icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
21. mar 2018

@laauraa ano.pozitivne

ja17ay
22. mar 2018

@ceklis
Ahojky, ako dnes? Dúfam a verím že to bolo len spinenie, v tom prípade skús test. ✊

katulienka34
22. mar 2018

@dadus_ka ahooj testovala si dnes,lebo ja som zvedavá 😉

ceklis
22. mar 2018

@ja17ay ahoj, nooo. Brucho stále pobolieva a ja sa bojím testovať :(počkám, podľa mna sa každú chvíľu rozbehne ms. Ani teploty vemi nespolupracujú, mám posledný test, tak počkám na nedeľu keby náhodou neprišli. Naozaj mám pocit, že dnes bude už 1DC. Nevadí, už som sa s tým vyrovnala, budeme na veľkú noc niekde mimo z domu, dáme romantiku 🌹❤️

dadus_ka
22. mar 2018

@laauraa tej staci kludne zajtra 🙂

laauraa
22. mar 2018

@dadus_ka ahoj tak ta druha spravila aj dnes rano a ma ho takyto
Druhy Vcera vecer a prvy dnes rano ked mali vcera sex tak dnes pauza a zajtra zas sex ? Bude stacit ? Diik 😊

dadus_ka
22. mar 2018

@katulienka34 katuska ja netestujem takto skoro najskor vzdy az po 12 🙂 len som dnes v praci do 16:30. Hned ako pridem domov spravim testik a poslem foto 🙂

dadus_ka
22. mar 2018

@laauraa jssne to urcite bude stacit je to akutat 🙂

laauraa
22. mar 2018

@dadus_ka dakujem si zlataa dufam ze im to vijde sranda ze za sebou maju ovulku 😂den rozdiel je len keby tak spolu aj otehotneli dve sestry to by bolo super 😊

laauraa
22. mar 2018

@dadus_ka a este ze ak daju este zajtra sex tak kedy sa rata dpo ?

dadus_ka
22. mar 2018

@laauraa aj mne sa to zda zvlastne to maju potom naraz aj ms? 😂... Dpo je den po ovulacii a ta by mala prebehnut 12-24h od posledneho pozitivneho testu takze urcite este zajtra testovat.

dadus_ka
22. mar 2018

@katulienka34 bola to ovulka 🙂 a uz som po

katulienka34
22. mar 2018

@dadus_ka no tak máš v tom jasno 😊👍

laauraa
22. mar 2018

@dadus_ka nie si predstav jedna mala na 23dc ovu a druha na 15dc .. no taze ta co mala na 23 mala dnes uz takyto 》druha fotka《
A ta druha co dnes rano mala na 15dc teraz vecer robila a ma takyto 》prva fotka posledny test 《
Ta co mala na 23 dc uz nemusi zajtra robit nie ?
A ta co na 15 dc ma este zajtra rano ked rano bol pozitivny a vecer uz bol svetlejsi ? Dakujeem si poklad 😘

dadus_ka
23. mar 2018

@laauraa pekne maju. Obe by sa mali dnes snazit dufam ze nezahalaju 😁😊😘 a nie uz nemusi robit ta z druheho obrazku ale ta z prveho este moze 🙂

dadus_ka
23. mar 2018

@laauraa tá z druheho ma dneska ovulku 🙂

martinkaq
25. mar 2018

Ahojte dievcata dnesne testovanie rano mi ukazalo peknú druhú čiarku ale stale nie silnejsiu ako testovaciu. Mam skusit este večer? Som po MA a druhej menstruacii tak skúšame...dakujem za radu

dadus_ka
25. mar 2018

@martinkaq ahoj, staci zajtra si len 11dc. Naskor bude ovuu tak 13-14dc ak mas 28 dnovy cyklus.

dadus_ka
25. mar 2018

@martinkaq a rob si testy medzi 12-19 hodinou ak sa ti da.

martinkaq
25. mar 2018

@dadus_ka dakujem za radu ..

lily183
26. mar 2018

Ahojte baby, prosim trosicku mi pomozete? pravdepodobne je uz test pozitivny, ale rada to budem mat potvrdene a mam aj blbu otazocku... snazit sa uz dnes, alebo to nechat na zajtra... vcera sme mali tiez sex a nechcem to premotivovat 🙂 dakujem krasne 🙂

updatevani
26. mar 2018

Ahojte, zienky som tu nova a testujem prvykrat ovu...dnes som 13dc, co by nato? Povazovat to uz za pozitivny alebo este nie? Dakujem 😉

dasaa
26. mar 2018

@lily183 ahoj je pozitívny tak šup šup

dasaa
26. mar 2018

@updatevani podľa mňa môže byť zlé vydno. Ale pre istotu už dnes by som skúšala

lily183
26. mar 2018

@dasaa dakujem kraasne 😊

updatevani
26. mar 2018

@dasaa dakujem krasne ☺️

martinkaq
27. mar 2018

Myslite ze este stmavne?

dasaa
27. mar 2018

@martinkaq ešte trošku chyba

ja17ay
27. mar 2018

@martinkaq ahoj, určite ešte by mal kúsok stmavnut.

martinkaq
4. apr 2018

@ja17ay
@dasaa uz nestmavol bol uz len svetlejsi ale hlien tam bol trošku tak neviem 😉