Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987 oficialne este nie, ale ja za seba viem, ze u mna je toto uz poz.
@tinka0000 ano 😉
@snehulienka82 už som potom mala silnú tu testovaciu riadne večer, aj ráno 😂
@linday
Vieš, čo ja som mala vždy presný cyklus ako hodinky. Ale odkedy si sledujem ovu s testami tak som zistila, že 1 mesiac mám ovu 13dc, ďalší až 17-18dc a je to ok, aspoň u mňa zatiaľ, aj podľa dr. Nestresuj sa tým, ak si bola na folikulometrii, tak je všetko ok, nie všetky folikuly rastu podľa tabuliek, niektoré sú rýchlejšie, iné pomalšie, hlavne, že máš ovu . Držím palce 😉
@7ovecka7 nie si bez ovu určite, nezúfaj, aký dlhý máš cca cyklus? Ja 28dni +- 3 dní... Ale priemer mám 28. Testujes každý deň? Ja testujem cca okolo 11.00 vždy ale skúšať môžete, ak máš plodný hlien, test len nemusí zachytit ten správny moment. Ja sa riadim podľa hlienu , ale pre istotu si robím testy, či to sedí 😆
@7ovecka7
Tak verím že ste skúšali ✊😉
Už som si tu raz písala s jednou budúcou maminkou, ktorá síce nerobila ovu testy, ale podľa dr nemava a nemala ovulaciu a predsa sa snažili.... nevie kedy, ake predsa sa podarilo. Príroda je silnejšia ako názory lekárov a naše " testovanie" 💕. Držím palceky a skúste ešte ak máš plodny hlien, kedykoľvek... 😊

Ahojte, myslite že je už pozitívny, či mu este chýba?