Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@7ovecka7 dam 😊 a dakujem. Ja som mala clostel od 2 do 6 dna vies... a je mi to cele divne ovecka lebo vies na 12dc som mala iba 11 mm a nedaval tomu velke sance doktor. Tak neviem ze ovu az teraz na 20 dc to by bol uz riadne velky ked narastie za den 2mm nie??. Alebo nerastol podla "pravidiel"?? Mozno moc spekulujem len straaasne chcem nech to vyjde vies... mam pco dost silne 😕 co si o tom myslis?? Paaa 😉
Ahojte, ake mate skusenosti s ovu testami dr. Max?? Stale Vam tam ukaze ciarku?? Mne uz niekolko dni ale nesilnie neviem ci to tak ma byt?? Dakujem 🙂
Zienky kupuju sa Ovulacne testy .. podla citlivosti ako tehu testy ??
Pozeram online su 10tkove aj menej citlive ..
Ktore kupit najcitlivejsie ? Ja som si myslela ze
Pri ovu testoch je to uplne jedno ake citlive budu 🤔🤔🤔
Tak moja skusenost 🙂 ovu testy robim uz daky ten mesiac, dodrzujem zasady- nie ranny moc, dve hod predtym nepit a necikat. Tento cyklus som bola u dr a ten mi na moje prekvapenie pri sone povedal ze ovu bola pred jednym-dvoma dnami. Podotykam ze v tom obdobi som testovala, testy mali veeeelmi jemneho dusika ako cely mesiac , ani trosku tmavsie, nic ani z daleka pozitivne a predsa ovu prebehla 🙂 takze ja uz na ovu testy asi kaslem
@martinkaq mohla uz byt , vid moj prispevok vyssie
@bibiankaka ja som bola tiez u dr...tento test co som pridala je robeny asi 36 hodin po navsteve lekara...on mi povedal, ze mam 17, 5mm folikul....tak neviem co si mysliet..ci narastol za ten den tak velmi alebo co....nasledujuci den uz bol vyraznejsie negativny test...🙂
@giuliettka no boh vie... tie testy asi nebudi dakym plnohodnotnym ukazovatelom... na zorientovanie mozno ok ale ocividne sa neda na ne 100% spoliehat. Niekto ma pozitivny test aj tri dni a niekto napriek prebuehajucej ovu negativny.
@updatevani ešte nebola
@ceklis dakujem 🙂
Dobry den damy, mala som rovnaky problem, nemohla som sa z tych ovu testov vysomarit. Obaja sme sedeli nad tym a polemizovali ci su rovnako silne obe ciarky alebo len trochu a pod. O nervy. Lenze ..🙂 nedodrzala som pravidlo testovat v tu istu hodinu, hoc som testovala poobede. Ja pijem vela a chodim na wc casto, tazko sa mi dodrzalo pravidlo nepit vela v priebehu cca 2 hod. A dalsia vec prestala som kupovat ovu testy palickove, lebo si myslim, ze su velmi neprehladne. Kupila som tie plastove 20 ks z ebayu z UK za cca 16€. Tento mesiac som testovala podla vsetkych pravidiel 😊 s novymi testami, plus som si to odsledovala s bazaln. teplotou! A vysla mi zhoda na cca 99% ze som vedela kedy ovulujem. Prikladam foto. Aky bude vysledok to uz uvidime o 14 dni. 😉 Plus u niekoho je smerodajny hlien, ten je u mna mizerny, tak si pomaham speci lub. gelom vhodnym iba na to, aby udrzalo spermie co najdlhsie pri zivote. ( concieve plus - maly ruzovobiely obal, pouz. sa ako normal. lub. gel a u zien sa zavadza do posvy cca 15 min pred pohl.stykom) odporucam. Raz nam to uz vyslo! Ale neudrzalo sa dlho 😢
Tak skusame dalej. Drzim vsetkym palce a trpezlivost 🌹 prinasa ❤️

@ja17ay jasne, snažíme sa každý 2 deň, tak uvidíme :D presne ako píšeš, nikdy nevieme kedy sa môže podariť 🙂 nevzdávame sa 👌