Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ruzicccka A ktorý DC dnes si?
@monika1791 18DC
@monika1791 dr ma nevysetri lebo mi dal clomid
A vie ze z nim ovulku mam
@ruzicccka Ešte by som počkala ak máš dlhé cykly že ovulka ešte len bude
@monika1791 supeeer tak sup na manzela 😁😁😁
@ruzicccka Znásilním ho až keď príde večer domov😁
@monika1791 ja som teraz robila ovu test
Neviem no .. uz je dost silny na to aby o 1-2 dni mohol byt konecneee pozitivny ten posledny ..
@ruzicccka Tie tvoje testy ovulačné a či tehotenské sú vždy záhada😁Ale veru tomu poslednému kúsok chýba
@monika1791
😁😁😁😁
To mas pravdu umna musi byt stale niekde hacik 🙄😁
@ruzicccka Snažte sa obdeň a raz to musí vyjsť😉✌️ A ber to tak že ak to aj tento mesiac nevide tak spočneš na Slovensku a zabaviš sa a vypneš a možno to potrebuješ nech sa podarí😎🍀
@monika1791 jeeej, tak my budem na tom priblizne rovnako 👍😃
@butterfly333
No... ešte nebol pozitívny 😐
Večer dnes si skúšala?
Ale už sa ti to blizi, podla mna, zajtra , alebo vo stvrtok by mal byt pozitívny 👍
@ja17ay Skúsim ešte zajtra test ale podľa mňa už zajtra bude negatívny lebo mám neskutočnú bolesť pravého vaječnika že sa mi nič nechce robiť ani😓 noo budeme rovnako testovať 🍀✌️
@ruzicccka Ja neviem,ja byť tebou obehám SVK lekárov
@monika1791
Chodim tu v UK do centra
Podobne ako na sk CAR
Kedze mam PCO nemam pravidelnu ovulaciu jeden cyklus som mala bez clomidu kde nieje zarucena ovulka a to je tento cyklus
Na dalsi budem mat clomid
S clomidom mam na 100% ovulku .. kedze som ju mala
Potvrdenu aj lekarom ... niekolko krat
Takze necudovala
By som sa keby ovulka vobec nebola .. som s tym aj pocitala ale chcem aby bola 🙄
Samozrejme pojdem .. aj na slovensku na vysetrenie to budem mat pred ovulkou takze mi lekar aspon pozrie ako to vyzera .. naschval si asi nezoberiem clomid aby som vedela ako fungujem bez neho
@monika1791
Ja dnes tak isto!!!, cestovala som dlhšie autom a celý čas ma brutálne bolelo v ľavom vajecniku a potom pri kúpaní detí úplne, ledva som sa ku nim zohla, tak si držíme palce, hádam to dnes vypukne 😂😄
@ja17ay vies co ja som Nikdy nezaznamenala predtym plodny hlien kedze som brala clomid na podporu ovulacie
Som to neriesila lebo som mala ovulaciu potvrdenu lekarom ... no dnes som 2x mala plodny hlien nechcem byt nechutna ale snad .. je to ten
Jednoducho povedane podobne nieco ked sa vysmrkas
Prehliadny natahovaci slizky ... neviem ho opisat a neviem ci je to ten ale co som citala tak sa podoba tomu plodnemu hlienu
A citim vajecniky bolest ako pred ms no teda podobna Tej
Pred ms ... snad to nieco vesti dobre ... bola by som rada ak by som mala ovu aj bez clomidu 😓
@ja17ay Držím aj ja palce🍀✊ ja neskutočná bolesť v pravom vaječníku..celé brucho nafúknuté a dnes mám strašne celý deň nízky tlak.Do toho je môj krpec celý deň upištaný že ma z neho hlava bolí a idú mu očné zuby😬vtedy si poviem že či to chcem fakt mať opäť doma😁
@ja17ay dnes veru nie len teraz som prišla z práce a tam vypijem 3l vody tak sa mi neoplatí testovať skúsim zajtra. No vždy mám ovu pozitívny na 13-14dc dnes som 15dc

@ruzicccka Fuu..no zatiaľ negatívne 🤔 ono by bolo dobré keby ťa DR odsledovala či máš ovulku..a bazalka nič?