspon 7dni a uvidis ci bola ovu - ak som mala test pozitivny,moze ovu aj nebyt?
@jituska666 nie, nie je konkretna teplota :D to by bolo asi moc jednoduche
ide len o to zaznamenanie narastu oproti povodnym teplotam a nasledne ta zvysena by mala byt pocas celej lutealnej fazy az do ms. pred ms zvykne opat klesnut a ked neklesne, tak to je potom tehotenstvo
ano, teplota sa musi merat v rovnakom case, hned po zobudeni. cize ziadny zachod ani nic, mal by to byt spanok aspon 4hodiny ak nie viac :D
a to s tym testom pozitivnym a ziadnou ovu riesim akurát ja tento mesiac :D
krasne pozitivne testy ako nikdy predtým a teplota uplne divna :D tak ti potom poviem
netusim odpoved, pomohlo by mi ak by niekto napisal nazor, ci moze byt po pozitívnom ovu teste aj pripad ze k ovu neprislo
@ceklis dik za vsetky info,zas som o nieco mudrejsia.no skusim to ja s tou teplotou.dam potom vediet
@ceklis ahoj... ja ti síce neporadim, lebo si teplotu nemeriam no mám iný problém. Dnes som 15dc a testy vôbec nemám pozitívne. Mávam 25-28 dlhé cykly , tak buď ovu tento mesiac nebude, alebo bude neskoro (17-18dc) a potom mam kratku lutealnu fazu. Takže tento cyklus je dosť čudný aj u mňa.
@ja17ay ahoj, aj keby bola ovu 17-18dc nevadi, podľa mna sa predĺži lutealna fáza. Určite testuj ďalej. Ja sa sledujem len 5m, tak ťažko viem poradiť. Prvé dva mesiace som mala anovulaky ako vyšité :( a cykly že 35dc a 42dc, čo som v živote nemala a nechápem prečo. Asi veľmi veľa stresov. Tie veľmi ovplxvnuju asi celu hlavu a tým aj hormóny ktoré sú dôležité pre cyklus. Určite rob ovu testy ďalej. Uvidíme.
A zatiaľ ani nejaký náznak že by silnela testovacia čiarka?
Ono to môže byt kľudne aj za 24hodin, tak uvidis. ✊🏻

@dadus_ka test je až dnes pozitívny, takze do 24-48 hodín bude ovu.