icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

monika1791
7. jún 2018

@ruzicccka @ja17ay Baby,kedy mám podľa vás rátať 1DPO?viem že sa to ťažko keď si nemeriavam bazalnu teplotu.

ruzicccka
7. jún 2018

@monika1791 no podla mna 14DC si uz 1DPO

monika1791
7. jún 2018

@ruzicccka Aha,ja som si myslela že dnes keďže prvý deň po ovulke

ruzicccka
7. jún 2018

@monika1791 mne sa zdaju na 14dc uz negativne
Ale ak .. bol na 14DC este pozitivny tak teda dnes ...
Ja si to ratam tak ze po poslednom pozitivnom ovu bude ovulka takze ak na druhy den je uz test slaby
Tak si ratam ze som 1DC

monika1791
7. jún 2018

@ruzicccka Lebo tu sa mi zdal ešte silný 14DC

monika1791
7. jún 2018

@ruziccka No lebo preto nechápem že po pozitívnom ovulačnom teste príde ovulka do 48 hodín..takže som už stratená😂

ruzicccka
7. jún 2018

@monika1791 aj je na tej prvej fotke na 14DC to vyzeralo slabsie

Vsak uz si aj mna doplietla 😂😂😂
Ja by som kazdopadne to brala tak ze ak je uz test negativny tak si 1DPO

Cize to je dnes

A potom az budem 10-11 dpo no tak jeden den hore dole si odpocitam ak naahodov ale vies priblizne ze dnes .. si 1DPO a teda ze uz je po ovulke kedze testy su negativne ono ja ked som brala clomid prvy mesiac som bola na folikulometrii kde mi dr povedal ze folikul ma cca 20-21mm uz si nespominam kolko to bolo
Hned som si aj urobila ovu zo zvedavosti ten bol pozitivny a este ten den vecer bol uz negativny a to som uz aj citila dost velke bolesti pred tym nez bol negativny ... takze
Je to aspon podla mna individualne ovulka ti moze .. prebehnut po poslednom pozitivnom teste aj do par hodin
Nemusi to byt 24-48 hodín

monika1791
7. jún 2018

@ruzicccka Ach,kašlem na to😂😂😂 jeden deň hore dole..aj tak otehotneniu nedávam tento mesiac šancu

ruzicccka
7. jún 2018

@monika1791
Ved to ze jeden den .. fakt hore dole
Hlavna vec ze vies ze ovu Bola a ze si sa ten
Cas aj snazila .. 😉😉

Prave kedy to necakas a teda tomu nedavas velke sance prave .. taky cas to aj Vyjde 🤗🤗

monika1791
7. jún 2018

@ruzicccka No snažili sme sa iba 12DC a 14DC..snáď to postačí 😎

dialuky
8. jún 2018

ahojte baby pripajam sa ale s inym testom pepino poradte mi vidite tam ciarku sice slabu ?

dracik07
8. jún 2018

@dialuky ja tam vidim krásnu do ružová 😉☺. Kolky dpo si?

dialuky
8. jún 2018

@dracik07 tak ze niesom sialena bozee dakujemm 😬 🙂 .. 10

butterfly333
8. jún 2018

@dialuky krásna gratulujem

dialuky
8. jún 2018

@butterfly333 dakujemm ❤️

dracik07
9. jún 2018

Dievčatá nemáte niektorá skúsenosti s ovu testami kuwi wuki? Lebo ja mám od 5dpo dosť silné čiarky a ovu už určite bola

monika1791
9. jún 2018

@dracik07 Ahoj..čo si ťa tak pamätám tak ty máš stále pozitívne ovu testy 😋

dracik07
9. jún 2018

@monika1791 veď to nie je normálne. One step mi pekne bledli a tieto mám takéto.

simus0987
9. jún 2018

Ahojte baby potrebovala by som poradiť.. Tak jemne ma pobolieva podbruško a testy mam takéto.. Mam to brat ako pozitívne alebo ešte počať ďakujem 😊😊

ruzicccka
9. jún 2018

@simus0987 ahoj zamna este niesu pozitivne ale coskoro budu 😁😁

monika1791
9. jún 2018

@simus0987 Presne ako píše @ruzicccka 😉

ruzicccka
9. jún 2018

Baby ja som stale na tom istom 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ovu testy NEGATIVNE
Prikladam graf baby mi pisali ze to podla toho ake mam teploty nevyzera na anovulacny cyklus ale zase zeby ovu prisla az tak neskoro ved dnes som uz 22DC
Ja uz neviem asi sa vzdavam a necham
To tento cyklus tak len ma stve ze aj ked Niesu POZITIVNE ovu testy su
silne tak teda neviem co sa deje 😑

simus0987
9. jún 2018

@ruzicccka
@monika1791
A ešte by som sa chcela opýtať aby som v tom mala jasno môže začať už teraz alebo ešte počať kým nebude úplne pozitívny 🙃?

ruzicccka
9. jún 2018

@simus0987 zacat co ?
snazit sa ? 🙃
Ak myslis to tak urcite ano kedy len chces spermie si pockaju na ovulku 😉😁

simus0987
9. jún 2018

@ruzicccka
Presne takto som to myslela 😊😊
Dobre ďakujem za odpoveď 😊😊

dexemposupoplex
10. jún 2018

Ahojte, ovulaciu som mala 28.maja, posledne dni mam taketo ovulacne testy,ano viem, tehotenstvo silnejsia testovacia, avsak toto mi neda, priznaky na tehotenstvo mam, vytok, bolesti prs, nevolnost, bolest podbruska..avsak tehoten.test negativny :-/ je mozne, ze ovulacne zachytili nieco, pricom tehotenske nie?dalujem 🙂

ruzicccka
10. jún 2018

Tak ja nechapem uz dnes 23DC a test taky
Ovu proste tento cyklus nepride 😡😡😡

lauritka
10. jún 2018

@dexemposupoplex ahoj.no taketo ovu testiky mozes mat cely cyklus.to momentalne o nicom nevypoveda. Takze si cca 13 dni po ovulacii ??

simus0987
10. jún 2018

Ahojte baby chcem sa opýtať včera a predvčerom som mala ovulácne testy silnejšie ale nie úplne pozitívny ale dnes už som mala len taku slabučku čiarku.. Je možné že ešte budú silniet mam testovať ďalej? Alebo tento mesiac ovu už nebude 🙃 ďakujem za odpoveď 😊

ruzicccka
10. jún 2018

@simus0987 testuj dalej urcite