Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ruzicccka Ale ak máš aj bolesti a hlien tak by som "flintu do žita" ešte nehádzala😉✊
Ahojte baby.Sex s mužom sme mali iba v pondelok (teoreticky v utorok lebo bola už jedna hodina ráno)..robila som si ovulačný test a bol pozitívny (v utorok poobede) čiže včera.Myslíte že je nejaká šanca?chlap išiel ako naschvál na týždnovku😁 @lauritka
@daniela123321 jasne.spermie si dokazu pockat na ovulaciu aj 2-3 dni vo vajcovode.
Baby potrebovala by som poradit
Bazalku si meriam stale o 9 na Minutu
Tak bolo aj dnes a bola 36.30
Ale mne sa zdalo ze teplomer zapipal nejako priskoro ... vyskusala som za cca 8-10 minut zase zmerat bez toho aby som vstavala z postele a teplota bola 36.37
Tak ktoru teraz mam zapisat? 🙄
@monika1791 ovulka nastava po poslednom pozitivnom ovu teste a dnesny este je pozitivny ze ..??
Takze ovulka este len bude ?
@ruzicccka No malo by to tak byť🤔
@monika1791 skus este jeden dnes .... uz by mal Byt negativny 🙂
@ruzicccka Skúsim podvečer..horšie na tom je že sexik sme mali iba predvčerom.. strašne ma ten vaječník bolí😓
@monika1791
No mohli by ste poistit aj dnes .. pre istotu 🙂
@ruzicccka No budem sa snažiť..dúfam že nezaspim skôr ako moje dieťa ktoré chodí už 2 dni spávať o dvanástej večer 😂😪
@monika1791 fuha tak to teda mas ... tazke
No daj si kavu ...
Snad to zvladnes ale ved aj spermie dokazu prezit niektore aj 5 Dni
Nikdy nevies
@monika1791
Pozitívny mas aj dnes , ale včera bola silnejšia tatestovacia , aspoň sa mi zdalo že? Takk je možné že ovulka ti dnes prebehne, možno do rána....,
ja mám dnes tiež ešte pozitívny, ale včera bol brutálny, silnejší. aj hlien aj bolesti boli, a dnes mi stúpla bazalka,.
Dnes ešte skúste zamiesit, podla mna je to idealny deň u vás 👍
@ja17ay Áno,dnes je už trošičku slabšia čiarka tak skúsime dnes teda.Ovulačný skúsim až zajtra asi
@monika1791
A bazalnu merias?
@ja17ay Nemeriavam😬
@monika1791
Tebe už slabne, asi dnes, možno zajtra doobeda, ale dnes sa snažte 👍❤
@monika1791 posnazte sa dnes a pozajtra 😉😉drzim palceky
@ja17ay
@hennyinnsbruck Ďakujem kočky❤️
@monika1791
Podla mna zajtra
Kazdopadne sa snazte dnes aj zajtra sa tesim
Na Tehu testiky 👏
@ruzicccka Ďakujem ❤️🍀
@ruzicccka A ty ako pokračuješ?
@monika1791
Dnes som sa uz netestovala
Podla mna bez clomidu
Nemam
Ovulaciu uz sa mi nechce tolko testovat
Pride mi to zbytocne meriam si bazalku tak mi to snad vyznaci ked ovu bude a je to jedno
Kedy ....ju budem mat kedze sa snazime kazdy druhy den minut ju neminiem ...
@ruzicccka No veď práve že minút ju neminieš...no som zvedavá potom aj na tvoju bazalku
@monika1791 testy mam uz 4 dni silne ale nie pozitivne nechapem preco ??
@monika1791 teraz robeny no na zivo vyzera ze uz len stipka mu chyba ale silnejsi asi nebude nechapem

@lenakiss
To musel byt sok kedze ovu boli negativne
Ja asi take stastie mat nebudem 😞
Aj ked ma divne boli brucho ze mozno aj nadej na ovu este Je tak snad bude musim cakat ja by som sa uz najradsej testovala s tehu testami 😂😂