Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vyvka priznám sa neviem. Ja hlien nesledujem, ja robím testy a keď je pozitívny tak ide sa do toho a to je všetko.
Ahojte dievcata. Som tu nova. A chcem poradit. Mam pco prvy mesiac testujem ci vobec ovulujem. Posledny menzes bol 34 DC. Dnes som 20 dc a toto su vysledky. Podla prilozeneho letaku v ovu testoch som pri takejto dlzke mala zacat testovat 17 dc. Myslite ze je eate nejaka sanca zee to zosilnie.? Uzivam aj rano a vecer inofolic combi. Dakujem
Neda sa mi.pridat fotka 😕 ale su tam len duchovia...
Aaa podarilo sa 😊
Ok dakujem. Urcite bude testovat dalej...Snad by sa mohlo zadarit. Ale ako hovorim mam pco. A doktor sa vyjadril ze citujem brutalne vela vajicok taky perlovy nahrdelnik..
baby robili ste si Ovu testy ... teda skusali ste si urobit ovu test aj po Ovulaci?? A aka bola vasa ciarka silna ..??
Ja to len skusam kedze mam doma Vela ovu a nudim sa 🤦♀️😆😁😆
majuska72 dakujem ti pekne ❤ ja prajem tebe to iste.. 😊

@vyvka
Ahoj... v tomto neviem, ja som mala naposledy hlien 2-3 dní taký správny pred tým ako mi ovu testy potvrdili ovulacii, v tie dni kedy podľa testov mala byť ovu bol už slabý, takmer žiadny... takže ešte skúste dnes 🙂. Nič tým nepokazite. Skôr naopak 😊.