icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

monika1791
8. máj 2018

@ruzicccka Určite sa čoskoro dočkáš😉Hlavne že máš ovulku..inak ja som prvý mesiac otehotnela vďaka clostilu.

ruzicccka
8. máj 2018

@monika1791
Ja Momentalne beriem clomid
Som v (UK) ale tusim ze je to to iste ... tak si myslim ze ovulka je 🙄

monika1791
8. máj 2018

@ruzicccka Tak držím palce..určite bude😊

ruzicccka
8. máj 2018

@monika1791
Dakujem 🤗

jeanne0
9. máj 2018

Ahojte dievcata, je mozne ze som 15dc a test stale negativny? Pritom cyklus mam stale pravidelny, 28dnovy...tento mesiac som zacala testovat lebo som si chcela potvrdit ovulku, no ostala som dost prekvapena ze podla testu este nebola.

martinade
9. máj 2018

@jeanne0 mas aj fotky? Bol nejaky den kedy si mala test silnejši? robíš si test z ranneho moču alebo neskôr? Môže byt ze si nezachtila vrchol
Ja som po 3 mesiacoch testovania náhodou objavila, ze az ku večeru mavam silné výsledky testov.

jeanne0
9. máj 2018

@martinade nefotila som ich ale boli biele az dnes troska silnejsie ale pozitivne urcite nie su...testujem okolo 10tej rano..akurat cez vikend som netestovala boli sme na navsteve tak tam som nechcela...dnesne vyzerali takto, tak teraz neviem...asi skusim zmenit cas testovania

ruzicccka
9. máj 2018

@martinade
Ahoj ...ja som
Mala taky najsilnejsi ovu Test myslis ze mohla uz byt ovulka ??
Lebo vcera uz bola slabsia uz som s toho zufala
🙄

ruzicccka
9. máj 2018

@jeanne0 skus dnes vecer ja napriklad najsilnejsi ciarky mam az vecer
22:00-23:00 mozno aj skor ale .. skusam stale predtym
Nez idem do postele cez den mam ovela slabsie

jeanne0
9. máj 2018

@ruzicccka dakujem, skusim este vecer a budem dufat ze ciarka zosilnie

martinade
9. máj 2018

@jeanne0 skoda ze ai cez vikend netestovala. To bol tvoj 11-12 alebo mas pozdejšie ovu. Testuj dalej. Napr. Ja mam 26-28 dnove cykly a ovu okolo 13dc plus minus deň. A iba jeden deň mam silné testy. Plus si meriam bazalnu teplotu aby som si potvedila, ci ovu naozaj prebehla.

martinade
9. máj 2018

@jeanne0 a myslim si ze nema zmyslel 2 testy v priebehu hodiny a pol robiť. Skú napr o 11 a o 16 alebo 17. Pred tym ako si spravis test 2 hodiny nepiť

martinade
9. máj 2018

@ruzicccka este nie. Pred testom 2 hodky nic nepiť aby moč bol koncentrovaný. Ktory dc si? Aky mas dlhy cyklus?

ersp
9. máj 2018

Myslite ze tieto uz mozem brat ako pozitivne??? Vrchne tri testy su dnesne jeden z poobedia a dva z ranneho mocu, dva pod tym su vcerajsie z poobedia 🙂

martinade
9. máj 2018

@ersp Každopadne testy zo včerajška su negatívne. A z dnes pardon neporadím. Nevidím dobre ale ak testovacia čiarka je silnejšia ako referenčná tak ovu prebehne do 12-24 hod.
Niektoré žienky maju len 1 den silny ovu test a iné pár dní. V tom prípade sa berie do úvahy posledny deň silného testu.

jeanne0
9. máj 2018

@martinade ach, no dufam ze som to nezmeskala prave pre to vikendove netestovanie 😕.. budem pokracovat v testovani a dufat ze ovulka este bude...inak podla jonasovej metody mi vysla az na 18dc tak mozno ma pravdu.

martinade
9. máj 2018

Doporucam tiež merať bazalnu teplotu (BT). Ovu test ukáže, že ovu sa blíži ale niekedy k uvoľneniu vajíčka nedojde. A BT spätne potvrdí či ovulácia prebehla.

ruzicccka
9. máj 2018

@martinade 20DC dnes
Mavam 34-35 dnovy
Ale stava sa ze obcas aj 29-30

martinade
9. máj 2018

@jeanne0 testuj ďalej. Prvý mesiac je skor zbieranie dat a spoznavania svojho tela. Možnože ovu máš pozdejšie.

martinade
9. máj 2018

@ruzicccka asi je to tvoj prvy mesiac testovania, testuj dalej.moznoze ovu mas o den, dva, tri,

ruzicccka
9. máj 2018

@martinade budem skusat dalej dakujem

martinade
9. máj 2018

@ruzicccka si pisala ze vcera si mala slabsiu čiarku. A aku si mala pred vcerom? Moze by ze ai nezachtila vrchol alebo ovu este bude.

ruzicccka
9. máj 2018

@martinade predvcerom som mala najsilnejsiu to bol ten test ktory som ti poslala a potom uz ciarka bola o trosku slabsia skusim este aj dnes ...

ruzicccka
9. máj 2018

@martinade mi to nejako kolise
Tu su testy ... jeden tam je... najsilnejsi a potom len slabsie

martinade
9. máj 2018

@ruzicccka to su slabucke. Testuj dalej a nezabudni ze hoďku - dve pred testovanim nemala by si piť.

ersp
9. máj 2018

@martinade mozno bude lepsie vidno myslim ze su rovnako silne ako kontrolna ciarka 🙂

darling16
9. máj 2018

@ruzicccka nie,nie, toto nie je pozitívne.

martinade
9. máj 2018

@ersp skus aj zajta testnút. Ak budu testy slabsie tak ovu prave prebieha/prebehla. Ak budu silné tak testuj ďalej a posledny silny deň testov povazuj za pozitívny

ruzicccka
9. máj 2018

Joj zienky prosim vas potrebujem pocut nejake logicke vysvetlenie preco sa mi deje to co sa deje 😆🤦‍♀️
Dnes som 20DC cyklus mavam kade jaky vetsinov 34-35 dnovy ale napriklad pred 2 mesiacami bol 29 dnovy
Poberam (CLOMID)
Na podporu ovulky kedze som mala potvrdenu ovulku lekarom minuly mesiac a bolo mi povedane ze clomid ucinkuje tak mi Logicky vychadza ze ovulku mam
Ovu Testy si robim od 15DC ciarka bola stale silnejsia no nedostala som sa k vrcholu cize test nebol ani jeden pozitivny no posledny Bol dost silny silnejsi nez na foto ale stale mu trosku chybalo ... a potom ciarka len slabla
Aj dnes je dost slaba
Citim sa nafuknuta je mi zle od zaludka mam stavy
Pobolieva ma v podbrusku citim tlaky alebo skor vajenicky sama To neviem opisat a hlavne citim sa plna napriek tomu ze cely den nejem 😫
Mozu to byt ovulacne priznaky ?? 🙄

monika1791
10. máj 2018

@ruzicccka Ahoj.Napriklad ja keď som mala nedávno ovuláciu tak ma už 2 dni pred ňou strašne boleli vaječníky,brucho a aj som mala nafúknuté brucho.