Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monika1791
Ja Momentalne beriem clomid
Som v (UK) ale tusim ze je to to iste ... tak si myslim ze ovulka je 🙄
@ruzicccka Tak držím palce..určite bude😊
@monika1791
Dakujem 🤗
Ahojte dievcata, je mozne ze som 15dc a test stale negativny? Pritom cyklus mam stale pravidelny, 28dnovy...tento mesiac som zacala testovat lebo som si chcela potvrdit ovulku, no ostala som dost prekvapena ze podla testu este nebola.
@ersp Každopadne testy zo včerajška su negatívne. A z dnes pardon neporadím. Nevidím dobre ale ak testovacia čiarka je silnejšia ako referenčná tak ovu prebehne do 12-24 hod.
Niektoré žienky maju len 1 den silny ovu test a iné pár dní. V tom prípade sa berie do úvahy posledny deň silného testu.
Doporucam tiež merať bazalnu teplotu (BT). Ovu test ukáže, že ovu sa blíži ale niekedy k uvoľneniu vajíčka nedojde. A BT spätne potvrdí či ovulácia prebehla.
Joj zienky prosim vas potrebujem pocut nejake logicke vysvetlenie preco sa mi deje to co sa deje 😆🤦♀️
Dnes som 20DC cyklus mavam kade jaky vetsinov 34-35 dnovy ale napriklad pred 2 mesiacami bol 29 dnovy
Poberam (CLOMID)
Na podporu ovulky kedze som mala potvrdenu ovulku lekarom minuly mesiac a bolo mi povedane ze clomid ucinkuje tak mi Logicky vychadza ze ovulku mam
Ovu Testy si robim od 15DC ciarka bola stale silnejsia no nedostala som sa k vrcholu cize test nebol ani jeden pozitivny no posledny Bol dost silny silnejsi nez na foto ale stale mu trosku chybalo ... a potom ciarka len slabla
Aj dnes je dost slaba
Citim sa nafuknuta je mi zle od zaludka mam stavy
Pobolieva ma v podbrusku citim tlaky alebo skor vajenicky sama To neviem opisat a hlavne citim sa plna napriek tomu ze cely den nejem 😫
Mozu to byt ovulacne priznaky ?? 🙄
@ruzicccka Ahoj.Napriklad ja keď som mala nedávno ovuláciu tak ma už 2 dni pred ňou strašne boleli vaječníky,brucho a aj som mala nafúknuté brucho.

@ruzicccka Určite sa čoskoro dočkáš😉Hlavne že máš ovulku..inak ja som prvý mesiac otehotnela vďaka clostilu.