Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@eviku21 prosim ta aku znacku ovu testov mas? Dakujem
@dadus_ka toto by malo byt ono https://www.adiel.sk/e-shop/conceive-plus-lubri...
Ahojte, nejak som sa v tych testoch stratila a potrebovala by som pomoct 🙂 vo stvrtok som si robila ovulacny test (vrchny) predpokladala som ze ovulacia teda prichadza a aj podla hlienu, tak sme to poistili s manzelom. V piatok sme odlietali na dovolenku teda som uz netestovala v sobotu sme to este poistili. Dnes len tak som si spravila test (spodny) a je rovnako silny...zeby ovulacia bola az teraz?? Dakujem
@jituska666 môžte aj dnes aj zajtra
@jituska666
zajtra určite , dnes ak sa podarí, ale podľa pozitívneho ovu testu máte najblizsie 1-2 dní k ovu. Tak by mohlo stačiť zajtra, pozajtra
@jituska666 ja by som radšej zajtra, nech sú aj spermijky dozreté 🙂 držím najviac palce všetky
@ja17ay dnes sa podarilo 😁 tak zajtra dáme teda asi pauzu nie? A zas to poistime až v piatok. Či? 3 dni po sebe tiež asi nie je dobre. Baby máte to aj vy že máte pri keď to tak mám nazvať ovulaciu že máte iné prsia? Ja pociťujem svrbenie bradaviek a dnes mám dokonca citlivé bradavky až má trochu bolia. Úplne že z celého tela cítim bradavky . Dúfam že má chápete 😁
@ceklis níž dali sme to aj dnes. Ja mám stále pocit že keď to nepoistime tak som premarnila šancu .
Tak zienky moje, pozrite. Test včera pod V a dnes pod D. Ten včerajší bol silnejší nie? No a dnes má tak bolia vaječníky na ľavej strane čiže sa vo mne niečo deje?Chápem to správne? Od včera má bolia bradavky , citlivé , dnes tiež ešte a pichanie vboku že dovidenia. Myslite že nastáva či nastala či prebieha ovulacia? Mava niektorá z vás tiež citlivé a boľavé bradavky?
@updatevani kupovala som ich cez ebay 🙂 ziadna extra znacka.
@jituska666 velmi! Je to jeden z mojich hlavych symptomov ovulacie! Bolave citlive bradavky a naliate prsia 🤭
Baby pripojte sa k diskusii, novinka na trhu ktora zisti kedy je zena plodna a kedy nie. Nieco ako vreckovy ovulacny test🥑😍❤️ https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/kegg-tech/ uplne nova technologia pre pomoc snazilkam 😍
Dobry den prajem snad mi niekto poradi
Toto su moje ovu testy za posledne 3 dni
ani jeden mi nepride pozitivny no dnes som ciarku uz mala o dost slabsiu
Skusim este vecer jeden ovu
Je mozne zeby ovulka uz bola alebo este len pride ?
Je mozne ze som prave nevystihla ten vrchol ?
Kedze poberam clomid na podporu ovulky
A ovu som mala potvrdenu niekolko krat lekarom ..si nemyslim ze ide o anovulacny cyklus aj ked mozne to je ...
Co myslite vy ?
@ruzicccka určite nie je pozitívny . Pozri si moje fotky hore vyššie ako vyzerá pozitívny test a uvidis aký je to rozdiel
@jituska666
Tak teda uz nechapem je mozne ze v priebehu dna su slabsie ciarky na ovu teste ? Rano ( nie z prveho mocu ) som mala silnu ciarky no ovu nebol pozitivny poobede uz slabsiu ( pila som )
A skusim este vecer
Dnes som uz 19DC
Ale mavam 34-35 dnove cykly takze ovulku zvyknem mat na 19 den od ms
@ruzicccka Ešte nemáš ani jeden pozitívny..a keďže máš dlhý cyklus mohla sa ti ovulka len posunúť.
@monika1791 budem skusat este par dni .. dakujem 🙂
@ruzicccka Určite skúšaj..ja som tak raz mala dlhý cyklus a ďalej som už neskúšala😁a ďalší mesiac bol môj "víťazní" presne na Vianoce 😉
@monika1791 bodaj By to bol aj moj pripad 😬

Jo, zabudla som napisat, ze je vhodne niekdey testovat aj 2 x za den ak nie ste si 100% iste, v minulosti som to nerobila a vysiel negat. pritom neskor mohol by pozit. a tak som to vlastne premeskala 😢