Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby som tu zase ... toto sa mi este nestalo 🤦♀️
Tu su fotky ... ten silny horny test sice nieje este pozitivny ale bol najsilnejsi ... bolo to cca 17-18DC
A ten slabsi dnes
To som 23DC testovala som sa od kedy som mala ten silny ovu test skoro kazdy den par krat za den akurat vcera som netestovala ... a ciarky bledli predvcerom som uz skoro ziadnu ciarku nemala a dnes zase o dost silnejsia aj ked to na foto nieje az tak vydno ale zase ciarka tmavne ..
Nechapem .. to zeby ovulka bola az tak Neskoro ? Ale
Do nedavna ciarky boli velmi slabunke 🤔
Prva foto je len z dnesneho ovu testu
Baby a este fotky niesu moc dobre .. neda sa ta ciarka sfotit ale na oko ten najsilnejsi ovu test Bol dost silny chybalo mu len trosilinku
@ruzicccka Aj tak je to všetko negatívne 🤔 žeby si napr.nestihla zachytiť vrchol?
@monika1791 ahoj no ..to som si myslela nakolko 17-18 DC boli dost silne ale to som sa testovala az o 22:00 a dalsi test na druhy den tiez o 22:00
Potom testy bledli ciarky uplne slabunke skoro...neviditelne a dnes zase dost silny len to neviem sfotit nejako viem ze je negativny ..
Ale v porovnani z predoslimy o veeelmi silnejsi Tak neviem ze ci ovulka Len bude alebo uz bola a testy zase blbnu ze tmavnu
Baby uz 3 den mi je hlavne vecer zima
Cez den je to v pohode ale vecer ruky a nos mam
Ako lad napriek tomu ze manzel po dome
Beha v tricku a kratasach
A ja sedim v hrubej mikine
Asi by to bol zvlastny tehu priznak ze ? Maximalne mozem byt 7DPO
Ale popripade priznak ovulky ?
@laauraa ja mám každý mesiac riadne pozitívny ovulacny test a doteraz nič 😬 ťažko povedať dopredu či môže byt niekto tehotni
Ja neviem zienky ale nám sa stále nedarí aj pri tých riadnych silných ovu testoch
@jituska666 to ma mrzi snad to vyjde cim skor ale tento krat je svagrina tehotna cize ovu potvrdil tehu 😊
Baby ..Bazalku si merian len druhy den ...Dnes som po nocnej Takze som si odmerala bazalku o 9:10 vcera o 8:45
To vadi ??
Vcerajsia 36.62
Dnesna 36.81
@ruzicccka Ahoj.No toto ti nič nenapovie lebo nemeriaš od začiatku 😉skús ďalší cyklus aby si podľa teplôt vedela či si mala aj ovuláciu
@monika1791
Teraz to uz Nema cenu ? Ja len ze som nemerala v rovnakom case
@ruzicccka začala si bazalku merať iba od včera?
@monika1791
Ano
25DC som dnes cize
Ovulka uz pravdepodobne pred par dnamy bola
@ruzicccka Aha teraz vidím že iba 2 dni.No ja si myslím že to máš teraz zbytočne keďže si už aj za polkou cyklu.Mala by si merať od začiatku

Ahojte. Už pozitívny, ze?