icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ja17ay
11. jún 2018

@ruzicccka zväčša to predpoveda, ale nemusí, sleduj aj hlien ak môžeš a zapíš ho do grafu

ruzicccka
11. jún 2018

@ja17ay

Dobre dakujem .. skusim dnes testovat este

ruzicccka
11. jún 2018

@ja17ay
Myslis ze
Anovulacny cyklus sa prejavuje tak ze testy su stale silne no nie pozitivne ?
Napriklad v predoslych cykloch som ovu testy nemala take silne pocas skoro celeho cyklu
Bol pozitivny a potom bledol ale teraz mam stale
dost silne no nie pozitivne testy aj ked baby ...pisu
Ze silne testy mozu byt aj pocas celeho cyklu mne to nejako nesedi ...
Rozmyslala som ze prave to moze byt anovulacny cyklus

ja17ay
11. jún 2018

@ruzicccka
Neviem moja, nechcem ťa zmiasť, ani zavádzať, zatiaľ som nemala anovulacny cyklus, tak to neviem porovnať, a či si myslím, že je to možné? Asi áno, LH hormón kolíše počas cyklu, no v čase ovulacie stupne na hladinu, kedy ju LH test zachytil ako pozitívny výsledok. Nie všetky ženy inak mali úplne pozitívny test a aj tak otehotneli, ono..... šanca je vždy, aj pri pco. Ale preto je práve dobre merať BT alebo sledovať hlien. Tieto metódy môžu byť často spolahlivejsie ako testy.

ruzicccka
11. jún 2018

@ja17ay

Chapem chapem ,
Teraz som robila ovu a je negativny tak sa asi na to vykaslem uz tento cyklus budem pokracovat Len ..v merani bazalky nebudem sa stresovat zbytocne ...

Inac budes sa testovat potom ci cakas az na ms ? 🙂

ja17ay
11. jún 2018

@ruzicccka
Meraj dalej , uvidíme ako to ukáže, a zaznamenaj do grafu všetko, čo ťa napadne , aj do budúcna to bude dobre pre teba pre porovnanie, ja to tiež tak robím 😂

Budem asi zo zvedavosti v stredu skúšať test (8dpo) a potom v piatok (10dpo), mám len 5ks tehu testov, tak ma to aspoň nebude lákať 👍

ruzicccka
11. jún 2018

@ja17ay
Soom zvedavaa
Postom posli foto 🙂 budem drzat palce

ruzicccka
12. jún 2018

toto este asi...Nieje pozitivny ze ??

dracik07
12. jún 2018

@ruzicccka bohužiaľ nie 😞

ruzicccka
12. jún 2018

@dracik07
Nevadi noo 😑 mam posledne 3 ovu taaak ..ich vynicim nech mam
Klud 😂

ja17ay
12. jún 2018

@ruzicccka
Ešte nie , tie 3 si ešte ušetrí na tri dni pre istotu 😉
A graf?

ruzicccka
12. jún 2018

@ja17ay Nemoze ten graf
Predpovedat ms ?

monika1791
12. jún 2018

@ruzicccka Vyzerá to silné ale ešte tomu chýba👻

ruzicccka
12. jún 2018

@monika1791 take silne su stale 😂😂
Ale uz mam posledne 3 testy takze ...
Musim
Nimy setrit haha

monika1791
12. jún 2018

@ja17ay Už sa zajtra teším na tvoj tehu test✌️🍀👻

ja17ay
13. jún 2018

@monika1791
Jeej, ďakujem, no sľúbila som , že dnes skúsim 1 test, tak tu je... inak mne sa tam naživo zdá ružová slabá, ale je to iba 8dpo, takže to je ešte skoro na čokoľvek, ďalší skúsim v piatok .

monika1791
13. jún 2018

@ja17ay Ahooj.Keď ti mám pravdu napísať tak tam nič nevidím na hľadanie tu je @ruzicccka ale predsa len je rozdiel fotka a to keď to ty vidíš naživo😋A hlavne si len 8DPO takže v piatok by teoreticky by mohlo niečo vidieť.Ja skúšam o 3 dni😁

ruzicccka
13. jún 2018

@ja17ay ahoj no ...
Ja tam tu slabu ciarku vidim neviem ja asi stale
Nieco vidim 😁 ak to nieje ciarka tak machulka ale niecl ruzove sa tam tlaci urcitee
a trosku som si to aj upravila

ja17ay
13. jún 2018

@monika1791
@ruzicccka
Ďakujem baby, veď ja len z recesie som ho urobila, keď som to tu sľúbila, nechcem tomu testovaniu podľahnúť. No ducha som si tam sice našla, ale viem, ze to nic neznamena este 😋

simus0987
13. jún 2018

Ahojte včera som nemala kedy urobiť test celý deň sme neboli doma 😕 a dnes mam test takýto je už pozitívny alebo som to už zmeškala a bol asi pozitívny včera ? 🙁 ďakujem

ruzicccka
13. jún 2018

@simus0987 este mu kusok chyba

ja17ay
13. jún 2018

@simus0987 ahoj, no tento nie je pozitívny, ťažko povedať, či včera mohol byť. Ak ti to sedí, že presne tieto dni by si mala mať ovu, tak sa dnes radšej posnazte a zajtra skús ďalší test. Uvidíš, keď bude slabší, tak je možné, že včera by bol pozitívny.

simus0987
13. jún 2018

@ja17ay
@ruzicccka ďakujem no uvidím, áno teraz by som mala mat ovu 😕 tak hádam nebola včera

ja17ay
13. jún 2018

@simus0987
No ak by bol včera pozitívny, tak ovu by mala byť práveže dnes max zajtra, po pozitívnom teste nastáva ovulacia tých 12-48,hodín, tak by ste sa ešte trafili 😊

simus0987
13. jún 2018

@ja17ay
Áno? Ja v tom mam stále zmätok a myslela som si do teraz že ovulácia je keď je test pozitívny v ten deň len.. Ďakujem za vysvetlenie ☺️☺️

zoja82
13. jún 2018

@simus0987 inak tento isty test som mala aj ja teraz a na obale je napisane, ze je pozitivny v den ovulacie...tiez ma to zmiatlo

simus0987
13. jún 2018

@zoja82 ja už mám pocit že som každý mesiac zmätená viac a viac 😕😕😁

zoja82
13. jún 2018

@simus0987 by som ti o tom vedela rozpravat 🙂 cim viac informacii, tym vacsi zmatok

ja17ay
13. jún 2018

@zoja82
@simus0987
Baby, ja mám tiež tieto ovu testy , mne dokonca 3 dní vychádzali vždy pozitívne, asi mám viac LH hormonu či čo, lebo aj po as iných dní je celkom silný ale nie pozitívny,. A začala som preto merať aj bazalnu teplotu, vyznačilo mi ovulaciu potom druhý deň pozitívneho testu. Tak sa snažte vždy už v deň pozitívneho testu a poistiť ešte ďalšie 2 dni ak sa dá 😊

ceklis
13. jún 2018

@ja17ay noooo, mne sa tam niečo zdá na tých fotkách ✊🏻 Už tento cyklus to snáď obom vyjde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊