icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ja17ay
15. jún 2018

@ruzicccka
Dakovala 😀, ani ja som ich nehľadala naživo, pekne vykukli, bez toho aby som musela ísť s nimi k oknu, tak uvidíme, ako sa to ešte bude vyvíjať.

ruzicccka
15. jún 2018

@ja17ay drzim velmi prsty .. budes sa este testovat ze ?? 🙂 🙂 nemozem hladam ducha na mojich sa tesim na tvoje testy 😂😂

ja17ay
15. jún 2018

@ruzicccka
Budem určite, teraz mi to nedá, chcela som v nedeľu, ale možno ešte zajtra skúsim, aj tak ma to bude lákať 😁

ruzicccka
15. jún 2018

@ja17ay jasne zbytocne cakat 🙂 poznam to 😂
Taak nezabudni sem bodit fotecku

simus0987
15. jún 2018

@ruzicccka
@ja17ay ďakujem 🙂

monika1791
15. jún 2018

@simus0987 Pozitívny 🙃 tak šup dnes a zajtra na to😁

monika1791
15. jún 2018

@ruzicccka Nič ani kanálik nevidím..nevadí veď sa snažíme iba prvý cyklus😁

ruzicccka
15. jún 2018

Baby mam na vas otazku citala som uz viacej krat ze vam dr pichol injekciu aby vam praskol folikul netusim ako sa vola... lebo v UK to nemaju alebo teda nepichaju ani vyvolavacky ani nic podobne ...
To vam dal vas gynekolog alebo ..
Iba v centre ? Ze to teda bezne gynekolog nema ?

Booozee snad ma chapete ze co myslim 😁😁😁😁

monika1791
15. jún 2018

@ruzicccka Viem čo myslíš😁 pregnyl

zoja82
15. jún 2018

@ruzicccka bud pregnyl alebo ovitrelle.
Na svk to môže predpisať aj gynekolog, alebo to predpisu v CAR. Je to standardny postup, ked si chcu byt isti ze praskol folikul.

ruzicccka
15. jún 2018

@zoja82 dakujem za odpoved 🙂

dialuky
15. jún 2018

teraz uz vazne neviem :( prvy mal slabu ciarku a druhy je negativny :( co si otom myslite?

ja17ay
15. jún 2018

@dialuky
Oba boli z ranného mocu, či nie? Ak si spomínam tak ten spodny si tu dávala cca 4-5dni dozadu?
Ešte by si mohla zajtra skúsiť pre istotu 1 test, už ti mešká ms? Jeden z nich je určite správny, no skôr sa obávam, že ten vrchný, lebo po toľkých dňoch od toho prveho by už určite nemal byť negativny

ruzicccka
15. jún 2018

@monika1791 anoo toto .. 😂😂😂
No som chcela len vediet ze ked budem na sk to budem mat ... po ms pred ovu tak ze pocitam s tym ze ovu nebude ale tak skocim na gyndu a ze ci by mi nepichol az bude folikul dostatocne velky
Neviem sa
Rozhodnut
20 by som
Mala mat ms a to by som Mala zacat brat clomid lenze chcem is na hormonalny profil a vysetrenia nech mi odsleduje ovu
Tak neviem ci brat clomid alebo nie lebo a clomidom samozrejme vsetko ide ako ma neviem sama no ze co mam robit co brat clomid alebo vynechat tento mesiac

ludka0611
15. jún 2018

Ahojte dievčatá, je už podľa vás pozitívny?

ja17ay
15. jún 2018

@ludka0611
Myslím, že áno 😊👍

dracik07
15. jún 2018

@ludka0611 skus este zajtra podla mna si blizko ale asi este nie

daniela123321
15. jún 2018

@ludka0611 Podľa mňa mu trochu chýba a zajtra doobeda bude TOP pozitívny ✌️

monika1791
15. jún 2018

@ruzicccka Fuu no ťažká otázka..teraz máš ten clomid na 3 mesiace však?no ak máš s ním ovulku tak by som to asi skúsila..a na SVK sa popytaj a pochoď vyšetrenia. @ja17ay joj,baby.. zajtra skúsim ešte jeden test to budem asi 10DPO a kašlem na to..nechám testy na ďalší mesiac😁čím má človek viac testov tým by stále len testoval,no hrôza😁😁😁

ruzicccka
15. jún 2018

@monika1791
Lenze rozmyslam ... ze s clomidom ked pojdem na ...odber krvi atd ... tak to bude ovplivnovat vysledok

Kedze su to Hormony ci ??

Skus zajtra testik zajtra budes uz kolko dpo ?

monika1791
15. jún 2018

@ruzicccka Vidíš to tak som nad tým neuvažovala že to je hormón..máš pravdu skôr bez toho clomidu by som to riešila kôli výsledkom✌️Zajtra som asi 10DPO možno 9DPO neviem kedy to rátať 🙊

ruzicccka
15. jún 2018

@monika1791
Jooj uz sa tesim na zajtrajse testy Baby
@ja17ay

monika1791
15. jún 2018

@ruzicccka Ja sa teším na test @ja17ay 😁 dnes som mala poslednú tabletku duphastonu a rátam že pondelok-utorok príde MS a čakať opäť na ovulku💪

ruzicccka
15. jún 2018

@monika1791 no nikdy nevies mozno uz ms nepride

monika1791
15. jún 2018

@ruzicccka Tento cyklus pochybujem🙃vôbec sa necítim "inak" ...inak vždy predtým ako sa mi niečo malo stať sa mi to snívalo..úplná že haluz.Keď som bola prvý krát tehotná tak sa mi snívalo že som bola u DR.a že mi povedal že v bruchu nič nemám..ráno som to vravela ešte chlapovi a ku večeru som už šla na pohotovosť a tam mi DR povedal že tam nič nevidí a to som bola skoro 10tt! Až moja gyn plod našla ale vývin sa zastavil v 7tt..a keď som otehotnela teraz s malým tak sa mi zas sníval úplne živí sen že mám pozitívny tehotenský test a tak aj bolo..išla som fakt na istotu keď som ho šla robiť😁 trochu psycho ale vidíš

ruzicccka
15. jún 2018

@monika1791
Vies co
Mne sa to stalo den predtym nez som mala
Ist na sono som mala sen ze mi mama hovorila ze som potratila ze to namne vidi ako vobec sen nebol zivy a nedavalo to ani zmysel uplne hluposti sa mi snivali len ta veta .. mi nedala ani rano stale som na to myslela
A hned na to mi volala mama ze sa jej snivalo ze
Moje dieta uz narodene hladala na smetisku 🤦‍♀️😁
A ze ho nemohla najst a velmi plakala nato som sla na vysetrenie a dr mi oznamil ze srdiecko nebije to som bola v 8tt takze take veci sa asi stavaju aj ked na to moc neverim

monika1791
15. jún 2018

@ruzicccka Vieš čo ale možno niečo na tom aj bude🙃 Mojej mame sa zas snívalo že plačem za tým prvým a že mi vravela že prečo plačem že veď mám krásneho chlapčeka a že v sne videla modrookého chlapca s modrými očami🙊😁 pošlem ti foto

ruzicccka
15. jún 2018

@monika1791
A to sa jej snivalo este predtym teda nez si chlapceka Mala ...??
Divne az strasidelné 🙈🙈

ludka0611
16. jún 2018

@ja17ay ďakujem 🙂

ludka0611
16. jún 2018

@dracik07
@daniela123321 ahojte,tak dnes takto ...