icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

pink_lady
11. máj 2018

Ahojte. Už pozitívny, ze?

pink_lady
11. máj 2018

@ruzicccka ahoj no ja som dnes bola u Dr s hroznymi bolesťami, ze slepák alebo cysta a on ze ovulácia... Taka poriadna... Akože a sexuj v takom stave... :o

ja17ay
11. máj 2018

@pink_lady
Jasné, pozitívny 😊, snažte sa dnes, ak sa ti nedá pre bolesti tak zajtra určite.

ruzicccka
11. máj 2018

@pink_lady 😁😁😁😁 krasny mas pozitivny ovu
Musis sexovat 😂😂

pink_lady
11. máj 2018

@ja17ay zvládla som to. :D

dasaa
11. máj 2018

@pink_lady to je ukážkový ovulacny test. Super

ruzicccka
12. máj 2018

Baby som tu zase ... toto sa mi este nestalo 🤦‍♀️
Tu su fotky ... ten silny horny test sice nieje este pozitivny ale bol najsilnejsi ... bolo to cca 17-18DC
A ten slabsi dnes
To som 23DC testovala som sa od kedy som mala ten silny ovu test skoro kazdy den par krat za den akurat vcera som netestovala ... a ciarky bledli predvcerom som uz skoro ziadnu ciarku nemala a dnes zase o dost silnejsia aj ked to na foto nieje az tak vydno ale zase ciarka tmavne ..
Nechapem .. to zeby ovulka bola az tak Neskoro ? Ale
Do nedavna ciarky boli velmi slabunke 🤔
Prva foto je len z dnesneho ovu testu

ruzicccka
12. máj 2018

Baby a este fotky niesu moc dobre .. neda sa ta ciarka sfotit ale na oko ten najsilnejsi ovu test Bol dost silny chybalo mu len trosilinku

monika1791
12. máj 2018

@ruzicccka Aj tak je to všetko negatívne 🤔 žeby si napr.nestihla zachytiť vrchol?

ruzicccka
12. máj 2018

@monika1791 ahoj no ..to som si myslela nakolko 17-18 DC boli dost silne ale to som sa testovala az o 22:00 a dalsi test na druhy den tiez o 22:00
Potom testy bledli ciarky uplne slabunke skoro...neviditelne a dnes zase dost silny len to neviem sfotit nejako viem ze je negativny ..
Ale v porovnani z predoslimy o veeelmi silnejsi Tak neviem ze ci ovulka Len bude alebo uz bola a testy zase blbnu ze tmavnu

laauraa
13. máj 2018

Ahojte baby potrebujem poradit ked mala svagrinka 29.4 pozitivny ovu testik a mali sexik den pred a den po ... dnes by mala byt 13 dpo a skusila ovu testik lebo sa boji sklamania a ma ho takyto vid.foto je tam sanca ze je tehu ?😊dakujem

dracik07
13. máj 2018

Ahojte, dnes som 23 DC a asi 9dpo. Ovu test som mala pozitívny a potom už len slabli. Dnes som len tak spravila a vyšiel mi silnesi ako posledné negatívne ale nie pozitívny. Prečo?

ceklis
13. máj 2018

@laauraa nech spraví tehu, som veľmi zvedavá 🙈😍

laauraa
13. máj 2018

@ceklis uz spravila 😊

ceklis
13. máj 2018

@laauraa gratulujem ❤️❤️❤️

laauraa
13. máj 2018

@ceklis odkazeem 😊

ruzicccka
13. máj 2018

@dracik07 skus tehu test

dracik07
13. máj 2018

@ruzicccka myslíš žeby zajtra 10dpo už niečo ukázal? Ovu test som robila z ranného

ruzicccka
13. máj 2018

@dracik07 myslim si ze na 10DPO by si Mohla mat slabu ciarku urcite skus zajtra mne tehu potvrdil ovu test

ruzicccka
13. máj 2018

Baby uz 3 den mi je hlavne vecer zima
Cez den je to v pohode ale vecer ruky a nos mam
Ako lad napriek tomu ze manzel po dome
Beha v tricku a kratasach
A ja sedim v hrubej mikine
Asi by to bol zvlastny tehu priznak ze ? Maximalne mozem byt 7DPO
Ale popripade priznak ovulky ?

jituska666
14. máj 2018

@laauraa ja mám každý mesiac riadne pozitívny ovulacny test a doteraz nič 😬 ťažko povedať dopredu či môže byt niekto tehotni

jituska666
14. máj 2018

Ja neviem zienky ale nám sa stále nedarí aj pri tých riadnych silných ovu testoch

laauraa
14. máj 2018

@jituska666 to ma mrzi snad to vyjde cim skor ale tento krat je svagrina tehotna cize ovu potvrdil tehu 😊

ruzicccka
14. máj 2018

Baby ..Bazalku si merian len druhy den ...Dnes som po nocnej Takze som si odmerala bazalku o 9:10 vcera o 8:45
To vadi ??
Vcerajsia 36.62
Dnesna 36.81

butterfly333
Autor odpoveď zmazal
monika1791
14. máj 2018

@ruzicccka Ahoj.No toto ti nič nenapovie lebo nemeriaš od začiatku 😉skús ďalší cyklus aby si podľa teplôt vedela či si mala aj ovuláciu

ruzicccka
14. máj 2018

@monika1791
Teraz to uz Nema cenu ? Ja len ze som nemerala v rovnakom case

monika1791
14. máj 2018

@ruzicccka začala si bazalku merať iba od včera?

ruzicccka
14. máj 2018

@monika1791
Ano

25DC som dnes cize
Ovulka uz pravdepodobne pred par dnamy bola

monika1791
14. máj 2018

@ruzicccka Aha teraz vidím že iba 2 dni.No ja si myslím že to máš teraz zbytočne keďže si už aj za polkou cyklu.Mala by si merať od začiatku