Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monika1791 mozno sa mi uz marí, ale mna sa tam nieco slabe zda...ale ukaze sa az o dva dni ci to je pravda alebo nie
@zoja82 Áno,chcela som prvý robiť až v sobotu (to by som bola cca 10DPO).Si zlatá ale ja naživo nič nevidím 🙂ale bodaj by si mala pravdu 🙊😉
@monika1791 ja to poznam, vzdy ked testujem tak potom pozeram zo vsetkych uhlov a stale len biele 😒
@monika1791
Ahoj, nejaká machulka sa tam aj mne mari, ale všetko je to len odhad , uvidíme, teraz kedy skúsiš test, v sobotu?
@ja17ay Áno,idem v sobotu ráno skúsiť a ty?
@monika1791
A vidis tam nieco na zivo samozrejme ze je este skoro ale daco sa Tam tlaci 🙂
@monika1791
@ja17ay
Baby a mne to zase nedalo a som
Si Objednala testy 😁😁😁
Ale len 10 a nie one step ...
Sice ich asi tento cyklus nevyuzijem ale nech mam doma
Urcite az pridu 1-2 ocikam 😂😂
@ruzicccka Naživo práveže vôbec nič...skúsim o 2 dni🙂si si zas objednala???😂si mohla za tie peniaze aj na dovolenke už byť✌️
@monika1791 😁😁😁
Vies co ani neviem aka znacka to je
Ale 10 kusov len za £1.80
No nekup to 😂😂
@ruzicccka No nekúp to😂a ty ako pokračuješ?ešte testuješ?
@monika1791 nie uz Nemam ovu testy Len meriam bazalnu teplotu
@monika1791
Ja asi zajtra skúsim ďalší, mám ešte 3 testy , v pondelok termín ms, tak šetrím nimi. 👍
@ja17ay Držím ti palce🍀som zvedavá
@ruzicccka
@ruzicccka
@ceklis
Ahojte, idem vás zaspamovat testami 😂. Mne sa zdá všade niečo, manžel mi včera nadšeny kúpil 6 testov (tie zelene) , tak som ho dnes skúsila, až potom som si všimla, že je to 25mlu , ten modrý 10mlu , na oboch bol pekne vidno duch, no len fotí sa to ťažko. Skúste porovnať 🙏. Ešte len 10dpo , ale pomaličky začínam dúfať , no s rezervou , ako vždy ❤. Ďalšie asi v nedeľu skúsim, ak vydržím.
@ja17ay na tych zelenych je pekne vidno druhu ciarku ☺
@monika1791
Budem mať teraz chrobáka v hlave , celý deň 🤣.
Tvoj som si pozerala a mne sa tam niečo vidí, neviem, či toto ružové je len nejaké svetlo , ale ty tam naživo nevidíš nič? Tu vidím na tvojom😲
@ja17ay Moja uplne nič..ani náznak nevidím na tom mojom naživo 😁ale Tebe držím palce..vyzerá to nádejne.
@monika1791 neviem moja mne sa tam nieco zdaa
Slabunke
Ty nevidis ?

@ceklis
Ahojky, ako ty? Už máš po ovu, však? Prednedávnom som ti písala, že by sne sa mali už stretávať radšej v inej diskusii s termínom pôrodu 😀, tak to by bolo, keď nám to naraz vyjde 😍. Ja som inak k duchom už skeptická, tak to beriem aj tak s rezervou. Uvidíme najbližšie dni 😂. Ty kedy testujes?