Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monika1791 ahoj, no tak dnes pokles na 36,2.. aj ked nezdá sa mi moj teplomer, lebo posledné dva dni pípa dosť skoro, hádam ani minúta neprejde. neviem, či to bolo tak aj predtým, ale tieto dva dni mi to tak viac udrelo do uší. tiež sa chcem spýtať, či má vplyv na meranie aj to, že som dnes spala pri otvorenom okne a teplomer bol dva metre od okna, či nebol príliš studený, že by to skreslilo a tiež to krátke meranie, že zapípa po minute cca. dakujem
@ceklis Ahoj.Skúsala si ešte teraz večer?
@darja12 No uvidíš..musíš počkať aspoň pár dní čo sa týka teplôt nech sa to dá vyhodnotiť.
@monika1791 skúšala, tmavší už nebol :(
Ale ovu bolesti mám teda riadne, uvidíme čo teplota povie ďalšie dni. Mám len problém s tým, že včera som bola na hyfosoch a bojím sa aby som niečo nepokazila, doktor povedal že najskôr zajtra môžeme sexovat, no zajtra podľa mna bude ovu a nechcem to zmeškať 🙈
@ceklis Ak bol už slabší tak už je pozitivny (aj tak vyzerá) a bude pravdepodobne zajtra ovulácia.Veď uvidíš podľa teplôt a zajtrajšieho ovulačneho testu
Čaute ženy potrebujem poradiť aj keď neviem či mi budete vedieť pomôcť . Píšem za kamošku ktorá minulý rok v novembri rodila ... od pôrodu po 600nedelí dostala raz ms odvtedy nemala ... no a cíti sa tak divne pichá ju v podbrušku a minule jej bolo od žaludka zle a teraz nevie či je tehu alebo bude ovu ... samozrejme najlepšie by vedel dr alee mala doma zvyšne ovu testy tak skúsila dnes pred obedom a teraz poobede ... tak sa vas chcem opytať v kalendari jej ukazuje ze eventualne by mala byť 3 dni pred ms ale to tažko sa podla toho riadiť ...keďže ms nemáva a sex mali pred 16 dňami čiže ak by otehu tak je cca 15 dpo .? . a nemala doma tehu test tak skusila ovu co mala este čiže prvý je s predobeda a druhý je z poobedia . Dakujem
@zuzana_2407 Najlepšie dnes a zajtra
@zuzana_2407 najlepšie je pred ovu aj keď je pozit ovu test tak potom aj dva dni po sebe
@daniela123321 ďakujem 🙂
@butterfly333 ďakujem 🙂
@laauraa Ahoj.Ťažko povedať.. ovulačné sú negatívne..tak jedine skúsiť ešte tehotenský test
@laauraa podľa mňa to u spodnemu moc nechýba môže byť že bude mať ovu. Keď tak ovu test na zistenie tehu sa robí z ranného moču
Ahojte prosim Vás o radu, je možné že mám tretí deň ovulacny test pozitívny dva dni mávam stále po sebe pozitívne testy ale dnes len tak ze si urobím lebo mám dost intenzivny tlak v podbrusku a v krizoch a test je pozitívny
Ahojte.Mam na predaj ovulacne testy znacky One step, su super len odporucam....
@monika20111990 kludne moze byt. Na tvojom mieste by som si dovtedy robila testy dokiaľ by som nemala negatívny test.
@martinade ďakujem za info. Ešte som nikdy nemala tri krat po sebe dva ano tak som nevedela ci je to dobre
@monika20111990 Ja som mala 2-3 dni tiež pozitívne ovulačné testy(minulý cyklus)
Ahojte včera som si robila ovu test, ktorý bol krásne pozitívny, dnes čiarka bola výrazne slabšia. To znamená, že dnes som 1 DPO? 🙂 :D
@jeanne0 treba testovať od 11h do tuším 20h

@darja12 Tak ovulku máš/mala si teraz niekedy pravdepodobne..uvidíš ďalšie dni či ti vyskočí teplota