Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ja17ay
Myslis ze
Anovulacny cyklus sa prejavuje tak ze testy su stale silne no nie pozitivne ?
Napriklad v predoslych cykloch som ovu testy nemala take silne pocas skoro celeho cyklu
Bol pozitivny a potom bledol ale teraz mam stale
dost silne no nie pozitivne testy aj ked baby ...pisu
Ze silne testy mozu byt aj pocas celeho cyklu mne to nejako nesedi ...
Rozmyslala som ze prave to moze byt anovulacny cyklus
@ruzicccka
Neviem moja, nechcem ťa zmiasť, ani zavádzať, zatiaľ som nemala anovulacny cyklus, tak to neviem porovnať, a či si myslím, že je to možné? Asi áno, LH hormón kolíše počas cyklu, no v čase ovulacie stupne na hladinu, kedy ju LH test zachytil ako pozitívny výsledok. Nie všetky ženy inak mali úplne pozitívny test a aj tak otehotneli, ono..... šanca je vždy, aj pri pco. Ale preto je práve dobre merať BT alebo sledovať hlien. Tieto metódy môžu byť často spolahlivejsie ako testy.
@ruzicccka
Meraj dalej , uvidíme ako to ukáže, a zaznamenaj do grafu všetko, čo ťa napadne , aj do budúcna to bude dobre pre teba pre porovnanie, ja to tiež tak robím 😂
Budem asi zo zvedavosti v stredu skúšať test (8dpo) a potom v piatok (10dpo), mám len 5ks tehu testov, tak ma to aspoň nebude lákať 👍
@ruzicccka Vyzerá to silné ale ešte tomu chýba👻
@monika1791 take silne su stale 😂😂
Ale uz mam posledne 3 testy takze ...
Musim
Nimy setrit haha
@ja17ay Už sa zajtra teším na tvoj tehu test✌️🍀👻
@monika1791
Jeej, ďakujem, no sľúbila som , že dnes skúsim 1 test, tak tu je... inak mne sa tam naživo zdá ružová slabá, ale je to iba 8dpo, takže to je ešte skoro na čokoľvek, ďalší skúsim v piatok .
@monika1791
@ruzicccka
Ďakujem baby, veď ja len z recesie som ho urobila, keď som to tu sľúbila, nechcem tomu testovaniu podľahnúť. No ducha som si tam sice našla, ale viem, ze to nic neznamena este 😋
@zoja82
@simus0987
Baby, ja mám tiež tieto ovu testy , mne dokonca 3 dní vychádzali vždy pozitívne, asi mám viac LH hormonu či čo, lebo aj po as iných dní je celkom silný ale nie pozitívny,. A začala som preto merať aj bazalnu teplotu, vyznačilo mi ovulaciu potom druhý deň pozitívneho testu. Tak sa snažte vždy už v deň pozitívneho testu a poistiť ešte ďalšie 2 dni ak sa dá 😊

@ruzicccka zväčša to predpoveda, ale nemusí, sleduj aj hlien ak môžeš a zapíš ho do grafu